crno mi se pise!

Nesto mi govori da ovaj moj mars, koji je vladar asc, i nalazi se 1 stepen od algola, a u opoziciji je s plutonom, vladarom osme, ne moze biti dobar...Plizz ako ima nekog da pogleda, bila bih jako zahvalna : )

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_04_ja.48342.11487.gif&res=100&va=&cid=csgfileAiPbDX-u1319923843

pluton u 7 kući, nagoveštava smrt partnera... mada je vladar 7-me venera, lepo aspektovana... mislim da ne bi trebalo da paničiš.
sam algol retko uzimam u obzir, skoro nikad, ne smatram ga naročito bitnim.
napet aspekt marsa i plutona bi trebao da te upozori da ne reaguješ u afektu. pokušaj da tumačiš malo pozitivnije, znam da je najteže kada se radi o ličnom horoskopu... nema razloga za brigu, jer je ovo ujedno i (skoro) jedini loš aspekt u natalu, a za predskazivanje ovakvih stvari ih je potrebno daleko više. i što je najbitnije, svetla ti nisu ugrožena. :)

Poslednja izmena od moderatora:
pluton u 7 kući, nagoveštava smrt partnera, pritom vladar otišao u 8... mada je vladar 7-me venera, lepo aspektovana... mislim da ne bi trebalo da paničiš.
sam algol retko uzimam u obzir, skoro nikad, ne smatram ga naročito bitnim.
napet aspekt marsa i plutona bi trebao da te upozori da ne reaguješ u afektu. pokušaj da tumačiš malo pozitivnije, znam da je najteže kada se radi o ličnom horoskopu... nema razloga za brigu, jer je ovo ujedno i (skoro) jedini loš aspekt u natalu, a za predskazivanje ovakvih stvari ih je potrebno daleko više. i što je najbitnije, svetla ti nisu ugrožena. :)

hvala nevesto! :D Mnogo je lakse kad ti neko drugi kaze, jer je svako u svom horoskopu pristrasan...
i meni se svidja venera kao vladar sedme lepo aspektovana ali ovaj pluton malo kvari. Dobro je pa mi svetla nisu ugrozena.

Imas vrlo zanimljivu kartu..mnogo planeta u 10 kucu.zanima me kako ti je kariera ? Da li si ti neki sef mozda:):):)

Tranzit Mars opozicija pluton nije tako strasno..mozda bi bilo ako je Pluton opzicija Mars..ovako neka kratkotrajna impulsivna situacija..

Karta se vise nevidi,nisam uspela da vidim detalnije :):):) Al posto Davolja je pravi profi , izlisno je posle nje dalje anlizirati..Respect za nju .

Hehehe nemam jos karijeru, trenutno sam na trecoj godini fakulteta. Mada za sad mi sve ide prilicno lepo, polazem u roku. Jos sam kao mala zelela da imam jako dobar drustveni status, ali to je zbog tako naglasenog MC-a :lol:
Da, djavolja je lepo sa distance analizirala, respect. :)
A s obzirom da mi je mars vladar asc a pluton je u sedmoj kuci, bice napete situacije sa javnoscu ili sa muzem. Znaci, tu treba da iskuliram.

Hehehe nemam jos karijeru, trenutno sam na trecoj godini fakulteta. Mada za sad mi sve ide prilicno lepo, polazem u roku. Jos sam kao mala zelela da imam jako dobar drustveni status, ali to je zbog tako naglasenog MC-a :lol:
A s obzirom da mi je mars vladar asc a pluton je u sedmoj kuci, bice napete situacije sa javnoscu ili sa muzem. Znaci, tu treba da iskuliram.

Pošto sam i ja na fakultetu mogu da ti kažem da sam na istom učio da je karijera skup uspeha i neuspeha koji čovek ostvari u toku svog života (bio to posao ili studije)...Tako da...

:):):) heheh nisam videla godinu rodnenja :):):) al bices mozda sef ko zna :):):) Mnoge stvari ti se vrste oko 10 kucu :):):)

Back