Crnkinje

Imao sam jednog druga u vojsci koji je isto bio opterecen sa crnkinjama... zivotni ideal kresnuti crnkinju... Nikad nisam kontao zasto...
Mozda kao roba koje nema dobija na vrednosti...i tako neka glupost... Ali onda cim bi je bilo malo vise opet bi izgunila vrednost...
Ili je sve to samo revolt na ove nase belkinje da nevaljaju... pa kao daj nesto sto valja... nemam pojma...
I meni su crnkinje ok ali nesto ne otkidam na njih vise nego na neke druge... Na indijanke na primer... :lol:

Povraca mi se od teme!
Evo moja prva komsinica je crnkinja,umerneo svetlog tena.
Divna devojka,mnogo lepa(ima 17),..i,..i,...pogadjamo sta?
NEVINA!
Eto vam ga na!
I sta planira u zivotu?
Da zavrsi gimnaziju,upise likovnu akademiju,..i,..i,..
UDA SE!
TAko da,..NJA!
Crnkinje su sasvim iste ko belikinje,samo ih vi ne vdjate/****** dovoljno da bi mogli da tvrdite da ima razlike.
Ima razuzdanih crnki,isto kao sto ima belih zena.
Vi ste ljudi raisti na savsim novom nivou!
A inace sto se mene tice,bila sam sa crncem,u Grckoj,i ne vidim neku oh-moj-Boze razliku.

sinke je ovih dana bash imao nekih ideja po glavi....chudno kako su sve na temu sexa....mislim lepo je to....bitan je i sex i ljubav i sve....samo shto je malkice recimo uskogrudo....al doooobro....prosto se dovodim u pitanje moju mushkost....mislim mozhda bi i ja trebalo toliko da razmishljam o svemu tome....foliram.....naravno da ne bih trebao

AlyonA:
Povraca mi se od teme!
NEVINA!
Eto vam ga na!
I sta planira u zivotu?
Da zavrsi gimnaziju,upise likovnu akademiju,..i,..i,..
UDA SE!
TAko da,..NJA!
Crnkinje su sasvim iste ko belikinje,samo ih vi ne vdjate/****** dovoljno da bi mogli da tvrdite da ima razlike.
Ima razuzdanih crnki,isto kao sto ima belih zena.
Vi ste ljudi raisti na savsim novom nivou!
A inace sto se mene tice,bila sam sa crncem,u Grckoj,i ne vidim neku oh-moj-Boze razliku.

Hahaha da tako sve klinke pricaju, dobro ne sve vecina, pa da vidis kad pocnu da se fircaju, uh!

A nije ti smrdeo crnja? Ma jasta neka ima paliju, nema veze sto smrdi!

bundeva:
pa jeeeste...a najvise vole crnkinje iz unutrasnjosti

:lol: :lol: :lol: Ulepsa mi dan!

Imam ortaka koji se ozenio Jamajcankom i imaju dete. Dovodio ju je ovde, belkinja ljudi ne moze da bude tako zgodna. Gotivan je lik. Sestra njegova takodje se zabavljala sa crncima. Ima ljudi koji se pale na to. Kraj price.

divlja u srcu:
:lol: :lol: :lol: Ulepsa mi dan!

Imam ortaka koji se ozenio Jamajcankom i imaju dete. Dovodio ju je ovde, belkinja ljudi ne moze da bude tako zgodna. Gotivan je lik. Sestra njegova takodje se zabavljala sa crncima. Ima ljudi koji se pale na to. Kraj price.

"Kraj priche" ti je pleonazam. Obichna tachkica je dovoljna, 7E80+E !!! : P

AlyonA:
Povraca mi se od teme!
NEVINA!

U TOJ RUPI KOJU JE CRNJA RAZBUŠIV'O JA NEBI GAJIO PEČURKE!

A RASIZAM-OUT!

Back