Najinteligentnije žene rađaju se u ova 3 znaka

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mada, jarice ipak razmišljaju kada je trka između emocija i sigurnosti.
A ja blenta sa mojom venerom u vodoliji,.... bitno da je zabavno :zkez:
A ti se reklo bi se zaljubljujes kroz prijateljstvo, mozda nekada ne znas da razgranicis da li ti je ljubav ili drug :heart:

Jarcicama se emocije najvaznije, samo ako su nesigurne u sebe, onda isticu neke druge stvari ;)

A ti se reklo bi se zaljubljujes kroz prijateljstvo, mozda nekada ne znas da razgranicis da li ti je ljubav ili drug :heart:

Jarcicama se emocije najvaznije, samo ako su nesigurne u sebe, onda isticu neke druge stvari ;)
A neeeee. Drug je drug.
Mada s godinama naučila da nekog moram dobro da upoznam da bih sebi dopustila emocije.
Ali ako na startu kažem da je drug, drug je zauvek.

A neeeee. Drug je drug.
Mada s godinama naučila da nekog moram dobro da upoznam da bih sebi dopustila emocije.
Ali ako na startu kažem da je drug, drug je zauvek.
A dobro, to je oprezniji pristup, malo cudno od Ovna kod kojeg je sve na brzaka, kod mene je citav zivot sve na " prvu", ili neko jeste ili nije, nema sredine, kroz fizicki izgled uglavnom prepoznam i unustrasnjost, i samopouzdanje, i moguce komplexe, kroz par recenica i obrazovanje, intelekti, sirinu mentalnu, ali se " zapalim" na prvu, valjda jaka 1 kuca, Mars egzaltiran u 1, Sunce u kuci egzaltacije u 1, vladar 7( partnerstvo) u 1, sve je na ovnovski direktni i brzi nacin, iako sam Jarac.....

Do duse imam i vatre dosta u karti, malo jaca samosvijest.

A dobro, to je oprezniji pristup, malo cudno od Ovna kod kojeg je sve na brzaka, kod mene je citav zivot sve na " prvu", ili neko jeste ili nije, nema sredine, kroz fizicki izgled uglavnom prepoznam i unustrasnjost, i samopoudanje, i moguce komplexe, kroz par recenica i obrazovanje, intelekti, sirinu mentalnu, ali se " zapalim" na prvu, valjda jaka 1 kuca, Mars egzaltiran u 1, Sunce u kuci egzaltacije u 1, vladar 7( partnerstvo) u 1, sve je na ovnovski direktni i brzi nacin, iako sam Jarac.....

Do duse imam i vatre dosta u karti, malo jaca samosvijest.
Ja u prvoj samo lilit u lavu a sunce mi u devetoj u ovnu

Ja u prvoj samo lilit u lavu a sunce mi u devetoj u ovnu
Mozda ti taj Lilith u 1 gradi identitet i pojacava zelju za adrenalinom stalnim , da li cesto ulazis u sukobe tj verbalne rasprave sa okruzenjem, mada sam polozaj Lilitha ne moze bas da objasni mnogo toga.

Sunce ti je vladar ascedenta u 9, vjerovatno si visoko obrazovana, volis da putujes itd, strani jezici lako idu itd.Ako sunce nije pod tezim aspektima.

Mozda ti taj Lilith u 1 gradi identitet i pojacava zelju za adrenalinom stalnim , da li cesto ulazis u sukobe tj verbalne rasprave sa okruzenjem, mada sam polozaj Lilitha ne moze bas da objasni mnogo toga.

Sunce ti je vladar ascedenta u 9, vjerovatno si visoko obrazovana, volis da putujes itd, strani jezici lako idu itd.Ako sunce nije pod tezim aspektima.
Ja sam u verbalnom sukobu samo kad isterujem pravdu. Više sam za razmenu mišljenja nego raspravu. Al to je došlo s godinama. ;)

Ja sam u verbalnom sukobu samo kad isterujem pravdu. Više sam za razmenu mišljenja nego raspravu. Al to je došlo s godinama. ;)
A jedno su tvoji motivi a drugo nacin kako to demonstriras, i kako sve to okolina dozivljava, i vjerujem da je ascedent u Lavu pravedan i posten, ali ljudi kada nemaju argumenata i nacina da cinjenicama odgovore na ono sta im govoris, onda prebace raspravu na licni nivo i polazeci od sebe smatraju da ti to radis da bi istakla sebe i svoj ego , a ne zbog potrebe za podizanjem svijesti.

Back