Samsonight
Elita
- Poruka
- 16.144
Uliks Fehmiju kao Pretar Ćirić:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, sasvim je ljudski praviti pretpostavke u iščekivanju novih epizoda. Mislim da je upravo to jedan od većih uspeha ove serije.Auu indigo i bakica jel vam toliko dosadna serija da ste zakomplikovale pretpostavkama
Pa, to je sasvim u redu.Pa ne vidim nista nejasno da bih prepostavljao sta ce ostati misterija,pa i da pokusaju tako nesto ne moze to dici seriju na visi nivo bas zato sto opet ne drzi paznju,pa skoro sam po 50i put gledao ko to tamo peva i drzao mi je paznju kao da je prvi put
Stvar je senzibiliteta i očekivanja od materijala koji nam se na TV-u nude, definitivno.To nema polemike ovakvu nismo,ali bum tras za mesec dana je zaboravljamo,ne poredim to dvoje nego pricam o gledljivim vrednostima posle toliko decenija,zelim seriju koju mogu opet gledati poput vruceg vetra
To razumem i delim tvoje mišljenje.ovo danas sta se snima tuga,nijedne se ne secam radnje,ma ni naslova,ona isto izvikana u cg sa anom lecic i bojanom marovic nema to pojma
Kojo je navukao na grbaču imidž negativca i to je dugogodišnji problem. I ja bih volela da ga gledam u nekom drugom svetlu, ali da ne bude parodičan kao Andrija Milošević u ovome što radi.Ne zameram samo nisam odusevljen,nervira me kojo u ovoj ulozi koga bas gotivim,znam da ce nesto psovati i preterase,jelena isto samo neka drama i dranje,napokon problem danasnjih glumaca i rezisera sto sve mora da se naglasi ,preglasi i preglumi,jer je publika takva pod gasom na nekim drogama i ne moze da se skrasi ,pogleda nesto ravno opusteno bez dizanja pritiska,glumci zele nove uloge podrazumeva se ali ih ima milion nikakvih,niko da se izdvoji originalan i jedinstven,pa onda moraju da glumataju kao za oskara a 3 minuta se pojave,e to mi najvise ide na k
Upravo tako. Ispade prava smejurija na krajuPo ustaljenom obicaju domaci scenaristi i reziseseri ne znaju da zavrse seriju.
Pa, na nama je da odgledamo i zaključimo još malo.Zadnja epizoda predstavlja neki hibrid Šejtanovog ratnika, Senki nad Balkanom i gangsta rep spotova.
Mnogi tako odu u ameriku jer se desi da ih niko ne angazuje neko vreme,daleko je ovo sve ispod nivoa slavka stimca kao i zarka lausevica na prŠta znači za odličnog glumca da ga nigde nema godinama?
Smrt, gadna cenzura, ignore lista!
Gde su bili, šta su radili sve ovo vreme kad ih toliko volimo, ako nisu glumeli?
Ko ih je sabotirao, od čega su morali da se sklanjaju, beže preko sveta, budu nevidljivi kad su rođeni da rade svoj posao?
Ne shvatam.
Anyway... drago mi je da ih gledam u Crnoj svadbi, i nadam se... eto, ima sledeća sezona...
Pa, valjda će još negde da se pojavljuju.
Jel si ti filmski kriticar, pitam ozbiljno i bez imalo ruganja ?Definitivno sam pogrešio u vezi ove serije. Što sam je uopšte gledao i komentarisao. Treš neviđeni. Plastik fantastik. U kom li su finansijskom kanalu renomirani glumci (i Borka Tomović) da se bakću sa ovakvim B projektima.
Iako ime režisera ili autora nije garant kvaliteta serije (Aleksandar) gotovo je uvek garant ne-kvaliteta. Tako je i ovde.
Kakva 'jeftina' (najmanje finansijski) nebuloza od serije. Mogla je, mada nije morala, da bude pravo SciFi natprirodna kao Dosije X. Mogla je da flertuje sa tim dok zapravo biva strejt krimi priča bazirana na istinitom događaju, i da se čak pitamo šta je od ta dva. A mogla je i da se zapravo bavi vlaškom zajebancijom iz naslova.
Umesto toga imamo usiljeno maltretiranje Ljiljane Blagojević za cover Death Metal albuma i ni manje ni više nego sudbinu sveta koja koja se već 40 god odlučuje između Beograda i Gornjeg Milanovca ili gde već, dok je vlaška zajebancija tu zbog marketinga samo. Blamantno. Ocena sa IMDB kapiram da je rezultat neke kampanje aktivista DJB ili tako nešto.
Nekompetentno do bola. Površni festival kiča i klišea iz jednako loših ostvarenja sa AXN. Neka ovaj blatnjavi skrinšot pogrešno okačene zastave bude ilustracija bezidejnosti, hronične nekompetentnosti i traljavosti ovog trećerazrednog projekta koji mnogi neće, što je najgore, doživeti kao fikciju.
Pogledajte prilog 1057059