Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam danas dobio potvrdu da izlazi i kimbin rodjeni burazer bart, očekujem veći broj crnih nego ikad, treba da se organizujemo i sa jednom crnom alfom, isto harrasovom ženom, i ona bitrebala da se oceni, iako će mo mi van konkurencije da se ocenjujemo moramo malo provežbati stav i kretanje

E bre, ne znam sto ono kao, kad dodjem u SM, jos ako bude slobodnog vremena, Dogg batane, bre, daj da se skupimo, al kad se prolepsa, i svi djuture zapalimo u SM, na rostilj i alkohol (da da, alkohol), mi cemo alkohol po imenu Lavce( Bez Lav piva na stolu, kao bez Kralja na golu, sta reci vise ;-) ), a milica je lesiri Sinalco, a nasi verni psi, rostilj, i to praseci, malo da osete sta znaci junk food ;-)

po mojoj slobodnoj proceni biće crnih no oko 10, nando, kimba, bart, alfa, dona, bojanovi crnci, i još neki su se najavili ali se ne oslanjam na njihova obećanja, do sada su uvek nalazili izgovore, neozbiljnost lošmi, neozbiljnost, a ovamo se bune kako su crnje zapostavljene, pa šta ste uradili povodom toga?

po mojoj slobodnoj proceni biće crnih no oko 10, nando, kimba, bart, alfa, dona, bojanovi crnci, i još neki su se najavili ali se ne oslanjam na njihova obećanja, do sada su uvek nalazili izgovore, neozbiljnost lošmi, neozbiljnost, a ovamo se bune kako su crnje zapostavljene, pa šta ste uradili povodom toga?

Pa oko 10 je fina cifra u odnosu na prošli put, čini mi se da ih je bilo 3 - Nando, Kimba i Badz:(

Pa oko 10 je fina cifra u odnosu na prošli put, čini mi se da ih je bilo 3 - Nando, Kimba i Badz:(

svi se nešto bune kako ih treba pokazati i predstaviti a niko da ih izvede i pokaže, ne moraju ih ocenjivati, nek ih dovedu da ih ljudi vide, da se upoznaju sa drugim vlasnicima crnja, ne mogu kerići sami da se organizuju, i ja bez obzira što ih nisam izvodio na ocenu dovodio samih da ih ljudi vide i upoznaju, a ima interesenata, sami smo krivi

Back