bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Generalno ne volim filmove i serije, koje pridaju neku moc demonima jer sam imam iskustva sa njima pa mi smesno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne. Samo volim. Ako baciš pogled na moju 'autorsku temu' na ovom pdf videćeš neizdrživu subjektivnost, neskriveni amaterizam i u najmanju ruku kontroverzan sistem vrednosti u kontekstu filma.Jel si ti filmski kriticar, pitam ozbiljno i bez imalo ruganja ?
A dogodine vrv kad je vec zaboravimoGotovo!
Šta ćemo sad?
Kad planiraju nove epizode?
Nisam teška za saradnju u ovom smislu, pa kad sam jednom rekla da mi se sviđa, ne predomišljam se, a nema ni razloga.Indigo, kakvi su ti utisci
Jel ispunilo tvoja ocekivanja
Nadam se da će biti vredno čekanja, u svakom slučaju.A dogodine vrv kad je vec zaboravimo
Dave dave i na kraju bum tras u poslednjoj toliko turbulencija,pa jel im nije palo na pamet da je prevara gledalaca
Nažalost, čini mi se da je ovo izuzetak, većina ne zaslužuje ni da se prikazuje na nacionalnim televizijama.Ок је серија.Можда се ипак вратим гледању домаћих серија.![]()
Па не знам имам препоруке и за ову маћадо серију, нисам гледао.Nažalost, čini mi se da je ovo izuzetak, većina ne zaslužuje ni da se prikazuje na nacionalnim televizijama.
Imaš li neki predlog?
Bolje ne veruj,advokadu nisam dao sansu cim videh bandovica,mada u najavi neciste krvi videh par dobrih sisa ,ne znam dal cu moci bjelogrlica da svarim zbog njihОк је серија.Можда се ипак вратим гледању домаћих серија.![]()
Али је опет некако виши левел од село гори баба се чешља и тај фазон наших устаљених домаћих серија гдје се све сведе на наш "народски хумор".Bolje ne veruj,advokadu nisam dao sansu cim videh bandovica,mada u najavi neciste krvi videh par dobrih sisa ,ne znam dal cu moci bjelogrlica da svarim zbog njih
Slažem se, ali to je već i evidentno, tokom serije nisam izdržala a da ne odreagujem i ovde sa velikim oduševljenjem.Vrlo dobra serija, jedva čekam drugu sezonu.
Iako Fehmiuja pljuju da ne ume da glumi mislim da mu je baš legla ova uloga luzera i vuka usamljenika.
Slavko Štimac se pokazao kao jedan od najboljih srpskih glumaca. Psihološkinja nije ništa spec.
Poslednja scena na Dedinju jako efektna. Po uzoru na zapadnjačke serije gde ti bace kosku.
Inače, čujem od ljudi poreklom iz malih mesta da mnogi u Srbiji zaista veruju da je tačno to što se opisuje u seriji oko vlaške magije, da na Vučića bacaju mađije i slične gluposti. Tužno.
Tako je. Ćale mu je bio vrhunski glumac čak mu i majka glumi solidno,ali on...Realno ne ume samo prolazi jer su nam se svi ostali smucili pa nam treba nesto drugacije