Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma mnogo su lepi. Dodushe svi su mi lepi :D samo mi je zao onih pokrivljenih jadnih :(
Gledam i Gala, chupavko :) mnogo je lep kao pufna, al je verovatno pakao za odrzavanje.
Dechko i ja ozbiljno razmishljamo da skupimo pare za neki plac na Avali. Ako se to ostvari chopor pasa cu da nabavim :D pa cemo onda da radimo samo njih da nahranimo :hahaha: :hahaha: :hahaha:

pa da... :D muke su to! al lep je... videla sam da u japanu shishaju mashinicom NO :whistling: zamisli Gala...

nesretan pas...

germanshepherd-strip.jpg

A gde u Zemunu!? Nismo videli crne :( odnosno videli smo malog koji je stigao negde iz Vojvodine i Kalina rodjena sestra. Chuli smo da ima neki crni muzijak ali njega josh nismo videli, a verovatno ni necemo jer se selimo za pa dana... :(
A za izbor psa ne znam shta da ti kazem, tezak je to izbor! :) danas sam gledala jednog ogromnog chupavca, pa prelepi su! kao i tvoj pas :)

A gde u Zemunu!? Nismo videli crne :( odnosno videli smo malog koji je stigao negde iz Vojvodine i Kalina rodjena sestra. Chuli smo da ima neki crni muzijak ali njega josh nismo videli, a verovatno ni necemo jer se selimo za pa dana... :(

Covek ima odgajivacnicu u Batajnici, ali zivi u Zemunu i u stanu drzi muzjaka, ogroman crni NO.
..inace ima vulkanizersku radnju u prvomajskoj.. zna ga dosta ljudi, samo se malo raspitaj, ako te interesuje..ime mu je Laza..

Moram da pohvalim Kali :)

toliko me je muchila sa povodcem, vukla je kao konj, a onda odjednom promena! imala je 3 privatna chasa dresure i vec posle prvog chasa je shvatila da to shto joj ja vec mesecima ponavljam mora da poshtuje :D na drugom chasu je dobila bodljikavu davilicu i shvatila je napokon da nema zezanja :)
i evo vec 10ak dana ona je drugachiji pas, ne vuche, ponekada se teshko kontrolishe, jer je nestrpljiva ali uz ponavljanje komande PORED nema potrebe da je davim, sama se koriguje :D
Treceg chasa smo ishle kroz guzvu, na shetalishtu punom ljudi, bez povodca ona se nije odvajala od moje noge i pratila moj tempo.
Danas smo rizikovale da nas zaustave komunalci i ishle ulicama bez povodca, bila je fenomenalna! psi su joj prilazili, lajali na nju ona se nije odvajala od moje noge! i nije reagovala na njihove provokacije :) Preshle smo oko 6km bez povodca... ne mogu da vam opishem koliko sam ponosna na nju! :) napokon mogu da uzivam dok shetam psa!
Eto toliko, morala sam da je pohvalim poshto se stalno neshto zalim na nju :D

i da napomenem, inache ne koristimo bodljikavu davilicu! samo dva puta na treningu i to je to :) niti imam nameru da joj stavljam...

Poslednja izmena:
Nema na chemu, shta cu kad imash tako lepu kuju :)
Kada ti uzimash malog crnog? Jel se zna neki datum :)

Pa tacan datum ne ali ce biti uskoro.Ima sada jedno leglo kod mog prijatelja stari 2-3 meseca ali uopste nemaju potencijala za rad ne zanima ih nista:ni lopta ni drvo,ni krpice-izgleda da su sve povukli na mamu a ona je prava maza a da stenci nisu uopste temperamentni ali naravno bice sjajni kucni ljubimci. A sto se mene tice i mog uzimanja crnog bice tu za 2 meseca samo neznam hocu li uzimati gvozdenog ili crnog,a moja zenka je bicolor tako da njoj pasu obe boje i crna i gvozdena tako da nisam jos odlucio,ali stene uzimam,ali naravno ne bilo kakvo,eto samo da ga imam,mora ispunjavati i neke uslove koji su meni potrebni a iz ovog sledeceg legla bice ih da nekazem100%,neka bude 70% i imacu sasvim solidnog psa.
Pozdrav i kacite slike vasih pasa-obozavam da ih gledam.

Back