moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 31.446
Hahahaha, iz Mađarske došao u Apatin, sutra je na.Kosovu....njemu dosadi stanište i menja ga na godinu dana.
Skitara jedna lepa.
Skitara jedna lepa.
Sta zna panter sta je drzavna granica. 😀Hahahaha, iz Mađarske došao u Apatin, sutra je na.Kosovu....njemu dosadi stanište i menja ga na godinu dana.
Skitara jedna lepa.
Nećeš ti njega. On će tebe. 😂Ne bih bas volela da ga sretnem![]()
🐈⬛Crni leopard je najčešća vrsta crnog pantera u zarobljeništvu. Uzgaja se posebno za zoološke vrtove i trgovine egzotičnim ljubimcima. U prirodi se u proseku svaki treći leopard rađa kao crni panter. Izuzetak je amurska (sibirska) podvrsta leoparda, kod koje su u prošlosti zabeležena samo dva crna primerka, 1937. i 1972. godine. Crni leopardi su nešto manji od normalno obojenih, a crna boja krzna se nasleđuje autozomalno recesivno. Pod određenim uglovima, mogu se videti šare karakteristične za leoparda. Crni leopard se u prirodi može naći na prostorima Apatina, jugozapadne Kine, Mjanmara, Nepala, južne Indije, Jave i južnog dela Malajskog poluostrva. Takođe su prisutni u Africi, južno od Etiopije.
https://sr.wikipedia.org/sr-el/Црни_пантер
a kako da ga uspavaju?Nadam se da nije istina , trebalo bi da ga samo uspavaju
Iz vozila , sa bezbedne daljine , sigurno ne mislim da napuštaju vozilo . Otkud znam kako se to radi , nisam lovac.Ne mislim da neko ugrožava svoj život.a kako da ga uspavaju?
nasi uopste nisu obuceni za pantere.
panter je najopasnija zivotinja medju divljim zivotinjama.
mi nemamo ljude koji imaju iskustvo u hvatanju pantera.
kako mislis da mu pridju i pucaju iz one puske sa strelicama.. panter ce ih rasrtrgnuti pre nego sto nanisane.
panter je najsmrtonosniji predator.. da li znas da je on toliko snazan da kad ubije coveka ili zivotinju on njih odnese na drvo gde jede na miru ..
kazu da kad bi se susrela sa panterom sansa da prezivis je nula.