DOGG
Domaćin
- Poruka
- 4.960
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zivnula je tema!Super.Samo vi postavljajte slicice svojih prelepih pasa,zavidim vam![]()
Kakav pogledDivno.Nego,koju bi ste mi odgajivacnicu crnih n.o preporucili?
Odgajivacnica iz Kragujevca takodje ni sada nema (ima jedna zenka al 3,5 m) niti ce imati u tom periodu kad ja planiram da uzmem.Koliko je Kali imala kad si je uzela?
Da vas pitam nesto?Ova moja zenka Beauty dosada je imala 3 teranja i ja sam hteo da je pustim sad ovo poslednje 3 teranje iako znam da se obicno kuja pari tek posle 3 teranja ali ona je bas izrasla i dosta je krupna i siroka.U grebenu ima 64cm ali je problem sto je agresivna prema drugim psima i nema teorije da pas moze da joj pridje.Oni osete miris i nece da je ujedu ali im ona ne dozvoljava da je dohvate.Cak sam joj sad stavljao korpu na njusku da ne moze da ujeda druge pse ali ona samo legne i nece cak ni rep da digne.Ali sad je problem sto postoji moj drugi pas mesanac terijera koj je 3 puta manji od nje ima oko 10 kg i ona njemu dize rep i dozvoljava mu da skoci na nju ali on ne moze da dohvati.
Inace ona je vrlo agresivna prema drugim psima i samo nece ovog terijera da ujeda a ostale pse bez obzira na velicinu i pol ne moze ni da smisli-odmah ih ujeda.
Kuja sada ima 14-15meseci i naravno sve sam tacno radio i pratio i merio nivo progesterona u krvi i tacno znao koji dan je za parenje ali nema sanse da ijedan pas moze da skoci na nju osim ovog malog terijera.
Sta mi preporucujete da radim kada dodje sledece teranje?
![]()
Da li i vasim crnim psima izrastaju beli pecati na mestu gde su ranije imali ranu? Kali je dobila na nozi bele pecate, a videh da je i njena sestra dobila na glavi na mestu na kojem je bila povredjena kao mala.