Црна река нам је била последње уточиште

Ma neiskreni smo, da smo iskreni u namerama krenuli bi sa starta a ne iz bolnice i sa groblja

Видиш Зеброни ,ја се слажем са тобом кренимо од старта ајде да похапсимо све дилере у Србији ,хајде да их елиминишемо ако треба и метком и ножем
грам ко поседује десет година робије преко тога смртна казна
Хоћеш ли ме подржати у томе?

Poslednja izmena:
tako je.

svakom ko je podrzavao kampanju protiv Crne Reke zelim da mu dete sutra bude narkoman da mu isproda sve vredne stvari iz kuce, ruinira porodicu i unisti dom. Najiksrenije ovo zelim svakom od njih.

odigraj neki vudu ritual oko totema ili drveta i izbodi iglama krpenu lutku , mozda ti onda kletva bude imala bolje dejstvo , ili crnog petla da prikoljes :hahaha:

Ima jedna pametna izreka:
Drasticne situacije zahtevaju drasticne mere.

Amerika pravda bacanje atomske bombe na civile visim ciljevima, primera za ovo je nebrojeno.

Ako je cilj zivot, i to zivot ni na ciju stetu i ne po cenu tudjeg zivota, onda cilj opravdava sredstvo.

Та изрека гласи - на љуту рану, љуту траву.

Видиш Зеброни ,ја се слажем са тобом кренимо од старта ајде да похапсимо све дилере у Србији ,хајде да их елиминишемо ако треба и метком и ножем
грам ко поседује десет година робије преко тога смртна казна
Хоћеш ли ме подржати у томе?

Naravno da hoću ali kada postanem ministarka policije, tada ću imati ovlaštenja.

Наркомани да имају вољу, не би ни постали наркомани. То је к'о да тешког душевног болесника питаш
коју терапију жели.

Ови родитељи лепо кажу, предходно су све пробали, једино је метод Црне реке давао резултате.

И сад стварно ових 6 живота нек иду на душу "ревносним" новинарима Времена и свима који су ударили у
дреку око Црне реке.

Ako nemaju volje,oni bi ostali,kako su znali da napuste "lečilište".
Ranije se nije pričalo i krilia su se dešavanja a sada kada se otkrilo kojim metodama se leče,polako napuštaju "sanatorijum",jer je trulo da ostanu tamo a i postali su zanimljivi za ortake,prijatelje i okolinu.
I opet šta se radi po pitanju da uopšte ne bude narkomana.

Ako nemaju volje,oni bi ostali,kako su znali da napuste "lečilište".
Ranije se nije pričalo i krilia su se dešavanja a sada kada se otkrilo kojim metodama se leče,polako napuštaju "sanatorijum",jer je trulo da ostanu tamo a i postali su zanimljivi za ortake,prijatelje i okolinu.
I opet šta se radi po pitanju da uopšte ne bude narkomana.

Ma samo mlatite praznu slamu i prosipate praznu demagogiju, ali batina je iz Raja izasla, pa vi crknite od muke i od ljubomore na Oca Branislava!

batine i silovanja......blago vama koji to podrzavate......

Mene zanima ko je od učesnika teme bio tamo i ko može kao svedok da nam kaže da je bilo silovanja? Zar ne bi neko završio u zatvoru zbog silovanja? Ako policija i sudstvo nisu nikoga osudili za silovanje, onda ga nije bilo. Ili mislite da je to neka zavera, pa su u policiji sakrili dokaze o silovanju?
A što se tiče batina, opet pitam, da li su batine baš svakodnevne i da li su baš batine kakvim ih neki ovde navode? Meni su pričali da lekari ( i drugi koji se u to razumeju) umeju da opale šamar bolesniku u nekim ekstramnim situacijama. Hajde da ih osudimo zbog toga. A još imaju diplome za to.
Nisam bio tamo, ne poznajem nikoga ko je bio, i jedino mi ostaje da verujem roditeljima kad tvrde da je to mesto jedino mesto gde neko čini nešto za njihovu decu.

• Podržavam
Reactions: Reg
Mene zanima ko je od učesnika teme bio tamo i ko može kao svedok da nam kaže da je bilo silovanja? Zar ne bi neko završio u zatvoru zbog silovanja? Ako policija i sudstvo nisu nikoga osudili za silovanje, onda ga nije bilo. Ili mislite da je to neka zavera, pa su u policiji sakrili dokaze o silovanju?
A što se tiče batina, opet pitam, da li su batine baš svakodnevne i da li su baš batine kakvim ih neki ovde navode? Meni su pričali da lekari ( i drugi koji se u to razumeju) umeju da opale šamar bolesniku u nekim ekstramnim situacijama. Hajde da ih osudimo zbog toga. A još imaju diplome za to.
Nisam bio tamo, ne poznajem nikoga ko je bio, i jedino mi ostaje da verujem roditeljima kad tvrde da je to mesto jedino mesto gde neko čini nešto za njihovu decu.

Saradnici Duhovno rehabilitacionog centra u Crnoj Reci, kod Tutina, Nemanja Radosavljević iz Lazarevca i Marijan Pavićević iz Beograda osuđeni su danas zbog silovanja štićenika i nasilničkog ponašanja, saopštio je Okružni sud u Novom Pazaru.

http://www.blic.rs/hronika.php?id=115468

Dakle, saradnici tog centra jesu osudjeni zbog nasilja i silovanja sticenika.

Ma da ukinu svu drogu ovog sveta, problem opet ne bi bio resen. Pravi problem je pozabaviti se uzrocima zasto neko postaje narkoman. Zato sam ja za primenu fizicke sile prema roditeljima, a ne prema narkomanima. Kada ih vidim kako ti roditelji pricaju na TV-u, i ne zacudim se zasto im je dete otislo u drogu...Imam mnogo takvih slucajeva u okruzenju, i u najvecem broju slucajeva problem su roditelji. Cast izuzecima.

A sada ozbiljno bez ikakve patetike-ovo shestoro ljudi ste ubili vi indijanci,vi indijanci koji ste tvrdili da niko ne sme da ih bije,pa cak i kad su ti bolesnici govorili da je to za njihovo dobro,vi ste ko debilcine preko toga penili i znali bolje od njih.

I svima koji ste bili protiv toga zelim vam da vam se neki ukucanin navuce bas na heroin pa da vidite.

E da,i podelite ovih 6 ljudi na vase duse,iako su oni vecinom sami krivi.

tih sestoro bi umrlo ovako ili onako iz istih razloga, samo sad nisu umrli izubijani

Back