Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ja sam skroz sigurna da će biti cimanja i arlaukanja...Al šta da se radi, i na prošlom CACIBU je bilo pasa sa takvim ponašanjem, pa me samo teši da moj neće biti jediniz:cry:

Ako nekim slucajem i Laki dodje...nece Gal biti jedini koji cima i jaucez:cry:

Bože, pa kakvi su vam to kerovi? z:plez:
Naša džumara je na javnim skupovima jako fin, pristojan, tolerantan, mio, umiljat ......
Toliko je flegma kao da smo ga drogirali hahahaahahaha
Kuku meni, kakav li će bude u ringu. Smešno je to što on uopšte nije takav inače nego sušta suprotnost. Ako se i tamo bude vukao kao premlaćen i izvrtao na ledja izbaciće Miloša i njega doživotno :rida:

Видим биће страва окупљање! Ја се надам да је и даље остао договор да водим једног црњу .... ако не, онда сам слободна коме год да требам! Ели не иде на изложбу.

Што се тиче поледице ... Ели добро балансира док сам се ја разбила. И то подобро.

Bože, pa kakvi su vam to kerovi? z:plez:
Naša džumara je na javnim skupovima jako fin, pristojan, tolerantan, mio, umiljat ......
Toliko je flegma kao da smo ga drogirali hahahaahahaha
Kuku meni, kakav li će bude u ringu. Smešno je to što on uopšte nije takav inače nego sušta suprotnost. Ako se i tamo bude vukao kao premlaćen i izvrtao na ledja izbaciće Miloša i njega doživotno :rida:

Laki je dosad bio jako fin i prema ljudima i prema psima....ali neznam kako bi se ponasao na javnim skupovima:zstidljivko:

Back