Crnkinje

gost 304860

Buduća legenda
Poruka
44.433
Podseti me sinnke na jednog mog druga Bog da mu dusu prosti, odlepio od razmisljanja za chamugama, pa otisao u Ameriku i probao u javnoj kuci i svima se hvalio...e onda je stvarno odlepio....

sensual

Zainteresovan član
Poruka
260
...........

Prilozi

• clique6cf.gif
    clique6cf.gif
    3,2 KB · Pregleda: 723

gost 304860

Buduća legenda
Poruka
44.433
Gazdarica:
Lupas gluposti, kao i obicno... No svejedno, ja bih se kresnula sa Denisom Rodmanom...

Ne znam gazda dal' si mislila na mene, ali stvarno je tuzna pricha. Covek je obrazovan i nije nikad uspevao da napravi normalan kontakt sa zenom. Desava se...sama znas kakvih ljudi ima. E sad onda je pocela fiksacija da su krive bele zene za to i opsednutost crnkinjama. Ostatak sam ispricao.

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.148
Ovo ne mogu tvrditi jer nisam nikad bio sa crnkinjom. Kad pogledate neki ***** film nekako ga crnkinje primaju s vise zelje i uzitka.
Inace znam dvojicu koji su maznuli crnkinju i kazu da je stvarno bolja od nase. Zato sam i dosao na ideju da otvorim temu. Ranije mi se nisu svidjale i ni na kraj pameti mi nije bilo da bi imao seks s nekom crnkinjom, ali u zadnje vreme mislim kad bi je dohvatio da bi pomodrela.

Ljuba82

Domaćin
Poruka
3.087
Да ли су боље у сексу? То не знам (а све сам покушао)...али да су изазовније...јесу (ех да имам скенер да је видиш) . А како љуби...
35.gif

...ма избедачим се увек.:(

A

Aleksej_BASO

Gost
sinnke:
Zasto Beogradjani vise vole crnkinje? I sta mislite jesu one stvarno bolje u seksu od belkinja?

Ne znam...

Ali definitivno bih opalio neku crnkinju ali da ne bude mnogo crna...

Kao iz onih spotova 50cent...

"I'll take U 2 the candyshop!
I'll lick U like a lolypop!"

A

Aleksej_BASO

Gost
PLESsitnihDEMONA:
Aleksej...one iz spotova 50 centi...su uglavnom mixovane...afro-latino-asian...bas sam obatio paznju.
Klasicne,cistokrve crnkinje su sranjeeee....

To je tacno, mesane su najbolje...

Uf da mi je da ozenim jednu takvu, pa da se obezbedim za ceo ziovot...