Crna magija - šta je to?

• Začetnik teme Začetnik teme P_M_F
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То су ти залудне бабе које урлају док причају, које се разумеју у све, ама баш све, од астрологије до зоологије су упућене у најситнија цревца све што их питаш, само не знају да уреде своје животе. Али зато умеју да неког потапшу по рамену, да у конверзацији неког часте деминутивима, епитетима а после иза леђа сплеткаре, користе арсенал увреда, заједљивих провокација, пасивно-агресивних алузија итд...

z:D Hahaha opisa ti to valjano.

Neke pohitaju prebrzo u takvo babadevojashtvo. A tuzno je to kada je nekome to jedini oblik komunikacije i realizacije drustva unaokolo. Ja bih to okarakterisao cak i patoloskim slucajevima.

To je najgore kada sopstveni zivot ne mogu da srede, kada su tirani ispod sopstvenog krova, ali znaju da govore iza ledja o drugima i da izigravaju ludilo.

Al' da kazemo da su i to bolji ljudi od onih koji se tako ponasaju, ali apsolutno nista ne natucaju niti imaju zelju da makar malo napreduju.

Keyword : TASHTINA.

therionll, poshto nevesta nece evo ja se javljam da mi kazesh jesam li zabajana ili sam bajala, pa mi zato natal radi naopachke...:p
Како се не плашиш Ђавоље? Па разапеће те на крст због приче о црној магији са мном.
Постави натал. Ја ћу прво видети да ли има назнака црномагијских активности, ако их има, ко их је проузроковао, који предмети су обајани, а ти на крају, посети белог мага, чуј његову верзију приче и упореди је са мојом z:) Може? z:)

Како се не плашиш Ђавоље? Па разапеће те на крст због приче о црној магији са мном.
Постави натал. Ја ћу прво видети да ли има назнака црномагијских активности, ако их има, ко их је проузроковао, који предмети су обајани, а ти на крају, посети белог мага, чуј његову верзију приче и упореди је са мојом z:) Може? z:)

astro_2at__.72846.144262.jpg

evo me...:p

Prilozi

• astro_2at__.55952.34761.jpg
    astro_2at__.55952.34761.jpg
    88,8 KB · Pregleda: 8
Poslednja izmena:
kada su tirani ispod sopstvenog krova,
То је најефикаснија тиранија. Замисли да по читав дан, 365 дана у години, 10 година нпр., слушаш неку такву која ће нон стоп само да гракће. Па то је идеалан тренинг за оне што оће да буду надљуди. Ред заједљивих опаски, ред логореичног булажњења о свему и свачему, празне приче без покрића, само да се звекеће. Сунце ти ***** крваво. :zblesav: z:mrgreen:

То је најопаснија црна магија - шупља прича. Омађија те, не знаш где удараш.

Ima tu i crnje od toga :mrgreen:

Kada takve dodju kod Astrologa i onda se zale na svoje muzeve, sinove neradnike, kceri "razjarene" itd. z:D

I ma koliko da odradis natal takvim ljudima, i dalje se vracaju. Kao da se nista nije dogodilo. To je ogroman problem.

I ma koliko da odradis natal takvim ljudima, i dalje se vracaju. Kao da se nista nije dogodilo. To je ogroman problem.
Онда постанеш сељачина, над једном таквом се онако перверзно са пакосним осмехом и враголастим погледом поставиш у положају ко пантер кад чека плен и док она гледа наталну карту на столу кажеш: ''Дођте у моју собу да вам видим пету кућу''. Гарант следи бежанија. А ако прихвати позив, лепо позовеш полицију или извадиш пиштољ и устрелиш то.

Ово не изгледа нимало добро.

Сви сигнификатори за црну магију су ту:
1) Истакнуте и повезане водене (окултне) куће - у четвртој кући су Плутон и Уран, врх осме куће је у Водолији, владар Уран је у четвртој, а диспозитор Урана, Венера је у дванаестој и на крају у дванаестој, осим Венере је смештен и Марс
2) Планете у четвртој, граде квадрате са бенефицима и личним планетама

Постоји конекција између дешавања у кући са нечим што је највероватније болница. Присутни су кошмари, парализе сна (Марс у 12ој опозиција Јупитер и квадрат Уран), борба са тим проблемима траје дуже време, успеваш да се бориш с тим као и још једна женска особа у породици, (диспозиција Марса, Месец у Јарцу у шестој конјукција Јупитер), али то доводи до честих промена расположења, исцрпљености, депресије (Месец опозиција Марс&Венера) па и до нервних сломова (Месец квадрат Уран). Плутон у четвртој, афликтован, осећа се негативна енергија, са све Ураном, наелектрисаност, конфликти, нагле свађе, могуће је да је било неколико смрти изазваних канцером (Плутон) и можданим ударом (Уран). Због оваквог Плутона ваљало би носити кристале попут аметиста и тигровог ока, извршити енергетско чишћење простора.

Врх четврте куће је у Девици. Владар, Меркур је у 11ој кући. Могуће је да од ''пријатеља'' је кренуло све то. Јеси ли добијала од неког књиге, или алкохолна пића?

Онда постанеш сељачина, над једном таквом се онако перверзно са пакосним осмехом и враголастим погледом поставиш у положају ко пантер кад чека плен и док она гледа наталну карту на столу кажеш: ''Дођте у моју собу да вам видим пету кућу''. Гарант следи бежанија. А ако прихвати позив, лепо позовеш полицију или извадиш пиштољ и устрелиш то.

z:D

Mozda to i zeli, a onda nije to-to. z:D

Ово не изгледа нимало добро.

Сви сигнификатори за црну магију су ту:
1) Истакнуте и повезане водене (окултне) куће - у четвртој кући су Плутон и Уран, врх осме куће је у Водолији, владар Уран је у четвртој, а диспозитор Урана, Венера је у дванаестој и на крају у дванаестој, осим Венере је смештен и Марс
2) Планете у четвртој, граде квадрате са бенефицима и личним планетама

Постоји конекција између дешавања у кући са нечим што је највероватније болница. Присутни су кошмари, парализе сна (Марс у 12ој опозиција Јупитер и квадрат Уран), борба са тим проблемима траје дуже време, успеваш да се бориш с тим као и још једна женска особа у породици, (диспозиција Марса, Месец у Јарцу у шестој конјукција Јупитер), али то доводи до честих промена расположења, исцрпљености, депресије (Месец опозиција Марс&Венера) па и до нервних сломова (Месец квадрат Уран). Плутон у четвртој, афликтован, осећа се негативна енергија, са све Ураном, наелектрисаност, конфликти, нагле свађе, могуће је да је било неколико смрти изазваних канцером (Плутон) и можданим ударом (Уран). Због оваквог Плутона ваљало би носити кристале попут аметиста и тигровог ока, извршити енергетско чишћење простора.

Врх четврте куће је у Девици. Владар, Меркур је у 11ој кући. Могуће је да од ''пријатеља'' је кренуло све то. Јеси ли добијала од неког књиге, или алкохолна пића?

kazu svi...:p
1: mozda su to pokazatelji mog interesovanja za okultno, ili nekog talenta za isto, ko zna...:p
2: ali ne i sa suncem i saturnom... uran sa ove 2 planete ima trigon a pluton nishta...

ne postoji... nishta koshmari, za ovo 46 godina imala sam 2 paralize sna (obe pre par godina tek), trenutno se borim samo sa nesanicom... nisi nishta rekao o ispunjavanju snova, tu bih se vec pronashla sa josh jednom zenskom osobom u kuci (majkom)... ne deluje mi taj pluton na 29 stepenu device bash losh, kvadrat venera i jupiter ali trigon merkur, sekstil neptun... nishta vishe nego i u svim drugim familijama, po maminoj liniji su uglavnom svi dugovecni, po ochevoj vishe umiru od srca... hm, oba su lepa, zanimljivo je da pre par godina zamalo nisam kupila neshto sa ametistom, nego mi u to vreme bivshi dragi kupio prsten sa tanzanitom pa sam odustala poshto kod njega takodje imam ponekad varijantu lila boje...:)

knjige sam u svom lokalu dobijala od jednog gosta, pre nekoliko godina na mestu gde sam radila josh od jednog, i od brace i cerke, a alkohol od jedne prijateljice i jedne poznanice... msm kad sam otvarala lokal alkohol sam dobila od vishe tzv. prijatelja...:p

nishta ja ovde nisam razumela ko koga baja...:p

Razmisljanje naglas : Mesec preko IC aktivira taj Pluton. Trebalo bi da ga je aktivirao ponovo pre nekih 20ak sati.
Staklena boca moze da bude, pogotovo od prijateljice u znaku Raka koja je u mladosti izgubila majku.

Treba proveriti limfne zlezde sa naglasavanjem Meseca. Muski koji umiru od srca je definitivno pokazatelj Saturn/Sunce.

@Therion : A kombinacija mleko i krv pokazatelj kvadrata 4 / 12?

pre dvadesetak sati se nije nishta specijalno deshavalo sem shto mi je u lokalu bio bivshi...
staklenu bocu od prijateljice u znaku lava ne moze niko nikada dovesti u pitanje... sve ostale prijateljice su manje bitne, a medju njima ima samo jedna u znaku raka ali sa zivom majkom i za nju tvrdim da je vrlo, vrlo pozitivna... od nje ni nema boce... zatim postoji jedna u znaku ovna i flasha pica od nje... postoji i flasha pica od jedne poznanice, ali veze nemam u kojem je znaku rodjena...

u principu verujem da postoje ljudi sa negativnom energijom koji je emituju svesno ili nesvesno, ali ne verujem da mi mogu nauditi chak ni ako je ta energija namerno usmerena na bilo koji nachin sa tom namenom...:p

Znam da ovo sve moze da deluje strasno, ali pricamo u kontekstu toga...

Moze Pluton da signifikuje i Astrologiju u retkim slucajevima, ali mislim da to nije ovde slucaj jer kako je navedeno u karti su se najtezi momenti desavali bas kada je Mesec tranzitirao preko Plutona, odnosno kroz IC.
Vidimo da je Mesec u ovom slucaju jedan od glavnim pokretaca tuge kod Helene33, dok je teret obaveza konstantno prisutan (Saturn/Sunce).
U svakom slucaju, da li je neko, sta li je neko, to je na Heleni da rasazna, ali potencijala za negativnosti od strane ljudi koje smatra bliskim su svakako prisutne.

Dakle, posmatrati kombinacije : Rak, Mesec u Vodenim, Mesec opozicija Saturn, dusebrizne ljude u okolini koje mnogo zanima porodica i tome slicno.

Potrebno je cuvati porodicu, ne pricati olako o porodici i sl. To su neke mere predostroznosti koje bih naglasio kao bitne. Pozdrav

Znam da ovo sve moze da deluje strasno, ali pricamo u kontekstu toga...

Moze Pluton da signifikuje i Astrologiju u retkim slucajevima, ali mislim da to nije ovde slucaj jer kako je navedeno u karti su se najtezi momenti desavali bas kada je Mesec tranzitirao preko Plutona, odnosno kroz IC.
Vidimo da je Mesec u ovom slucaju jedan od glavnim pokretaca tuge kod Helene33, dok je teret obaveza konstantno prisutan (Saturn/Sunce).
U svakom slucaju, da li je neko, sta li je neko, to je na Heleni da rasazna, ali potencijala za negativnosti od strane ljudi koje smatra bliskim su svakako prisutne.

Dakle, posmatrati kombinacije : Rak, Mesec u Vodenim, Mesec opozicija Saturn, dusebrizne ljude u okolini koje mnogo zanima porodica i tome slicno.

Potrebno je cuvati porodicu, ne pricati olako o porodici i sl. To su neke mere predostroznosti koje bih naglasio kao bitne. Pozdrav

meni nije strashno, kao shto sam rekla ne iskljuchujem mogucnost da mi neko radi o glavi ali se ne plashim toga...
mesec prechesto tranzitira preko plutona/ic da bih mu dala toliki znachaj...
hm, bes je kod mene chesci od tuge, a nije bash da stalno besnim...:p obaveze postoje da bi se ispunjavale, ukoliko njihovo ispunjenje ne donese ochekivane rezultate postaju teret, jer gube smisao...
ma jok, i ako je neko neshto neka je, ko ga yebe... ovo sigurno nije tachno, vrlo malo je onih koje ja smatram bliskim i tu nema nikakve negativnosti i ne moze je biti, pa sve da sad trista hiljada astrologa i slichnih potvrdi ovu tvoju rechenicu, ona ne moze dobiti znachaj...

navodnih dushebriznika ima svuda i kada predju granicu pristojnosti nekim komentarom ili pitanjem, dobiju shta su zasluzili...

olako prichati o porodici? da li bi mogao malo konkretnije da se izrazish pa da shvatim bolje shta si ovim hteo da kazesh?
msm, ako ja okachim ovde natale oba brata, ili nekom dam na uvid natal cerke, ti kao neko ko se tako predano bavi astrologijom morash uvideti da tako neshto mnogo vishe spada pod "olako" nego ne znam kakva pricha o porodici u reali, pa me zanima jel ti to meni sad prebacujesh neshto od toga ili kako?

ne postoji... nishta koshmari
Кошмар је сасвим уобичајена и нормална неуролошка појава, то није никакав абнормалан или редак психолошки феномен који се јавља код једног од 100000 или 1000000 у популацији, сваког погађа и код сваког човека се јавља. Када се десе негативне ствари у животу, када се деси било каква стресна ситуација која погоди индивидуу - нпр. амбициозна жена не добије посао који је толико хтела, или откачи је дечко или јој уруче пресољено јело у омиљеном ресторану, она мора да своје фрустрације негде каналише. Осим хистерисања или гађања торбицом, ципелицама и мобилним телефоном својих најближих, ниво стреса још увек није на граници прихватљивог и преостала енергија негде мора да се испољи, а где ће се боље исфилтрирати него кроз снове. Не желим да кажем да лажеш када си изјавила овако нешто, мислим да је код тебе нешто друго у питању - да си превише самоуверена за своје добро, да превише величаш своје потенцијале изнад лимита реалног и очекиваног и да занемарујеш сасвим природне и нормалне процесе и најважније - занемарујеш истину. А то је по свему судећи, последица јаке 12е куће код тебе. z;)

nisi nishta rekao o ispunjavanju snova,
Ниси ме то ни питала, а не знам какав одговор би требало да ти упутим.

nishta ja ovde nisam razumela ko koga baja...:p
Пријатељи, ко ће други. Такви највише раде неком о глави. Поготово ако је тај неко имућан, познат, леп, паметан... Врх четврте (кућа) у Девици (ред, полица) налази се у Близанцима у 11ој (пријатељи). Погледај мало по твојим полицама за књиге, књиге које спадају у близаначку симболику. Атрактивне, шарене спољашности, а мрачне и тешке унутрашњости (Sa0Me у Близанцима).
Алкохол - боце вискија, вина. То су нарочито атрактивни предмети за бајање. А овај Плутон, чији значај онако ноншалантно потцењујеш, је прилично инфицирао твој простор за живот. Због Девице је повезан са болницом, конекција са Венером, то су неки оперативни, естетски захвати. Да ли си имала неке интервенције, ако јеси, да ли си нешто из болнице донела у своје место боравка?

- - - - - - - - - -

@Therion : A kombinacija mleko i krv pokazatelj kvadrata 4 / 12?
То ствара затвор, тј. води до затвора.

Кошмар је сасвим уобичајена и нормална неуролошка појава, то није никакав абнормалан или редак психолошки феномен који се јавља код једног од 100000 или 1000000 у популацији, сваког погађа и код сваког човека се јавља. Када се десе негативне ствари у животу, када се деси било каква стресна ситуација која погоди индивидуу - нпр. амбициозна жена не добије посао који је толико хтела, или откачи је дечко или јој уруче пресољено јело у омиљеном ресторану, она мора да своје фрустрације негде каналише. Осим хистерисања или гађања торбицом, ципелицама и мобилним телефоном својих најближих, ниво стреса још увек није на граници прихватљивог и преостала енергија негде мора да се испољи, а где ће се боље исфилтрирати него кроз снове. Не желим да кажем да лажеш када си изјавила овако нешто, мислим да је код тебе нешто друго у питању - да си превише самоуверена за своје добро, да превише величаш своје потенцијале изнад лимита реалног и очекиваног и да занемарујеш сасвим природне и нормалне процесе и најважније - занемарујеш истину. А то је по свему судећи, последица јаке 12е куће код тебе. z;)

Ниси ме то ни питала, а не знам какав одговор би требало да ти упутим.

Пријатељи, ко ће други. Такви највише раде неком о глави. Поготово ако је тај неко имућан, познат, леп, паметан... Врх четврте (кућа) у Девици (ред, полица) налази се у Близанцима у 11ој (пријатељи). Погледај мало по твојим полицама за књиге, књиге које спадају у близаначку симболику. Атрактивне, шарене спољашности, а мрачне и тешке унутрашњости (Sa0Me у Близанцима).
Алкохол - боце вискија, вина. То су нарочито атрактивни предмети за бајање. А овај Плутон, чији значај онако ноншалантно потцењујеш, је прилично инфицирао твој простор за живот. Због Девице је повезан са болницом, конекција са Венером, то су неки оперативни, естетски захвати. Да ли си имала неке интервенције, ако јеси, да ли си нешто из болнице донела у своје место боравка?

- - - - - - - - - -

То ствара затвор, тј. води до затвора.

rekao si da su prisutni koshmari i da borba sa istim traje vec duze vreme a ja odgovorila da nisu, i da se trenutno samo borim sa nesanicom, shto ne znachi da nikada u zivotu nisam imala loshe snove, vec da ih nisam imala ne pamtim...
iako sam svesna svih svojih nedostataka i loshih osobina, prilichno sam samouverena, to je tachno, ipak imam na osnovu chega to da budem, a ovaj deo o zanemarivanju istine najbolje da preskochim jer je smeshan...:p

vec sam rekla da nisam od prijatelja dobijala knjige... moram da ga potcenjujem kad ne vidim vezu s vezom, zashto bi bilo ko nosio doma neshto iz bolnice, da bi se potvrdila konekcija za koju smatrash da postoji?

meni nije strashno, kao shto sam rekla ne iskljuchujem mogucnost da mi neko radi o glavi ali se ne plashim toga...
mesec prechesto tranzitira preko plutona/ic da bih mu dala toliki znachaj...

Kako to "mesec precesto tranzitira"? Nismo se razumeli uopste. Rekao sam da je Mesec gde treba obratiti paznju i na sta bi trebalo da se uputi koncetracija jer je tu najveca boljka. Svaki tranzit Meseca preko IC. Bukvalno svaki. Naravno da treba obracati paznju jer je to direktno povezano sa podznakom, i pronasli smo da su tu dve najtragicnije stvari bile povezane. Ko god naglasava da tu ne treba obracati paznju masovno gresi. Tranziti Meseca su izuzetno bitni, a pogotovo ukoliko je osoba dodatno Rak u podznaku.
To "precesto tranzitira preko Plutona/IC" jeste upravo razlog da se obrati paznja na tu vrstu losih dana koji se mogu desavati, kao i da se obrati paznja na sve vrste konflikata koji mogu u tom periodu da se ispolje.

Ono sto ja kazem jeste da kroz ucenje astrologije se obrati paznja u roku od godinu-dve-tri-cetiri svaki put kada Mesec tranzitira kroz IC kako bi se na licnom planu, dakle svojerucno, svojevoljno, sopstvenim naporima, otkrilo kakvo je Mesecevo realno dejstvo kroz IC. To je ono na sta sam rekao da se obrati paznja i to se moze odraditi sasvim suptilno, na finjaka sto se kaze, kroz posmatranje funkcije i metafora koje se vezuju za Mesec. To je nacin da sebe upoznamo iako mislimo da sebe znamo, postoje stvari koje nas mogu i te kako iznenaditi kada ih posmatramo sa drugacije perspektive.

ovo sigurno nije tachno, vrlo malo je onih koje ja smatram bliskim i tu nema nikakve negativnosti i ne moze je biti, pa sve da sad trista hiljada astrologa i slichnih potvrdi ovu tvoju rechenicu, ona ne moze dobiti znachaj

Ovo ti je veoma negativan, tj. los stav prema tumacenju kada se potrudis da trazis od nas savet preko foruma ili makar nesto tome slicno. Ako ti tome ne pristupas ozbiljno, mi imamo jos manju zelju da se time pozabavimo sa ozbiljne tacke gledista. Naravno, uvek postoji opcija odlaska kod astrologa i rada natalne karte, za to se odvaja novac za utroseno vreme i za profesionalnu izradu horoskopa i natalnih karti. Mi ovde sigurno necemo da dubinski nista analiziramo jer je to masivni gubitak vremena, ovde mozemo samo da ti pokazemo na smernice na koje treba da obratis paznju, ako to, naravno, zelis. Zaista nema potrebe sa odlaskom u konflikt niti za nipodastavanjem stvari o kojima pisemo, bez obzira da li ti verujes u njih ili ne.

Pod bliskim ja smatram sve ljude kojima se govore privatne stvari iz zivota. Da li je to bilo sada ili pre dvadeset godina, to je pitanje. Jer mi tu gledamo u proslost, sto se kaze "ogledalo iz davnina", koje naglasavaju da opasnost sa te sfere postoji. Imamo i Saturn na Suncu. Imamo laznog prijatelja, nekoga ko je toliko ljubomoran na tvoj zivot da zeli pakost. KO JE TO, na tebi je da pronadjes. Moze biti i prvi/drugi komsija iz rodnog kraja.

olako prichati o porodici? da li bi mogao malo konkretnije da se izrazish pa da shvatim bolje shta si ovim hteo da kazesh?
msm, ako ja okachim ovde natale oba brata, ili nekom dam na uvid natal cerke, ti kao neko ko se tako predano bavi astrologijom morash uvideti da tako neshto mnogo vishe spada pod "olako" nego ne znam kakva pricha o porodici u reali, pa me zanima jel ti to meni sad prebacujesh neshto od toga ili kako?

Ne. I nema potrebe za vredjanjem. Svasta. Ja nista ovde ne prebacujem, vec naglasavam da u reali se treba cuvati od pricanja o porodici ljudima koji su znatizeljni. To znaci biti obazriv u situacijama kada neko zeli da previse zna o tome sta ko u porodici radi, cime se bavi i sl, a pogotovo zenske osobe, odnosno osobe sa naglasenim podznakom Raka, odnosno znakom Raka, odnosno Mesecom u Raku, odnosno ljudima koji se generalno vezuju za Mesec i svu simboliku Meseca. Takve osobe mogu doneti losu energiju i stagnaciju u okviru porodice. Mogu biti neki ljudi pored kojih osecas da ti crpe energiju, tome slicno. Poenta je - izbegavati takve ljude.

Ljudi koji vole pse, koji su vezani za majku, koji dolaze iz ustanova vezanih za majcinstvo, koji se bave proizvodnjom mleka, sireva itd. Ja sada ne mogu da znam tacno ko je bez dodatnih informacija, i realno me ne zanima, ali takve stvari jesu primetne u natalnoj karti i vise deluju podsvesno no svesno jer se ipak radi o Plutonu. I ja se jednostavno nadovezujem na pricu tako da uopste ne kapiram tu vrstu defanzivnosti niti razlog iste. Ovde svakako nismo da odmognemo, vec da pomognemo.

Dakle to je SMERNICA koju bih ja odvojio kao nesto na sta treba obratiti paznju.

Takodje se treba paziti ljudi koji pokusavaju da pune glavu laznim pricama o drugim ljudima. To je takodje jedna od velikih opasnosti. Ja bih da stavimo tacku na ovu pricu jer je odvela u nekom potpuno pogresnom smeru zbog prekoncepcija, a to nije u redu.

Pozdrav i svako dobro.

n3wz, slazem se, najbolje da se stavi tachka... vama obojici hvala na trudu i dobrim namerama ali fakat je da ja ne verujem u to shto iznosite i prihvatam da se u mojim postovima to sigurno oseti i da mozda chak deluje grubo... kako god ne mislim da sam ikog ovde svojim pisanjem uvredila niti mi je to bila namera... pozzz...

Živeo sam godinu dana sa cimerom, koji je po njegovim rečima, imao problema sa tim stvarima.
Navodno ga je neka žena iz komšiluka začarala, omađijala, kako god se kaže, a za koju se oduvek govorilo da se bavi tim stvarima.
Kod njega se to manifestovalo u košmarima, kako on kaže, stravičnim, sanjao ja kako ga ubijaju i muče neki demoni.
Umeo je da ispod kreveta kući kod njega, rano ujutro, nalazi neke predmete, zaboravio sam koje, i jednom je, ako se dobro sećam, kad se probudio, čuo kako neko beži iz njegove kuće.

Dvaput sam bio u istoj sobi sa njim kad je imao uveče košmare, vrteo se kao lud i vrištao, morao sam da ga budim. Znam da je i išao kod nekog vrača, da ga reši tih stvari.

Malo me je brinulo, pošto ne znam kako to funkcioniše, da nešto i na mene ne pređe. U to vreme sam ipak dobar deo toga pripisivao tome što je s vremena na vreme pušio travu.

Znam samo da generalno, sem toga, nikakvih drugih specifičnih problema nije ni imao, štaviše, može se reći da je čovek srećnik kakvog nema.

Tako da, ako živite sa osobom koja ima problema sa tim stvarima, da li to može da pređe i na vas? Da li postoje ljudi koji su otporni na crnu magiju? I imate li neki komentar na njegov slučaj?

Trava ga je samo nacinila podloznijim tim manifestacijama.
S druge strane valjalo bi videti njegovu 6 i 12 kucu.
Napadi preko snova su sinonim za delovanje crne magije jer se preko astralnog sveta dolazi do osobe. Pogotovo sanjati demone i slicno tome je sinonim za lose delovanje ili energizacija delovanja u okviru tih stvari.
Ljudi koji su generalno otvoreniji prema "astralnom svetu" mogu da osete napad i da to prekonfigurisu u svom mozgu u ono sto ih muci.

S druge strane, naravno, snovi i pitanje koliko su snovi zaista verodostojni da to opisu, a pogotovo ukoliko se u sve to umesa prica o travi. Sa realne perspektive meni to deluje kao paraliza sna koja se pojavila kao nuspojava zbog loseg odmora, ostajanja do kasno uvece budnog, mozda malo i dehidratacija.
Sa astralne tacke gledista, svakako je sinonim za "madjije", pogotovo napad. Ali da bi to doslo do njegovih slojeva, on je licno morao time da utice, on je licno morao da do toga dovede.

Predmete koji se vezuju za madjijanje ne treba pipati rukama, to ti je neko nepisano pravilo. Cak bih rekao i intuicija na delu. Takvi predmeti izazivaju mucninu, povracanje, vrtoglavicu, tugu. Osetis tugu, ali ne tvoju nego tugu i jad te osobe koja je takvim stvarima pribegavala.

Sve sto ti o ovome pricam je iz price ljudi za koje znam da su takve stvari doziveli.

Demonski napadi u snovima su svakako sinonim da obaveze u zivotu nisu odradjene kvalitetno, mozda i sinonim za to da se covek zapusti. Ali ono sto je bitno, jeste da sa astralnog gledista su svakako sinonim za madjijanje.

Kosmari, naravno,.su cesto defanzivni mehanizam koji zadrzava osobu od budjenja. Podsvest koja se poigrava s osobom. Stravicni zvuci ili gubitak svesti na momente. Umor je cesto okidac paralize sna. Zato treba leci "na vreme" ma koliko klise da to zvuci.

Astroloski gledano, izmedju 8 i 9 sati uvece je najbolje otici na san, a najkvalitetnije doba sna je od 11 do 01, pa od 05 do 07. Ne valja buditi se u 3 sata ujutru. To je isto jedan od "znakova".

rekao si da su prisutni koshmari i da borba sa istim traje vec duze vreme a ja odgovorila da nisu, i da se trenutno samo borim sa nesanicom
Написао сам и да имаш парализу сна, несаницу нисам навео директно, него индиректно, посредно - да проблеми са којима се суочаваш су довели до исцрпљености, депресије.
Несаница се третира као осећање немира, неспокоја, забринутости, потиштености, егзалтираности које онемогућава квалитетан сан, продуктивно спавање или спавање уопште.
Шта је узрок несанице је друга прича.

shto ne znachi da nikada u zivotu nisam imala loshe snove, vec da ih nisam imala ne pamtim...
А зашто би их и памтила? Мислиш да неко ко је имао комшаре (континуиране - они који се јављају из ноћи у ноћ), је у стању да их се сети, да или репродукује оно што је сањао протеклих дана и да каже таксативно - нпр. петак 25. јануар нисам сањао ништа, четвртак 24. јануар сањао сам како ме жена са три отрембешене сисе и репом јури по шуми, среда 23. јануар сањао сам како је баба бацила шибицу и читава зграда одлетела у мајчину - или да јутро након проживљеног кошмара може ако не у детаље онда да се барем сети доброг дела тог кошмара?

Ја сам вероватно рекордер овде по питању проспаваних ноћи испуњених комшмарима, а сад да ме неко пита шта сам све сањао рекао бих - откуд знам, заборавио сам, имам рупе у сећању што се тиче регуларних ствари у јави, а камоли измишљених ствари које се јављају у сновима. Поента овог мало психолошко-филозофског излета у ствари које вероватно нико неће добро скапирати јесте да човек не жели да се сећа и не жели да памти ружне ствари, настојаће да их блокира, да их негде у подсвести потисне, човек ће се увек радије сећати лепих момената у животу него оних који су му проузроковали проблеме. Ако си ти имала ружне снове, сигурно их се не желиш сећати, не желиш их препричавати/репродуковати у јави људима око себе јер кошмари су рефлексија догађаја који су се збили у јави и који представљају један вид пражњења и ослобађања стреса, а ти не желиш да створиш слику особе која се суочава са тешкоћама и проблемима, то се коси са сликом тебе као јаке и самоуверене жене. За несаницу пред другима увек можеш имати оправдање.

Не волим да спавам, смара ме развлачење по кревету - идеално објашњење несанице, савршено оправдање. Гледала сам филмски маратон, дописивала сам се са другарицом, имала сам брдо неразрешених послова/обавеза, заљубљена сам - дрма ме позитивна нервоза, лептирићи у стомаку, сва сам егзалтирана, мислим на њега, па не могу од радости да заспим.

iako sam svesna svih svojih nedostataka i loshih osobina, prilichno sam samouverena, to je tachno, ipak imam na osnovu chega to da budem, a ovaj deo o zanemarivanju istine najbolje da preskochim jer je smeshan...:p
Свако на неки начин занемарује истину или избегава да се суочи са истином (у потпуности), зато што истина у великом броју случајева није нимало пријатна, веома је болна, зато сваки човек своје мане и недостатке настоји да умањи, или да их елиминише у потпуности тиме што ће их пребацити на нешто друго - на друге људе, на сплет околности, вишу силу, судбину..

vec sam rekla da nisam od prijatelja dobijala knjige...
Мени је ово мало бизарно, јер сваког кога познајем је барем једном у животу од неког пријатеља добио књигу. Не кажем да лажеш, таман посла, него имам у виду животно искуство.
Мој добар познаник, аутомеханичар је од колеге добио књигу која се бави начинима постизања сатисфакције у сексуалном односу, да не говорим о случајевима где људи буквално не знају да читају а да не ставе прст у књигу да прате ваљано редове и слова (да се не би погубили, опасно је забаговати се у мору слова) или набадају слогове, а добијају едиције - Моћ природе, Достојевски ултимативно издање, итд...

moram da ga potcenjujem kad ne vidim vezu s vezom, zashto bi bilo ko nosio doma neshto iz bolnice, da bi se potvrdila konekcija za koju smatrash da postoji?
Свака болница има негативан вајб, одређене ентитете о којима је писао Жика Славински у својој књизи: ''Невидљиви утицаји''.
Претпостављао сам да си донела нешто из болнице, када си лежала после одређених здравствених проблема, интервенција, нпр - бадемантил, мајица, папуче и да та гардероба која је тамо била натопљена негативном енергијом да си је унела у свој дом.

n3wz, slazem se, najbolje da se stavi tachka... vama obojici hvala na trudu i dobrim namerama ali fakat je da ja ne verujem u to shto iznosite i prihvatam da se u mojim postovima to sigurno oseti i da mozda chak deluje grubo... kako god ne mislim da sam ikog ovde svojim pisanjem uvredila niti mi je to bila namera... pozzz...

ma imaš košmare i tačka. :p
samo ih se ne sećaš.
i bačena ti je magija.
samo je ne osećaš.
ali imaš nesanice... šesta parcela, tamo kopaj.
mesec mora biti uključen, otud šesta, pa još preko ic, obrati pažnu na tranzite otprilike svakih par daana... najbolje se ne odvajaj od svog računara i navij alarm za svaki tranzit mo preko ic...
možda te baš u tom momentu vreba neki šleper.
ako je i pluton u igri izbegavaj gužve, biće to masakr. :eek:
a ako mi ne veruješ... pa nema potrebe za vređanjem. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back