DOGG
Domaćin
- Poruka
- 4.960
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste, ova je mazulja nevidjena, ima 9 meseci i nedelju dana, ali ljudi je se plase vec od treceg meseca. Voli da radi! obozava predmet, mogu psi da je ujedaju u tom trenutku ne vidi nishta osim predmeta!
Dogg, tvoji psi su prelepi, ja sam ovu temu prelistala celu josh pre godinu dana i zbog toga odlucila da uzmem crnogzao mi je shto je bash tada tema nekako umrla.
Skroz si u pravu, DOGG. Nemaju oni onakvu podlaku kao mi iz osme grupe. Mi se u sred zime kupamo, no problemo. Ali za vas to može biti problem. A sa 9. meseci... Eh, "štene neobuzdano"![]()
joj kako to kupanje u nezgodno vreme može da ošteti psa strašno, moj harras je kao štene ( jedva ) preživeo upalu krajnika i ako mi veruješ želim da zaboravim to kao ružan san, ali zato kad ugreje i vazduh i voda.... satima ne izlazimo iz vode, ima tu i forumaša sa kojima idemo zajedno na kupanje sa kerićima
Pitala sam njenog dresera, i jos neke ljude ali nisam dobila konkretan odgovor, deluje mi prilicno plasljivo u nekim situacijama; kada joj prilazi pas koji je veci od nje, ume da savije rep i zacvili, ali ne uvek i plasi se autobusa i motora iako stalno prolazi pored istih. Da li ima sanse da ce to da preboli kada prodje pubertet?