Beauty K9
Početnik
- Poruka
- 32
Evo jedna kinoloska i od nas.
Beauty
Sta mislite o njoj?Kako vam se cini?
Beauty

Sta mislite o njoj?Kako vam se cini?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelepa, predpostavljam da je mlada na toj slici? Baš je krupna i skladna. Kažeš radna ljuta kuja?jel bila na dresuri ili sam radiš sa njom? I pošalji još koju sliku da je vidimo, ima prelepu glavu.
Pa da ona je takodje mirna i dobra i ide pored ali kad vidi nekoga(psa,macku,loptu...)toliko vuce da ne mogu da je obuzdam i tu mi ne pomaze ni davilica ni snaga dok ne istjera svoje nece da odustane.I da uozbiljilja se konacno je shvatila da ujedanje ljudi nije samo igra vec da je to opasno i naravno kada kazem lagano NE nesmije da ujede nikoga a kada je sama a mene nema ujedala bi po citav dan.Odlicno, i moja je kod mene od 7. nedelje i sve komande je jako brzo savladala, osim da mi ne lomi ruku u setnjial' nema sta, poslusni su kad se radi s njima.
opet, jako je lepa Beauty i pravi cuvar
Dosta se promenila od 9 meseca do sada? ili mi se cini? uozbiljila seodakle su joj roditelji?
Evo slike pojavila se gore a i na ovoj slici je stara oko 10meseci jedino je ona slika gdje lezi novija a ove ostale su sve starije ne mogu da se nakanim da prebacim sa telefona nove slike a majka i otac su joj se pominjali ovde primijetio sam i ja.nije prosla slika probaj ponovo. Poznata mi je majka, mislim da je cak predstavljena ili na ovde ili na balkankinology.
haha!kakv fokus!
![]()
Ja neznam sta je ovo majke mi.....xaxaxax
Oko 32kg i 63cmslatka dok ne pokaze zube![]()
jos ove njene crne ochi, ko avet.
Obavezno okaci jos slika svoje kujice, bas je krupna, deluje mi kao muzijak. Koliko ima kila?
To si potpuno u pravu meni se cini da na majku nije nista pokupila sve na oca a i on je isto lud kao i ona...jel ona vise na oca pokupila gradju, cini mi se? Dobar je.
meni se to bas svidja jeste da standardom nije propisana ta velicina ali ja obozavam visocije NOKrupna kuja, dobra kilaza i visina. Ova moja je ko kojot uska, jest da ima 33kg, al to sve u visinu otishlo, poshto ima 66cm, pa je smeshna ko crtani film.