DOGG
Domaćin
- Poruka
- 4.960
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
harras je jedino krenuo za dve kokoške ali ne da ih napadne nego da se upoznaju, nije ih vidjao do skoro a one begaju, pa je hteo da utvrdi razlog
heheheh, da je demon izašao znao bi sigurno, pod kontrolom je i baš radi, ali kad dodjem sa harrasom izvešću i njega da se malo prošetamo
Slike su prva liga,psi jos bolji.A fotografu skidam kapu.
Crnac radi ko crnac,to me podseti na Demona
ja sam danas dobio potvrdu da izlazi i kimbin rodjeni burazer bart, očekujem veći broj crnih nego ikad, treba da se organizujemo i sa jednom crnom alfom, isto harrasovom ženom, i ona bitrebala da se oceni, iako će mo mi van konkurencije da se ocenjujemo moramo malo provežbati stav i kretanje
Ako imas slobodnu ruku za Donu samo reciz![]()
Ako imas slobodnu ruku za Donu samo reciz![]()
Ja cu imati mnogo obaveza tamo pa nema sanse da je vodim, ali znam da Dogg vodi stalno drugare i inficira ih psimapa ako nadje nekog za Donu samo javite
da bude jos jedna crnka tamo
za unuče šta god treba, samo recite
Super ti je ideja Lošmi.
Moj Miloš ode i kinol.savez da prenese vlasništvo nad ovom njegovom džumarom i da ga prijavi za razred mladih. Nek nam je Bog u pomoći![]()
po mojoj slobodnoj proceni biće crnih no oko 10, nando, kimba, bart, alfa, dona, bojanovi crnci, i još neki su se najavili ali se ne oslanjam na njihova obećanja, do sada su uvek nalazili izgovore, neozbiljnost lošmi, neozbiljnost, a ovamo se bune kako su crnje zapostavljene, pa šta ste uradili povodom toga?
joooooooooooooooooooj, ja nisam upisao svoje ime u papire mog harrasa, auuuuuu, dobro ste me podsetili gospodja ljiljo
joooooooooooooooooooj, ja nisam upisao svoje ime u papire mog harrasa, auuuuuu, dobro ste me podsetili gospodja ljiljo
Pa oko 10 je fina cifra u odnosu na prošli put, čini mi se da ih je bilo 3 - Nando, Kimba i Bad![]()