meni nije strashno, kao shto sam rekla ne iskljuchujem mogucnost da mi neko radi o glavi ali se ne plashim toga...
mesec prechesto tranzitira preko plutona/ic da bih mu dala toliki znachaj...
Kako to "mesec precesto tranzitira"? Nismo se razumeli uopste. Rekao sam da je Mesec gde treba obratiti paznju i na sta bi trebalo da se
uputi koncetracija jer je tu najveca boljka. Svaki tranzit Meseca preko IC. Bukvalno svaki. Naravno da
treba obracati paznju jer je to direktno povezano sa podznakom, i pronasli smo da su tu dve najtragicnije stvari bile povezane. Ko god naglasava da tu ne treba obracati paznju masovno gresi. Tranziti Meseca su izuzetno bitni, a pogotovo ukoliko je osoba dodatno Rak u podznaku.
To "precesto tranzitira preko Plutona/IC" jeste upravo razlog da se obrati paznja na tu vrstu losih dana koji se mogu desavati, kao i da se obrati paznja na sve vrste konflikata koji mogu u tom periodu da se ispolje.
Ono sto ja kazem jeste da
kroz ucenje astrologije se obrati paznja u roku od godinu-dve-tri-cetiri svaki put kada Mesec tranzitira kroz IC kako bi se
na licnom planu, dakle svojerucno, svojevoljno, sopstvenim naporima, otkrilo
kakvo je Mesecevo realno dejstvo kroz IC. To je ono na sta sam rekao da se obrati paznja i to se moze odraditi sasvim suptilno, na finjaka sto se kaze, kroz posmatranje
funkcije i metafora koje se vezuju za Mesec. To je nacin da
sebe upoznamo iako mislimo da sebe znamo, postoje stvari koje nas mogu i te kako iznenaditi kada ih posmatramo sa drugacije perspektive.
ovo sigurno nije tachno, vrlo malo je onih koje ja smatram bliskim i tu nema nikakve negativnosti i ne moze je biti, pa sve da sad trista hiljada astrologa i slichnih potvrdi ovu tvoju rechenicu, ona ne moze dobiti znachaj
Ovo ti je veoma negativan, tj. los stav prema tumacenju kada se potrudis da trazis od nas savet preko foruma ili makar nesto tome slicno. Ako ti tome ne pristupas ozbiljno, mi imamo jos manju zelju da se time pozabavimo sa ozbiljne tacke gledista. Naravno, uvek postoji opcija odlaska kod astrologa i rada natalne karte, za to se odvaja novac za utroseno vreme i za profesionalnu izradu horoskopa i natalnih karti. Mi ovde
sigurno necemo da dubinski nista analiziramo jer je to masivni gubitak vremena, ovde mozemo samo da ti pokazemo na
smernice na koje treba da obratis paznju, ako to, naravno, zelis. Zaista nema potrebe sa
odlaskom u konflikt niti za nipodastavanjem stvari o kojima pisemo, bez obzira da li ti
verujes u njih ili ne.
Pod bliskim ja smatram sve ljude kojima se govore privatne stvari iz zivota. Da li je to bilo sada ili pre dvadeset godina, to je pitanje. Jer mi tu gledamo u proslost, sto se kaze "ogledalo iz davnina", koje naglasavaju da
opasnost sa te sfere postoji. Imamo i Saturn na Suncu. Imamo
laznog prijatelja, nekoga ko je toliko ljubomoran na tvoj zivot da zeli pakost. KO JE TO, na tebi je da pronadjes. Moze biti i prvi/drugi komsija
iz rodnog kraja.
olako prichati o porodici? da li bi mogao malo konkretnije da se izrazish pa da shvatim bolje shta si ovim hteo da kazesh?
msm, ako ja okachim ovde natale oba brata, ili nekom dam na uvid natal cerke, ti kao neko ko se tako predano bavi astrologijom morash uvideti da tako neshto mnogo vishe spada pod "olako" nego ne znam kakva pricha o porodici u reali, pa me zanima jel ti to meni sad prebacujesh neshto od toga ili kako?
Ne. I nema potrebe za vredjanjem. Svasta. Ja nista ovde ne prebacujem, vec naglasavam da u
reali se treba cuvati od pricanja o porodici ljudima koji su
znatizeljni. To znaci biti obazriv u situacijama kada neko zeli da
previse zna o tome sta ko u porodici radi, cime se bavi i sl, a pogotovo
zenske osobe, odnosno osobe sa naglasenim podznakom Raka, odnosno znakom Raka, odnosno Mesecom u Raku, odnosno ljudima koji se generalno vezuju
za Mesec i svu simboliku
Meseca. Takve osobe mogu
doneti losu energiju i stagnaciju u okviru porodice. Mogu biti neki ljudi pored kojih osecas da ti crpe energiju, tome slicno. Poenta je - izbegavati takve ljude.
Ljudi koji vole pse, koji su vezani za majku, koji dolaze iz ustanova vezanih za
majcinstvo, koji se bave proizvodnjom mleka, sireva itd. Ja sada ne mogu da znam tacno
ko je bez dodatnih informacija, i realno me ne zanima, ali takve stvari
jesu primetne u natalnoj karti i vise deluju podsvesno no svesno jer se ipak radi o Plutonu. I ja se jednostavno nadovezujem na pricu tako da uopste ne kapiram tu vrstu defanzivnosti niti razlog iste. Ovde svakako nismo da odmognemo, vec da pomognemo.
Dakle to je SMERNICA koju bih ja odvojio kao nesto na sta treba obratiti paznju.
Takodje se treba paziti ljudi koji pokusavaju da pune glavu
laznim pricama o drugim ljudima. To je takodje jedna od velikih opasnosti. Ja bih da stavimo tacku na ovu pricu jer je odvela u nekom potpuno pogresnom smeru zbog prekoncepcija, a to nije u redu.
Pozdrav i svako dobro.