Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:D jeste, ova je mazulja nevidjena, ima 9 meseci i nedelju dana, ali ljudi je se plase vec od treceg meseca. Voli da radi! obozava predmet, mogu psi da je ujedaju u tom trenutku ne vidi nishta osim predmeta!

Dogg, tvoji psi su prelepi, ja sam ovu temu prelistala celu josh pre godinu dana i zbog toga odlucila da uzmem crnog :) zao mi je shto je bash tada tema nekako umrla.

:D jeste, ova je mazulja nevidjena, ima 9 meseci i nedelju dana, ali ljudi je se plase vec od treceg meseca. Voli da radi! obozava predmet, mogu psi da je ujedaju u tom trenutku ne vidi nishta osim predmeta!

Dogg, tvoji psi su prelepi, ja sam ovu temu prelistala celu josh pre godinu dana i zbog toga odlucila da uzmem crnog :) zao mi je shto je bash tada tema nekako umrla.

hvala, drago mi je da si izabrala baš ovu rasu ( naravno ni druge rase ne podcenjujem niti ih manje volim) tema se jeste jedno vreme umrtvila ali nekolicina je ostala u kontaktu i vidjamo se zajedno izvodimo pse i po malo tako radimo kad ima potrebe, koliko sao se razumeli još par ljudi će se vratiti na temu pa će mo ponovo oživeti ovo što je jedno vreme bilo tiho. gde si kupila svojeg kerića od kojih je roditelja i daj neku sliku gde se vidi cela i mirna

Heh, mirna :) iskopacu neshto
ali evo prvo Edi

Edi.jpg

Trudim se da je drzim prilicno mrsavu, zbog nogu, ima 33kg, i 65-6cm ali joj bez problema osecam rebra... verovatno se ne vidi na slici lepo :think:
Inace je uska jako, od napred gledano i ima relativno malu glavu u odnosu na telo. Grudi joj nisu duboke, ali je jaaaako brza.

Trci ona kao ludak, ima energije za cetvoro :D i cvili i laje da joj se nesto baci ili da se otima, puna energije, svi su u cudu kad je vide.

Evo jos jedna slika i necu vise :) zauzele smo 2 strane

2011-04-14%2012.45.01.jpg

neka je sad i mršavija ništa joj ne fali, neka prvo izraste lako će dobiti na kilaži, još je ona mlada još ona raste i razvija se, postepeno će se glava i telo ujednačiti a grudni koš ne mora da bude preširok, više volim da vidim dubok grudni koš, a slike postavljaj koliko god imaš i možeš, što preporučujem svima sa teme, bolje da postavljamo slike svojih pasa neko slike skinute sa neta, niko ti neće zameriti čak naprotiv

Pa da, volim sto je mrsava i uska izgleda kao Vuk :) sa tom uskom njuskom, a za grudni kosh, na to sam mislila nema dubok nazalost.
I sigurno je necu pregojiti, stalno joj pipkam rebra kao ludak :hahaha: i chim ih lepo ne osecam bacam je na dijetu :D
Nadam se da ce potrajati lepo vreme, posto smo u Zemunu narednih mesec dana pa da moze malo da pliva. Svidja joj se voda :)

umeju da podsete na vuka :worth::worth::worth: a vodi računa kad je kupanje u pitanju, možda da sačekaš da se toplo vreme malo ustali i da se voda još malo ugreje, može da joj ne bude ništa a može i da navuče prehladu samo takvu da ne znaš šta te snadje, i moji svi kerovi vodu obožavaju, gori su od stotinu dece, da, i polako sa očekivanjima, ja znam da ona brzo napreduje i pokazuje ti koliko je i spremna i živa i pametna ali ima svega 9 mesei, znači štene neobuzdano :dash::dash::dash: ne može da poraste i razvije se za dva meseca, polako videćeš kad još malo odraste pa kad se ošteni prvi put kako će da se raširi

Mislim da je necu pariti... :( prvo zivim u stanu na 9. spratu i ne bih znala kako da izadjem na kraj sa tim, drugo znam da je jos ludo stene :) iako je velika i nemam neka posebna ocekivanja, ona je moj ljubimac i volim je kakva god da je, ali dok ne prodje obuku i ne budem sigurna da su joj kukovi i karakter na mestu ne bih se ni usudila da je parim....

Pitala sam njenog dresera, i jos neke ljude ali nisam dobila konkretan odgovor, deluje mi prilicno plasljivo u nekim situacijama; kada joj prilazi pas koji je veci od nje, ume da savije rep i zacvili, ali ne uvek i plasi se autobusa i motora iako stalno prolazi pored istih. Da li ima sanse da ce to da preboli kada prodje pubertet?

Skroz si u pravu, DOGG. Nemaju oni onakvu podlaku kao mi iz osme grupe. Mi se u sred zime kupamo, no problemo. Ali za vas to može biti problem. A sa 9. meseci... Eh, "štene neobuzdano" :)

joj kako to kupanje u nezgodno vreme može da ošteti psa strašno, moj harras je kao štene ( jedva ) preživeo upalu krajnika i ako mi veruješ želim da zaboravim to kao ružan san, ali zato kad ugreje i vazduh i voda.... satima ne izlazimo iz vode, ima tu i forumaša sa kojima idemo zajedno na kupanje sa kerićima

joj kako to kupanje u nezgodno vreme može da ošteti psa strašno, moj harras je kao štene ( jedva ) preživeo upalu krajnika i ako mi veruješ želim da zaboravim to kao ružan san, ali zato kad ugreje i vazduh i voda.... satima ne izlazimo iz vode, ima tu i forumaša sa kojima idemo zajedno na kupanje sa kerićima

Ja sam htela da iskoristim priliku dok smo pored vode :( jer nemam automobil a u Jerkovicu bas i nemam gde da je kupam osim u kadi :D ali ako je tako... bolje da mi bude zdrava nego da pliva.

Ja sam navikla na mog matorog mesanca dalmatinca i pticara koji se kupa i u januaru i febraru i nikada nije bio bolestan

Poslednja izmena:
Pitala sam njenog dresera, i jos neke ljude ali nisam dobila konkretan odgovor, deluje mi prilicno plasljivo u nekim situacijama; kada joj prilazi pas koji je veci od nje, ume da savije rep i zacvili, ali ne uvek i plasi se autobusa i motora iako stalno prolazi pored istih. Da li ima sanse da ce to da preboli kada prodje pubertet?

TUPA BUKA, autobus i motor pored buke pravi i vibracije koje oni osećaju nešto jače od nas još kad je na povodniku oseća se sputano i bez šanse da se skloni i to joj povećava strah, u principu ništa strašno vremenom kako bude odrastala počeće da biva svoje veličine i snage, navići će se na tu tupu buku i oslobodiće se straha sigurno, kad prolazi bus ili motor pored vas slobodno uspori, zastani i pomazije malo je pohvali tipa BRAVO BRAVO i odma nastavi sa kretanjem, tako će se najlakše osloboditi tog straha, što se tiče velikih pasa kad joj pridju normalno je da je uplašena jer ne živi u čoporu tj na ulici gde je u prilici da stalno bude sa drugim i većim i manjim psima, to je najbolje rešiti tako što će svaki put kad izadje napolje imati kontakt sa drugim psima ono igranje i jurnjava što je i najbolji način da se pas socijalizuje, to je neće držati dugo lako se psi oslobadjaju ali vodi računa nemoj da je ti braniš od bezazlenih prilazaka drugih pasa ( drugo su ozbiljni napadi lutalica ili pasa degenerisanih vlasnika ) ali ako je ti stalno budeš štitila i pružala sigurnost to može biti jako loše po tvog kera, ne kažem da treba da je pustiš da se pobije ili da napada ili da je napadaju, ali i ako dodje do gužve samo neka krene da se brani i odma je povuci i pohvali, iskoristi sada dok je štene da se druži sa dosta različitih pasa jer odrasli kerovi neće napadati štene i tako će najbolje da se oslobodi straha, sve u svemu i jedna i druga situacija sa tvojim psom nije opasna. i ako nije tajna ko ti dresira kera

Back