Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ama neće Gal da divlja. To se Krisb tripuje.
I mi smo mislili da će Meš da luduje, kao što inače luduje, a on se tamo samo izvrtao na ledja da ga maze, bio sav smoren i prepodoban da me sramota bilo kakvo kučište imamo.
Pa video si ga Bane, sav je smrdeo koliko je brisao patos hahahaahah

Ama neće Gal da divlja. To se Krisb tripuje.
I mi smo mislili da će Meš da luduje, kao što inače luduje, a on se tamo samo izvrtao na ledja da ga maze, bio sav smoren i prepodoban da me sramota bilo kakvo kučište imamo.
Pa video si ga Bane, sav je smrdeo koliko je brisao patos hahahaahah

Videcemo, ja mislim da ce ga frka uhvatiti od silnih pasa, pa ce valjda biti dobar. On se sada extra ponasa bez povodnika, al ce tamo morati da bude na istom, pa ce mozda biti malo povuci potegni, al trebalo bi da ga dovedem, da vidimo sta smo uradili sa njim za ovih godinu danaz;)

A tek kad pipneš što je mmmm jastuče plišanoz;)

taj rad ;-)

@Krisb, ako bude problema ima nas koji ce pripomoci, nemam straha od psa, da me ujede, pa ono kad god je bila neka frka sa agresivnim psom, bio bi kod mene na povodniku, hvala bogu do sada nisam imao problema, stanem izmedju pasa, polako se udaljim, i dovidjenja, mada CACIB je posebna prica, tamo pasa sa svih strana .....

Poslednja izmena:
taj rad ;-)

@Krisb, ako bude problema ima nas koji ce pripomoci, nemam straha od psa, da me ujede, pa ono kad god je bila neka frka sa agresivnim psom, bio bi kod mene na povodniku, hvala bogu do sada nisam imao problema, stanem izmedju pasa, polako se udaljim, i dovidjenja, mada CACIB je posebna prica, tamo pasa sa svih strana .....

Hvala u svakom slucaju...Mada ja mogu da kontrolisem Gala, ipak je to moj pas, i dosta smo radili, a ako mi ne daj Boze zatreba pomoc, Dogg ce biti tuz:)

kako se psi snalaze u kolima, ono sami da budu, Aksel je jedno 2,3 sata bio sam u kolima posto smo imali onaj sudar, ono dok je trajao uvidjaj, pa dok smo smisljali sta da ucinimo, samo je lezao.....

Ovaj moj se fino snalazi, uglavnom sedi napred i čeka da se vratimo, zna malo da podivlja ako se drugi pas šeta oko kolaz:cry: Mada prvi put kad smo ga ostavljali razmisljali smo da li ćemo imati volan kad se vratimo...

Moja bela je izgrizla pola daske iznad nje u gepeku jer tako je morala da se vozi posto non stop je skakala na mene kada je bila u kolima dok maks lezi miran.

meš je miran u kolima. Ako idemo pasatom on je u gepeku gde najviše voli da se vozi jer je svuda staklo pa lepo vidi. Ako smo u sparku onda je na zadnjem sedištu koje mu je jadničku i usko pa kod naglog kočenja ili skretanja ume da se prevrne hahahahahaha
Ali ga nikad nismo ostavljali samog u kolima da čeka osim dok se sipa gorivo osim jednom kad je Miloš mrtav ladan izašao sa povodcem u rukama ali bez psa i otišao ali se brzo setio da mu nešto fali pa se vratio po Meša koji je mirno čekao u kolima da mu se sludjeni gazda vrati hahahaahahaha

meš je miran u kolima. Ako idemo pasatom on je u gepeku gde najviše voli da se vozi jer je svuda staklo pa lepo vidi. Ako smo u sparku onda je na zadnjem sedištu koje mu je jadničku i usko pa kod naglog kočenja ili skretanja ume da se prevrne hahahahahaha
Ali ga nikad nismo ostavljali samog u kolima da čeka osim dok se sipa gorivo osim jednom kad je Miloš mrtav ladan izašao sa povodcem u rukama ali bez psa i otišao ali se brzo setio da mu nešto fali pa se vratio po Meša koji je mirno čekao u kolima da mu se sludjeni gazda vrati hahahaahahaha

I Gal ima problema sa kočenjem, on voli da sedi na sredini zadnjeg sedišta, i da stavi glavu na moje rame, ako mu se kojim slučajem pridremaz:) Pa ako se naglo zakoči, padne sa sedišta i krene da leti napred, mi sad po navici čim se koči odmah ruka na drugo sedište da budala ne izletiz:dm3:

I Gal ima problema sa kočenjem, on voli da sedi na sredini zadnjeg sedišta, i da stavi glavu na moje rame, ako mu se kojim slučajem pridremaz:) Pa ako se naglo zakoči, padne sa sedišta i krene da leti napred, mi sad po navici čim se koči odmah ruka na drugo sedište da budala ne izletiz:dm3:

isti slučaj z:)
A Maza odmah ide na prednje sedište pa se sa njom ubedjuješ da predje na zadnje i dok ne zapretiš da će ostati kući matorka ne odustaje. Ona i šaša sede pozadi i svakoj mora da bude otvoren prozor da gospodjice gurnu glavu pa im narandžaste uši i loknice vijore na vetru. I skakuću pozadi, nemirne su, cvile u stilu "kad ćemo stići", izbalave zadnje prozore a šaša ako vidi neko kuče napolju obavezno laje na njega kao hrabra devojka a kad je pustiš kukavica nevidjena. E sad, kad ih vozimo svo troje (nije preporučljivo) onda je ludnica jer meš neće u gepek nego hoće sa njih dve pozadi i koliki god da je pasat to je malo kad on udje na zadnje sedište

Back