Crna Svadba(2021-)

A u drugoj sezoni:

FFTyPpXWYA0DT85

:mrgreen:

Indigo, kakvi su ti utisci
Jel ispunilo tvoja ocekivanja
Nisam teška za saradnju u ovom smislu, pa kad sam jednom rekla da mi se sviđa, ne predomišljam se, a nema ni razloga.
Ipak, nije bez pokrića, jer su mi poslednje dve epizode bile odlične, mada mi je malo krivo jer sam pogodila dosta toga, pa je bilo kao da sam virela Madžareviću u skripte.

Ono što nisam sve do poslednje dve epizode primetila je to koliko je zgodan Jadran Malkovič. :zaljubljena:
Kad je bila ona bludna scena u 2. ili 3. epizodi, morala sam da promenim kanal jer nije bila za višegeneracijsku publiku. :zcepanje:

Faca i po'!

MV5BMzAyNWU3ZGQtYTE4ZC00MDIxLThmMDUtNzRkMjBiZjcwYTAyXkEyXkFqcGdeQXVyMTUyNDE2MTM@._V1_UY1200_CR182,0,630,1200_AL_.jpg

Poslednja izmena:
Bolje ne veruj,advokadu nisam dao sansu cim videh bandovica,mada u najavi neciste krvi videh par dobrih sisa ,ne znam dal cu moci bjelogrlica da svarim zbog njih
Али је опет некако виши левел од село гори баба се чешља и тај фазон наших устаљених домаћих серија гдје се све сведе на наш "народски хумор".

Vrlo dobra serija, jedva čekam drugu sezonu.

Iako Fehmiuja pljuju da ne ume da glumi mislim da mu je baš legla ova uloga luzera i vuka usamljenika.

Slavko Štimac se pokazao kao jedan od najboljih srpskih glumaca. Psihološkinja nije ništa spec.

Poslednja scena na Dedinju jako efektna. Po uzoru na zapadnjačke serije gde ti bace kosku.

Inače, čujem od ljudi poreklom iz malih mesta da mnogi u Srbiji zaista veruju da je tačno to što se opisuje u seriji oko vlaške magije, da na Vučića bacaju mađije i slične gluposti. Tužno.

Vrlo dobra serija, jedva čekam drugu sezonu.

Iako Fehmiuja pljuju da ne ume da glumi mislim da mu je baš legla ova uloga luzera i vuka usamljenika.

Slavko Štimac se pokazao kao jedan od najboljih srpskih glumaca. Psihološkinja nije ništa spec.

Poslednja scena na Dedinju jako efektna. Po uzoru na zapadnjačke serije gde ti bace kosku.

Inače, čujem od ljudi poreklom iz malih mesta da mnogi u Srbiji zaista veruju da je tačno to što se opisuje u seriji oko vlaške magije, da na Vučića bacaju mađije i slične gluposti. Tužno.
Slažem se, ali to je već i evidentno, tokom serije nisam izdržala a da ne odreagujem i ovde sa velikim oduševljenjem.
Valjda je svima dojadilo nešto politički, kriminalno, te sećanje na divna prošla vremena, te romantizovanje teške svakodnevnice ljudi na Balkanu, i zato je Crna Svadba pun pogodak.
Nisam zamerala Fehmiju manjak talenta, prosto sam ga do sad malo gledala i nekako mi je bio antipatičan. Ova uloga mu je definitivno kao neki oreol, obasjava ga u drugom svetlu ovde za nas.
Za Slavka Štimca... šta tu reći? Jednom otkriven, zauvek dobrodošao na mali i veliki ekran!

Odjek serije se tek sad oseća kada su se nekako slegli utisci.
Ovaj ovde teren je oduvek bio pogodan za uzgajanje misterioznog, sablasnog i magijskog.
Od Vuka Karadžića pa na ovamo za moj pojam, ali to seže mnogo dalje u prošlost... uvek smo bili skloni verovanjima u neke više sile.

SERIJA "Crna svadba", Nemanje Ćipranića zaintrigirala je publiku širom naše zemlje, a pored perfektne uloge koju tumači Slavko Štimac, u sklopu postave glumaca mogu se naći i sledeća imena Uliks Fehmiju, Jelena Đokić, Borka Tomović, Nikola Kojo, LJiljana Blagojević.
Proslavljeni glumac Slavko Štimac nakon višedecenijske uspešne karijere dobio je priliku da se oproba i u domaćoj seriji "Crna svadba" koja spada u kategoriju psihiloških trilera, a bavi se vlaškom magijom i mističnim pojava Istočne Srbije.
1639168746898.png

https://www.nportal.rs/vest/6287/stars/serije/nisam-sujeveran-stimac-o-ulozi-mitra-u-crnoj-svadbi

Nakon samo nekoliko epizoda postalo je sve zanimljivije, a serija je naišla na veliko interesovanje publike. Glumac tumači ulogu Mitra koji u malom mestu iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih ljudi.

Štimac je istakao na koji način je doživeo ulogu Mitra, koji je uplašio mnogobrojnu publiku.
1639168894032.png

Back