LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.663
Hvala LjiljoTrebalo bi da dodje i on na CACIB pa cete valjda imati priliku da ga vidite uzivo
![]()
Divno. Bože što će da bude lepo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala LjiljoTrebalo bi da dodje i on na CACIB pa cete valjda imati priliku da ga vidite uzivo
![]()
Ama neće Gal da divlja. To se Krisb tripuje.
I mi smo mislili da će Meš da luduje, kao što inače luduje, a on se tamo samo izvrtao na ledja da ga maze, bio sav smoren i prepodoban da me sramota bilo kakvo kučište imamo.
Pa video si ga Bane, sav je smrdeo koliko je brisao patos hahahaahah
A tek kad pipneš što je mmmm jastuče plišano![]()
taj rad ;-)
inace, da li dovodis Gala na cacib ?
Trebalo bi, mada osecam da ce da mi presedne![]()
taj rad ;-)
@Krisb, ako bude problema ima nas koji ce pripomoci, nemam straha od psa, da me ujede, pa ono kad god je bila neka frka sa agresivnim psom, bio bi kod mene na povodniku, hvala bogu do sada nisam imao problema, stanem izmedju pasa, polako se udaljim, i dovidjenja, mada CACIB je posebna prica, tamo pasa sa svih strana .....
ma neće da ti presedneNa kraju krajeva, ako bude pravio probleme uvek ga možeš vratiti kući.
Čas se vrnem da ga ostavim da čami u kolima![]()
kako se psi snalaze u kolima, ono sami da budu, Aksel je jedno 2,3 sata bio sam u kolima posto smo imali onaj sudar, ono dok je trajao uvidjaj, pa dok smo smisljali sta da ucinimo, samo je lezao.....
Ama neće Gal da divlja. To se Krisb tripuje.
I mi smo mislili da će Meš da luduje, kao što inače luduje, a on se tamo samo izvrtao na ledja da ga maze, bio sav smoren i prepodoban da me sramota bilo kakvo kučište imamo.
Pa video si ga Bane, sav je smrdeo koliko je brisao patos hahahaahah
Tetkice nisu imale posla oko ringa 1 jer je mes tu lezao.
Moja bela je izgrizla pola daske iznad nje u gepeku jer tako je morala da se vozi posto non stop je skakala na mene kada je bila u kolima dok maks lezi miran.
meš je miran u kolima. Ako idemo pasatom on je u gepeku gde najviše voli da se vozi jer je svuda staklo pa lepo vidi. Ako smo u sparku onda je na zadnjem sedištu koje mu je jadničku i usko pa kod naglog kočenja ili skretanja ume da se prevrne hahahahahaha
Ali ga nikad nismo ostavljali samog u kolima da čeka osim dok se sipa gorivo osim jednom kad je Miloš mrtav ladan izašao sa povodcem u rukama ali bez psa i otišao ali se brzo setio da mu nešto fali pa se vratio po Meša koji je mirno čekao u kolima da mu se sludjeni gazda vrati hahahaahahaha
I Gal ima problema sa kočenjem, on voli da sedi na sredini zadnjeg sedišta, i da stavi glavu na moje rame, ako mu se kojim slučajem pridremaPa ako se naglo zakoči, padne sa sedišta i krene da leti napred, mi sad po navici čim se koči odmah ruka na drugo sedište da budala ne izleti
![]()
Trebalo bi, mada osecam da ce da mi presedne![]()
o čemu ti to krisb druže života ti, pa kad bude video onoliko pasa i čuo onoliko laveža neće mu biti ni do čega, biće prezauzet njuškanjem da će pitchvajz da zaboravi
njega pusti meni, a ti samo dobro spremi galimira i dobro ga umoriš veče pred izložbu i bez brige