- Poruka
- 11.007
Evo je - izazivaju me te njene obline, a i usklađuje mi se sa bojom duše …Gde su crvenokose?
One su nabolje i najlepse![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo je - izazivaju me te njene obline, a i usklađuje mi se sa bojom duše …Gde su crvenokose?
One su nabolje i najlepse![]()
Pogledajte prilog 546250
mod si ovdje. ponošaj se dostojantveno. i majci koja te rodila- osim ako imaš amnizotiet prema njoj- pa zato takve reakcije.
hvala snowLepa boja, tvoja?
hvala snow
jeste, moja je
farbala se pre par dana)
Probao i oduševio se ... Bravo za crvenokose, naročito kada iste boje i gaćice nose … Time meni izazovno prkose, više od boje kose ...Boja nema veze. Kažu da su crvenokose najvatrenije.
Vašno je da su slatko-picate - tada se ne vidi boja kose …Ja vise volim crnke definitivno, ali imao sam i jednu plavu koja je brutalno praznila kohonese, tako da dobro je sve sto picu nosi
Bojica koja obara s` nogu - hvala Bogu …
Boja koja privlaci paznju vise od crnki ili plavki. Lepo!
DA.Biće da su crnke ženskadija bez duše - vole da puše, a za to okrivljuju curice plavuše ...Pogledajte prilog 546239
To je za nekog ko hoce i moze.A ne za onog ko samo hoce. : D
Pa zato sam i naglasio da je za mene, hoću i mogu - fala Bogu, a ne za tebe ...To je za nekog ko hoce i moze.A ne za onog ko samo hoce. : D