Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo jedna kinoloska i od nas.
Beauty
beautystand.jpg

Sta mislite o njoj?Kako vam se cini?

Poslednja izmena:
Prelepa, predpostavljam da je mlada na toj slici? Baš je krupna i skladna. Kažeš radna ljuta kuja? :) jel bila na dresuri ili sam radiš sa njom? I pošalji još koju sliku da je vidimo, ima prelepu glavu.

Da mlada je na ovoj slici ima oko 9 meseci a sada ona ima oko 14-15 meseci i dosta je visa i promenila je boju u sivu posto joj je otac gvozdeni NO a majka crni NO ledja i glava su joj crne boje a ovo ostalo sve sivo bas neka cudna boja ali skladna cini mi se.A sto se dresure tice nije mi bilo tesko da je sam naucim osnovne komande jer je od 6 nedelje sa mnom i ja sam je mladu poceo dresirati tako da je ona sa 7-8 meseci znala osnovne komande tipa dodji,sedi,lezi,pored,stani,aportiranje i slicno,ali agresivnost prema ljudima i drugim psima nema sanse da iskorenim a inace kada smo sami ona je prava maza i naravno neprikosnoven cuvar 24h jer pored njenog boksa ne moze niko da prodje a da ona to ne oglasi lavezom i naravno evo jedne njene novije slike
beautyk9mne.jpg

Poslednja izmena:
Odlicno, i moja je kod mene od 7. nedelje i sve komande je jako brzo savladala, osim da mi ne lomi ruku u setnji :) al' nema sta, poslusni su kad se radi s njima.
opet, jako je lepa Beauty i pravi cuvar ;)
Dosta se promenila od 9 meseca do sada? ili mi se cini? uozbiljila se :) odakle su joj roditelji?

Odlicno, i moja je kod mene od 7. nedelje i sve komande je jako brzo savladala, osim da mi ne lomi ruku u setnji :) al' nema sta, poslusni su kad se radi s njima.
opet, jako je lepa Beauty i pravi cuvar ;)
Dosta se promenila od 9 meseca do sada? ili mi se cini? uozbiljila se :) odakle su joj roditelji?
Pa da ona je takodje mirna i dobra i ide pored ali kad vidi nekoga(psa,macku,loptu...)toliko vuce da ne mogu da je obuzdam i tu mi ne pomaze ni davilica ni snaga dok ne istjera svoje nece da odustane.I da uozbiljilja se konacno je shvatila da ujedanje ljudi nije samo igra vec da je to opasno i naravno kada kazem lagano NE nesmije da ujede nikoga a kada je sama a mene nema ujedala bi po citav dan.
A sto se roditelja tice otac joj je nemackih krvnih linija Nero(gvozdeno-sivi) a majka je Tara Hell Dog(crna).I evo jos jedne slike-ovde je vidjela nekoga i priprema se da ga ujede i vuce ali joj ja to ne dozvoljavam.
stand1.jpg

Poslednja izmena:
nije prosla slika probaj ponovo. Poznata mi je majka, mislim da je cak predstavljena ili na ovde ili na balkankinology.
Evo slike pojavila se gore a i na ovoj slici je stara oko 10meseci jedino je ona slika gdje lezi novija a ove ostale su sve starije ne mogu da se nakanim da prebacim sa telefona nove slike a majka i otac su joj se pominjali ovde primijetio sam i ja.
A evo i njenog oca Nera
neroon.jpg

Evo i majke Tare
tarahelldog.jpg

Poslednja izmena:
Ja po gradu vidjam ogromne NO, sumljam da su po standardu, al su sve klasicni NO. Inace ova moja mi uvek izgleda minijaturno, ko da ima 62-3cm, al kad je merim druga cifra :D i kad stane pored muzijaka, tu je visinom, cak i visha od nekih, samo je jos sitna i nekako se spusti dok hoda pa mi izgleda mala.
Volim i ja visoke, lepi su na oko, al uglavnom su tromi, dzaba visina ako nemoze da skace od tezine koju mora da nosi. Ja se nadam da je ova moja stala sa visinom, jer je za sada jako brza i okretna, ne bih volela da se to promeni.

Videces kada se okoti sve ce doci na svoje.Jedan prijatelj je imao kuju NO koja je bila previsoka a mrsava nije ni imala 30kg.Posle kocenja kada sam je vidio nisam mogao da verujem da je to ona tako da je moje misljenje da ce se Kali posle kocenja rasiriti i postati skladna samo sto ce vise da lici na muzijaka jer je bas puno visoka

:( ja josh neznam dal cu je pariti... ti imas dvoriste za svoju, moja je u stanu na 9. spratu, to bi bilo pacenje i za nju i za nas. A na muzijaka tesko da ce da lici, ima jako malu glavu (bar ja mislim).
Reci mi jel se tvoja kuja promenila posle prvog teranja? dal je bila vise ili manje agresivna i tako to.

Ona se samo smiri kada je u teranju sto se energije tice nije raspolozena za igru ali je agresivnija a cim prodje teranje nastavlja po starom,a za parenje mislim da nije pogodan stan.I da koliko je ona sada stara?I zaboravih za glavu da kazem moja Beauty je sa 5-6 meseci imala toliko malu glavu a veliko telo da su se svi smejali kad je vide a pogledaj sada....

Poslednja izmena:

Back