Ma i lova je odraz sigurnosti, da se i emocijama moze pristupiti samopouzdanijeNe bih se ja bas klela u neku preveliku emotivnost kod Jarca.Osim ako nisu emocije novcane prirode![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma i lova je odraz sigurnosti, da se i emocijama moze pristupiti samopouzdanijeNe bih se ja bas klela u neku preveliku emotivnost kod Jarca.Osim ako nisu emocije novcane prirode![]()
Ti to nju tešiš da je emotivnaMa i lova je odraz sigurnosti, da se i emocijama moze pristupiti samopouzdanije![]()
Znam da jeste, ali nece Jare to nikome da prizna, jer emocije smatra slaboscuTi to nju tešiš da je emotivna![]()
Znam, šalim se ja maloZnam da jeste, ali nece Jare to nikome da prizna, jer emocije smatra slaboscu![]()
A ti se reklo bi se zaljubljujes kroz prijateljstvo, mozda nekada ne znas da razgranicis da li ti je ljubav ili drugMada, jarice ipak razmišljaju kada je trka između emocija i sigurnosti.
A ja blenta sa mojom venerom u vodoliji,.... bitno da je zabavno![]()
A neeeee. Drug je drug.A ti se reklo bi se zaljubljujes kroz prijateljstvo, mozda nekada ne znas da razgranicis da li ti je ljubav ili drug
Jarcicama se emocije najvaznije, samo ako su nesigurne u sebe, onda isticu neke druge stvari![]()
A dobro, to je oprezniji pristup, malo cudno od Ovna kod kojeg je sve na brzaka, kod mene je citav zivot sve na " prvu", ili neko jeste ili nije, nema sredine, kroz fizicki izgled uglavnom prepoznam i unustrasnjost, i samopouzdanje, i moguce komplexe, kroz par recenica i obrazovanje, intelekti, sirinu mentalnu, ali se " zapalim" na prvu, valjda jaka 1 kuca, Mars egzaltiran u 1, Sunce u kuci egzaltacije u 1, vladar 7( partnerstvo) u 1, sve je na ovnovski direktni i brzi nacin, iako sam Jarac.....A neeeee. Drug je drug.
Mada s godinama naučila da nekog moram dobro da upoznam da bih sebi dopustila emocije.
Ali ako na startu kažem da je drug, drug je zauvek.
nisamZnam da jeste, ali nece Jare to nikome da prizna, jer emocije smatra slaboscu![]()
Ja u prvoj samo lilit u lavu a sunce mi u devetoj u ovnuA dobro, to je oprezniji pristup, malo cudno od Ovna kod kojeg je sve na brzaka, kod mene je citav zivot sve na " prvu", ili neko jeste ili nije, nema sredine, kroz fizicki izgled uglavnom prepoznam i unustrasnjost, i samopoudanje, i moguce komplexe, kroz par recenica i obrazovanje, intelekti, sirinu mentalnu, ali se " zapalim" na prvu, valjda jaka 1 kuca, Mars egzaltiran u 1, Sunce u kuci egzaltacije u 1, vladar 7( partnerstvo) u 1, sve je na ovnovski direktni i brzi nacin, iako sam Jarac.....
Do duse imam i vatre dosta u karti, malo jaca samosvijest.
evo ti moja u jarcu da se primiris maloMada, jarice ipak razmišljaju kada je trka između emocija i sigurnosti.
A ja blenta sa mojom venerom u vodoliji,.... bitno da je zabavno![]()
Mozda ti taj Lilith u 1 gradi identitet i pojacava zelju za adrenalinom stalnim , da li cesto ulazis u sukobe tj verbalne rasprave sa okruzenjem, mada sam polozaj Lilitha ne moze bas da objasni mnogo toga.Ja u prvoj samo lilit u lavu a sunce mi u devetoj u ovnu
Ja sam u verbalnom sukobu samo kad isterujem pravdu. Više sam za razmenu mišljenja nego raspravu. Al to je došlo s godinama.Mozda ti taj Lilith u 1 gradi identitet i pojacava zelju za adrenalinom stalnim , da li cesto ulazis u sukobe tj verbalne rasprave sa okruzenjem, mada sam polozaj Lilitha ne moze bas da objasni mnogo toga.
Sunce ti je vladar ascedenta u 9, vjerovatno si visoko obrazovana, volis da putujes itd, strani jezici lako idu itd.Ako sunce nije pod tezim aspektima.
A jedno su tvoji motivi a drugo nacin kako to demonstriras, i kako sve to okolina dozivljava, i vjerujem da je ascedent u Lavu pravedan i posten, ali ljudi kada nemaju argumenata i nacina da cinjenicama odgovore na ono sta im govoris, onda prebace raspravu na licni nivo i polazeci od sebe smatraju da ti to radis da bi istakla sebe i svoj ego , a ne zbog potrebe za podizanjem svijesti.Ja sam u verbalnom sukobu samo kad isterujem pravdu. Više sam za razmenu mišljenja nego raspravu. Al to je došlo s godinama.![]()
Ali , ovo nije tvoj idealan svetU mom idealnom svetu ja bi sve horoskopce progonio ognjem i macem <3
Nekome je idealni svijet inkvizicija i tvrdnja da je zemlja ravna ploca koja je polozena na ledjima dzinovske kornjaceAli , ovo nije tvoj idealan svet![]()