zike
Elita
- Poruka
- 21.673
Ајде Сбутега...немој се нервираш....биће истрага и о комунистима...
![]()
Ja se nerviram??

Kakve veze ja imam sa istragom o komunistima? Svašta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајде Сбутега...немој се нервираш....биће истрага и о комунистима...
![]()
![]()
Саборни Храм..СПЦ у Подгорици....
![]()
Манастир Морача
СПЦ!
Сбутега само за тебе..изједи се од муке изроде!
Netačno...bar što se mojih tiče.
....биће истрага и о комунистима...
![]()
Ja se nerviram??
Kakve veze ja imam sa istragom o komunistima? Svašta
Bosanac, ti možeš ođe zakačit i sliku Aja Sofije ako oćeš al to neće promijenit činjenicu da je tvoj glavni grad Sarajevo!!!!Kao i to da si ti ipak na kraju dana - Bosanac
Ja ne znam što te to vrijeđa, regionalna pripadnost, boli te uvo, kažeš sebi "pa šta, ja sam bosanac"
Upravo tako... Jednom Bosnjak, Bosnjak zauvijek...
Bosanac, ti možeš ođe zakačit i sliku Aja Sofije ako oćeš al to neće promijenit činjenicu da je tvoj glavni grad Sarajevo!!!!Kao i to da si ti ipak na kraju dana - Bosanac
Ja ne znam što te to vrijeđa, regionalna pripadnost, boli te uvo, kažeš sebi "pa šta, ja sam bosanac"
![]()
![]()
*********...де дођи себи док још имаш коме...
Погледај само твоје јадне шкуторске коментаре....знам да ти није лако...одрекли те се сви...али издржи...!
P.S. I Bosanci su ljudi.
А ево још "паметнијег" коментара...можете те да се такмичите....
Стварно мислите да те јајарске и женеће форе...утичу на некога!
За разлику до вас...ја нисам продао веру за вечеру..*********...јади и изроди!
Али нека.....полако...све ће доћи на своје!
Полако....сви комунисти и у Црну Гору ће одговарати за злочине тако и твоји...!
*********...де дођи себи док још имаш коме...
Погледај само твоје јадне шкуторске коментаре....знам да ти није лако...одрекли те се сви...али издржи....још мало па ће те на робију!
Тамо ће се брину за тебе...а и лечење ће ти организовати!
А ево још "паметнијег" коментара...можете те да се такмичите....
Стварно мислите да те јајарске и женеће форе...утичу на некога!
За разлику до вас...ја нисам продао веру за вечеру..*********...јади и изроди!
Али нека.....полако...све ће доћи на своје!
Полако....сви комунисти и у Црну Гору ће одговарати за злочине тако и твоји...!
Sta ste se vi ********* udruzili protiv jednog SRBINA koji igrom slucajeva i trenutne politicke situacije u svetu , zivi u Bosni. Ali on je ostao SRBIN i bice to dok je ziv za razliku od vas izroda koji prodadoste veru, drzavu, bracu, cast i obraz. Treba da vas je sram samog sebe i da imate malo casti i postenja pobegli bi sa ovog foruma. Posto je dokazano da toga nemate ocekujemo vas na ovom forumu da i dalje prosipate Milovu propagandu i lupate gluposti kao do sada. Bar svo SRPSTVO vidi sa kim je imalo posla, tako da nam je bas milo sto vise niste sa nama. Daleko vam lepa kuca.![]()
Još jedan školovani![]()
Pitam se samo zasto li Sava ovo nije napisao na ruskom ili grckom jeziku!!!![]()
Pa pisao sam ga na Srpskom da bi ga mogli razumeti (jer se vama obracam).Posto neznam crnogorski jezik ( a govorim Rusli Nemacki i Engleski), bla bla bla bla bla.............
Sta ste se vi ********* udruzili protiv jednog SRBINA koji igrom slucajeva i trenutne politicke situacije u svetu ,zivi u Bosni Ali on je ostao SRBIN i bice to dok je ziv za razliku od vas izroda koji prodadoste veru, drzavu, bracu, cast i obraz. Treba da vas je sram samog sebe i da imate malo casti i postenja pobegli bi sa ovog foruma. Posto je dokazano da toga nemate ocekujemo vas na ovom forumu da i dalje prosipate Milovu propagandu i lupate gluposti kao do sada. Bar svo SRPSTVO vidi sa kim je imalo posla, tako da nam je bas milo sto vise niste sa nama. Daleko vam lepa kuca.![]()