Crnogorci "ne razumiju hrvatski" - još jedna stvar kao dokaz da ni(je)su Srbi

podgoricaressurectionchkj3.jpg

Саборни Храм..СПЦ у Подгорици....

moracast5.jpg

Манастир Морача

СПЦ!

:)

Сбутега само за тебе..изједи се од муке изроде!

A ovo nijesam vidio :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Uljepšavaš mi dane, mogao bi još malo ovako, a? :hahaha::hahaha:

....биће истрага и о комунистима...
;)

Bosanac, ti možeš ođe zakačit i sliku Aja Sofije ako oćeš al to neće promijenit činjenicu da je tvoj glavni grad Sarajevo!!!! :per: Kao i to da si ti ipak na kraju dana - Bosanac
Ja ne znam što te to vrijeđa, regionalna pripadnost, boli te uvo, kažeš sebi "pa šta, ja sam bosanac"
:hahaha: :hahaha:

Bosanac, ti možeš ođe zakačit i sliku Aja Sofije ako oćeš al to neće promijenit činjenicu da je tvoj glavni grad Sarajevo!!!! :per: Kao i to da si ti ipak na kraju dana - Bosanac
Ja ne znam što te to vrijeđa, regionalna pripadnost, boli te uvo, kažeš sebi "pa šta, ja sam bosanac"

*********...де дођи себи док још имаш коме...
Погледај само твоје јадне шкуторске коментаре....знам да ти није лако...одрекли те се сви...али издржи....још мало па ће те на робију!
Тамо ће се брину за тебе...а и лечење ће ти организовати!

Upravo tako... Jednom Bosnjak, Bosnjak zauvijek...

А ево још "паметнијег" коментара...можете те да се такмичите....
Стварно мислите да те јајарске и женеће форе...утичу на некога!
За разлику до вас...ја нисам продао веру за вечеру..*********...јади и изроди!
Али нека.....полако...све ће доћи на своје!

Poslednja izmena:
:hahaha: :hahaha:

Upravo tako... :ok: Jednom Bosnjak, Bosnjak zauvijek... :hahaha:

Juče na RTS-u bila reportaža Jovana Memedovića sa Durmitora.
Mnogo čudan svijet živi na toj planini a gosti koji su došli na neku lokalnu manifestaciju još luđi.Sportska takmičenja (natezanje konopaca,trka konja ) odmah dovode do svađe i tuče što je Memedović samo djelimično prikazao.
Osim što govore srpski ni po čemu se ne razlikuju od afganistanskog plemena Paštuni.

P.S. I Bosanci su ljudi.

Poslednja izmena:
Погледај само твоје јадне шкуторске коментаре....знам да ти није лако...одрекли те се сви...али издржи...!

Bosanac a što ti je teško da izgovoriš to; "ja sam Bosanac, živim u Bosni i Hercegovini i moj glavni gad je Sarajevo" :rtfm: :rtfm: :rtfm:
:hahaha:
ajde nije teško, eto poslije toga moš okačit još 20 slika pravoslavnijeh hramova i crkava i 10 zastava sa ocilima. :mrgreen:

Ti si Bosnjak, tvoja drzava je Bosna i Hercegovina i imas tri predsjednika cime se ne moze pohvalit niti jedna drzava na ovome svijetu... :hahaha: Aj sad shibe...

Погледај само твоје јадне шкуторске коментаре....знам да ти није лако...одрекли те се сви...али издржи....још мало па ће те на робију!
Тамо ће се брину за тебе...а и лечење ће ти организовати!

Ja nešto nijesam siguran koga se svi odriču...:think:

Sta ste se vi ********* udruzili protiv jednog SRBINA koji igrom slucajeva i trenutne politicke situacije u svetu , zivi u Bosni. Ali on je ostao SRBIN i bice to dok je ziv za razliku od vas izroda koji prodadoste veru, drzavu, bracu, cast i obraz. Treba da vas je sram samog sebe i da imate malo casti i postenja pobegli bi sa ovog foruma. Posto je dokazano da toga nemate ocekujemo vas na ovom forumu da i dalje prosipate Milovu propagandu i lupate gluposti kao do sada. Bar svo SRPSTVO vidi sa kim je imalo posla, tako da nam je bas milo sto vise niste sa nama. Daleko vam lepa kuca.:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Sta ste se vi ********* udruzili protiv jednog SRBINA koji igrom slucajeva i trenutne politicke situacije u svetu , zivi u Bosni. Ali on je ostao SRBIN i bice to dok je ziv za razliku od vas izroda koji prodadoste veru, drzavu, bracu, cast i obraz. Treba da vas je sram samog sebe i da imate malo casti i postenja pobegli bi sa ovog foruma. Posto je dokazano da toga nemate ocekujemo vas na ovom forumu da i dalje prosipate Milovu propagandu i lupate gluposti kao do sada. Bar svo SRPSTVO vidi sa kim je imalo posla, tako da nam je bas milo sto vise niste sa nama. Daleko vam lepa kuca.:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Još jedan školovani :hahaha:

Pitam se samo zasto li Sava ovo nije napisao na ruskom ili grckom jeziku!!! :think:

Pa pisao sam ga na Srpskom da bi ga mogli razumeti (jer se vama obracam).Posto neznam crnogorski jezik ( a govorim Rusli Nemacki i Engleski), sumnjam da bi me drugacije razumeli a vidim da SRPSKI razumete (ali ne shvatate).Mogli bi ste da procitate i pravila foruma, pa bi shvatili da je osim Srpskog na ovom forumu dozvoljen samo Engleski. O crnogorskom jeziku nigde nista ne pise, kao da ne postoji (jet i ne postoji osim u vasim praznim glavama):rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

Pa pisao sam ga na Srpskom da bi ga mogli razumeti (jer se vama obracam).Posto neznam crnogorski jezik ( a govorim Rusli Nemacki i Engleski), bla bla bla bla bla.............

Savo, prijatelju moj, taj predjasnji post shvati kao salu. To ti kazem zbog one marti mizerije koja cesto koristi google translate pa odje postuje na grckom, kineskom, ruskom a onda kaze za sebe "skolovan covjek"... :hahaha: Mislim, da mu covjek pukne od smijeha...

Sta ste se vi ********* udruzili protiv jednog SRBINA koji igrom slucajeva i trenutne politicke situacije u svetu ,zivi u Bosni Ali on je ostao SRBIN i bice to dok je ziv za razliku od vas izroda koji prodadoste veru, drzavu, bracu, cast i obraz. Treba da vas je sram samog sebe i da imate malo casti i postenja pobegli bi sa ovog foruma. Posto je dokazano da toga nemate ocekujemo vas na ovom forumu da i dalje prosipate Milovu propagandu i lupate gluposti kao do sada. Bar svo SRPSTVO vidi sa kim je imalo posla, tako da nam je bas milo sto vise niste sa nama. Daleko vam lepa kuca.:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

To da su oni izdajnici njima zvuči čudno i netačno jer su oni rođeni i odrastali u vremenu kad je crnogorski nacionalizam u CG bio ,već poodavno,zamijenio srpski i oni o tome ništa ne znaju ili ih ne interesuje.Među njima ima i ne mali broj onih koji su svjesni svog arbanaškog porijekla,ti su najekstremniji .Ako bi se govorilo o izdaji ,prije bi se moglo reći da su izdaju prema ostalim Srbima učinili njihovi preci u vrijeme WW II i poslije njega ali ne treba zaboraviti da je i dobar broj Srba i izvan Crne Gore slijepo slijedio Josipa Broza i KPJ.

Poslednja izmena:

Back