Crna magija - šta je to?

• Začetnik teme Začetnik teme P_M_F
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Раније су Влашку магију практиковале младе девојке и бабе, сада је постао тренд да и мушкарци практикују Влашку црвену магију.

- - - - - - - - - -

Moze i Mars u 12 da bude ovako nesto.
Sad zavisi da li je pokazatelj osobe ili iz koje kuce dolazi.
Ako je taj Mars u 12 vladar 1, onda se sama osoba bavi time....itd.
Афликтована Венера у 12ом пољу је још гора од Марса. Неузвраћена или пропала љубав је најчешћи окидач за магијске делатности. Жеља за новцем и моћи обавезно долази од комбинације Сатурна и Јупитера који су афликтовани од стране Плутона, жеља за осветом која активира ''вуду'' поред Марса укључује и незгодно смештен Месец у четвртој, шестој, осмој.

- - - - - - - - - -

А Власи када се чисте од црне магије, користе катанац у који свежу делић тканине са доњег веша и етикету са мајице. Потом се тај катанац баца у реку.
Осма кућа + Марс + Јупитер

Poslednja izmena:
Један стари влашки стручњак за белу и црну магију ми је рекао да је најбоље место за чишћење од црне магије - гробље. Зато што је са тог места и коришћен материјал за врачање, па се враћањем на то место, изговарањем адекватних молитви, коришћењем одређених предмета негативна енергија враћа у свој извор, првобитни облик.

Ali to mora da radi neko ko bi bio, da kazemo, izolator. Isti djavo e. energija/struja i nacin na koji se prazni. Tu je definitivno princip kola, jer energija mora da struji, u suprotnom unistava ukoliko je stacionirana.

Kada kazem kolo, mislim na ono duhovno kolo, tj. kada se kaze "uhvatiti se s nekim u kolo", a svaka madjijica tu moze da se nakaci, nadoveze itd.

Jos u kombinaciji s prokletstvom.

Sa astroloske perspektive princip rituala je, da kazemo, korektan. Da li i koliko je efektivan je vec veliko pitanje jer tu je mnogo varijacija.

Crna magija je uvek direktna na pojedinca, tada je najefektivnija. Ali prokletstvo je mnogo jace energetski jer moze da indirektno unisti nekome zivot. I traje kroz generacije jer je neki tamo prapradjed odlucio da se zajebava s zivotom i smrcu.

Inace, nikada nisam video mogucnost da neko ocisti magiju. Nakon nekog vremena se vrati. Mislim da se to ne moze nikada zaista ocistiti, ostaje kao oziljak.

Tako je.

Ali da bih mogao da razumem na sta konkretno mislis, zamolio bih za definicije toga kako ti dozivljavas te dve, naizgled, razlicite stvari.

Nisu naizgled različite nego suštinski različite.

Karma znači akcija, u ovom smislu označava posledicu prethodnih dela. Sudbina je kolokvijalno rečeno nešto što pada s neba i na šta ne utičemo niti izazivamo.

Мислиш да судбину не изазивамо кроз деловање из прошлих живота? А како онда може постојати судбина ако пада с неба?
За мене је карма закон узрока и последице а судбина онај део последица тог закона који се не може избећи.

За мене је судбина оно на шта у овом животу не могу да утичем, али кроз животе креирам својим деловањем. Не видим како може постојати судбина ван закона акција-реакција. Можда код неких изабраних бића типа Буде, Мехер Бабе за које је одређено вишим планом да буду учитељи. За нас остале мислим да постоји само закон карме. Но заинтересовао ме је и твој концепт судбине. Волео бих да се агата укључи у ову дубокоумну распру. :deda:

Verujem u sudbinu. Nekad se nesto namesti kao saliveno, a nekad ides ka necemu i tresnes kao tikva, ne moze jednostavno, uvek se nesto ispreci nekim nenormalnim spletom okolnosti.
Verujem da ima nesto jace od covekove volje, sa cim mi fiksni bas kuburimo :mrgreen:

Imala sam iskustvo sa jednom da li vidovitom zenom i nisam ni sama sigurna tacno sta jos jer sam imala nekih 16. Znam sigurno da je bila vidovita ali ne znam sta je koristila od pomocnih sredstava, jer mi podatke za natal uopste nije trazila.
I na kraju tog naseg razgovora ona kaze ajde pitaj me jos nesto...ja se nesto izglupiram i pitam "sta sam bila u proslom zivotu" posto sam tad bila inace malo skeptik...ne za astrologiju ali za tako te mistike da.
I ona mi kaze da sam u proslom zivotu zivela pre nove ere, nije rekla sta sam bila i nije opisivala taj zivot sem da je bilo jaaaako davno, a da sam u prethodnom zivotu(ne ovom ljudskom) bila neki entitet, neka sila dobra. I jos kaze(a nije znala moj natal) kao mislim da imas naglasenu vodu i vatru u natalu, nekako te dve energije mi se preplicu od elemenata.
I kao posto sam bila entitet, ja nemam lekcije koje trebam da naucim tj. neku karmu koja me ceka u ovom zivotu, ja sam sad uzela ljudski oblik da bi kao naucila ljude ljubavi tako nesto. :lol:
I posto davno nisam bila u ljudskom obliku, da sam mnogo nesto uzbudjena oko zivota, da mi je sve ovo novo i uzbudljivo. Da imam taj dualitet gde kao da imam 100 godina a u isto vreme 5.
Sad moj razum je sa tim pokusao da se bori, kao pa ima mnogo ljudi koji su takvi bla bla...ali sad sam ove tacke ne znam bas da li ih ima mnogo takvih.
Posle toga mi je to na jedno uvo uslo na drugo izaslo, ali opet ne moze da se zaboravi bas kad vam neko kaze da ste bili entitet :mrgreen:

Inace pre toga zena je ispogadjala svasta, sto nikako nije mogla da zna ali bas nikako niti je nesto sto moze da se desi vecini ljudi pa da tome pripojim. Zbog toga mi je ovo bilo jos gore, jer je prethodno pogodila stvari.

Nisu naizgled različite nego suštinski različite.

Karma znači akcija, u ovom smislu označava posledicu prethodnih dela. Sudbina je kolokvijalno rečeno nešto što pada s neba i na šta ne utičemo niti izazivamo.

Jeee, filozofija konacno z:D

Kapiram. Pretpostavio sam da se na to odnosi. To samo zavisi od toga u sta verujes, drugim recima - kako se postavljas prema verziji sudbine, odnosno karmi (nemoj da mi zameras sto ih jednjacim :mrgreen: ). Sto znaci da verujes u to da se covek moze karmicki cistiti svojevoljno, dok kod mene recimo to otpada kao opcija jer se sve svodi na delotvornost sudbine, ukljucujuci i tako opseg karmicke odrednice, tj. ciscenja dushe.

-----

Razmisljanje naglas:
U oba slucaja, stvari na koje covek ne moze zaista da utice, ili ako bih posmatrao iz karmickog ugla - stvari na koje covek moze da veoma malo utice. Ali da li zaista cini dobru stvar i sebe zaista cisti samo zato sto se u to donekle razume? U mom iskustvu, ne. Cak i najveci i najbolji duhovnici sveta su skloni mnogim promasajima. U nekoliko navrata sam bio svedok tome kako se situacija izmedju ljudi, nesto najlepse i najdivnije sto se desava nekome u zivotu, za sta se sami trude, potpuno izokrene naopako i nastane sveopsti haos u njihovim zivotima, u situacijama i dovede do toga da se zivoti izgube prerano zbog necije dobre volje. Da li covek moze da svesno utice na akcije koje cini ili je dovoljno samo da ih prizeljkuje kako bi se karmicki odnos crnog i belog uskladio? Da li je bitnija svesnost ili nesvesnost kada se tu odlucuje? Kako bi gledali karmicki odnos kod ljudi koji su, recimo, mentalno zaostali? Mozemo li karmi da pridodamo ma kakvu procentualnu odrednicu? Ako covek vec ima sopstvenu svest o tome kako se njegove akcije usmeravaju, da li za posledicu ima to koliko se ljudi aktivira karmicki ili za posledicu ima to kako se necije akcije mogu kroz vekove odredjivati zbog toga sto je nekome dao/platio 20 dukata, a taj posle izgradio carstvo kroz mukotrpan rad? Gde pocinje, a gde prestaje karmicki udeo? :mrgreen:

=--------=

Sad, naravno, to bi trebalo i da zavisi od osobe do osobe, tj. taj nivo delotvornosti karme iliti mogucnosti coveka da karmicki se isprlja ili ocisti. Neko sa veoma losom karmom u "prethodnom zivotu" nece odjednom moci da se iskupi za "nedela" vec ce to biti proces koji obuhvata nekoliko zivota, cak.

I sad, tu postoji jedan sukob izmedju fatalizma i slobodne volje. Karmicko gledanje postavlja coveka kao svesno bice koje delima i akumuliranim znanjem moze da utice na svet oko sebe cineci dobro.

Karma uslovljava covekovu slobodnu volju (iole slobodniju volju) kao sinonim za dejstvovanje po dobru. Dok sudbina naglasava vrlo jasnu fatalisticku notu u kojoj je covek nista vise do formulacija brojeva.

Crno-beli svet. To je veoma idilicna poslastica kada bi svet posmatrali iskljucivo kroz spektar crnog i belog. Ja to vec povezujem sa covekovim Egom i smatram da to nije zaista duhovni put, pogotovo kada covek sam sebi odredi da je u stanju drugima da pomaze i postavlja sopstveno ime kao paravan. Da li covek sa predznanjem o karmi, zaista cini svoju karmu boljom ili je to, u stvari, jednostavno sudbinski proces koji uveliko je odredjen jos od trenutka rodjenja, pa cak i hronoloski ranije/kasnije? Gde je pocetak, a gde kraj? Ima li ga?

To su pitanja na koje ne mozemo zaista da ponudimo odgovor jer se svode na izbor verovanja, pogotovo po principu karme i sudbine.

Sad, za sudbinu znam da postoji jer je logicna i viseprimetna, a slobodna volja koja je ustanovljena po nacinu na koji sudbina odredi veoma umanjuje princip karmickog dejstva. Ako ti Sudbina odredjuje kako ces se karmicki postaviti u zivotu, to je sve onda sudbina. Iz tog razloga mogu da jednjacim karmu i sudbinu, iako im se opseg delovanja razlikuje po osnovi toga u sta covek veruje.

Imajuci to sve u vidu, mozemo li zaista reci da je karma bitno drugacija od sudbine, ili je to samo naizgled tako? z:mrgreen:

Sorry za offtopic, olympea z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ali to mora da radi neko ko bi bio, da kazemo, izolator. Isti djavo e. energija/struja i nacin na koji se prazni. Tu je definitivno princip kola, jer energija mora da struji, u suprotnom unistava ukoliko je stacionirana.
Да, то је принцип тзв. два флуида - електричног и магнетичног, два основна енергетска центра којима се магови служе у менталној, астралној и материјалној сфери како би постигли оно што желе. То је одлично објаснио Франц Бардон у књизи: ''Иницијација у Херметизам''.

Ali prokletstvo je mnogo jace energetski jer moze da indirektno unisti nekome zivot. I traje kroz generacije jer je neki tamo prapradjed odlucio da se zajebava s zivotom i smrcu
.
Не мора да значи. Уз доброг видара или пророчицу може се лоцирати извор проблема који је задесио генерацију или генерације. Јер корен патње или испаштања се налази у греху који је неки предак починио. Иза сваког греха који се почини, најчешће остаје траг, материјално сведочанство које говори о злоделу за које конкретно тај предак није испаштао, па се по принципу карме или проклетства пренео на наредне генерације. Ако је предак починио убиство, остају кости, остаје оружје, ако је извршио прељубу нешто је остало од његове љубавнице - одећа, обућа, грош, итд..

Видар ће у својој визији видети да је остао на неком месту неки предмет који се везује за конкретни грех, рећи свом клијенту где се тај предмет налази. Клијент онда долази на место на којем се налази тај предмет, то место је најчешће и место на којем је извршен грех и које је извор проклетства и тај предмет, уколико је подложан деструкцији ватром, спалити. Након тога, свештено лице мора доћи на то место и очитати молитве. Тада ће се окончати врзино коло трагедије.

Inace, nikada nisam video mogucnost da neko ocisti magiju. Nakon nekog vremena se vrati. Mislim da se to ne moze nikada zaista ocistiti, ostaje kao oziljak.
Па иза свега остаје ожиљак. Када огулиш колено или расечеш руку, добијаш ожиљак. Да не говорим о озбиљнијим стварима из којих човек једва извуче живу главу, иза њих остају итекако грдне последице. Али на човеку је да нађе начин да се бори и да настави даље. Све је у човековој вољи и у менталном склопу.

Иза добро урађене магијске заштите, не може црна магија пробити тај штит. Може, у ретким случајевима, али и тада ефекти деловања негативне енергије су минорни и малог деловања, човек и не осети честито проблем. Као код уједа комарца. Исто тако и људи који су предани верници су имуни на деловање црне магије, из истог разлога. Са извора позитивне енергије, црпе снагу и вољу да се одупру злој сили.

Дефинитивно лоше позиције Сатурна, поготово у 4 или 8 кући. Неретко и у 12. Плутон у 12 такође може бити, поготово уколико је у другој половини Ваге, односно на почетку Шкорпије.

mesec ti se postideo negde usput?
mo i dispozitora si izostavio kao i aspekt 8/12?
vladara i planeta 8/12 ka asc
lične planete, ne malefici u sco

pl u 12 pa još blizu asc... pokaži mi ga, da ga zaprosim.

pl/sa konekcija je generacijska... ne treba je uzimati toliko u obzir.

nego, šta je pitanje i koja je poenta teme?
kada je opštepoznato da astrologija nema veze sa crnom magijom, i da velika većina astrfologa ne veruje u istu?

Poslednja izmena od moderatora:
nego, šta je pitanje i koja je poenta teme?
Дефинисање планетарних аспеката, планетарних позиција у наталној карти и планета уопште које су одговорне за магијске нападе.

i da velika većina astrfologa ne veruje u istu?
Човек у свашта верује и свакаква убеђења има о свету у којем живи, али због страха да не буде изолован од заједнице, да га окружење не прогласи будалом, шизофреником, своје искрене ставове не открива. Најбоља илустрација савременог, рационалног човека је илустрација човека суоченог са ''црном магијом''. Тај човек има све што се пожелети може. Онда, тај поредак, почиње да се урушава. Почиње да забушава на послу, жена налази љубавника, једно дете постаје депресивно, друго дете постаје проблематично. У том моменту он размишља ''трезвено'', налази разумна објашњења зашто се све то дешава и покушава да све те ствари заустави. Онда се ситуација још више погоршава. Схвата да је ''враг однео шалу'' и да све што је од ''нормалних'' метода имао на располагању је предузео и да једино што му је остало, је ''неконвенционално'', ''шарлатанско'', ''надразумско''. Одлази код астролога, духовника, белог мага. Сазнаје да је на његову породицу ''набачено''. Постаје религиознији, води жену и децу на ''чишћења''. Пуно времена је прошло, као и пуно енергије што је уложено, али се све вратило на своје место.

Поента приче се не налази у ''хепи енду'', него да су у страху велике очи и да се неко ко је несрећан хвата за сламку спаса и да човек као јелте умно биће не може да у потпуности схвати механизам функционисања универзума, да не може у потпуности скапирати зашто се неке ствари дешавају, зашто постоје одређене енергије и зашто те енергије делују на њега, али може бити свестан ситуације у којој се налази и дати све од себе да ту ситуацију побољша.

To je dobra pozicija za astralnu projekciju, mada sa sobom uvek vuce nelagodnosti.

Na srecu, Pluton mi nije tu. z:mrgreen:
Ово је сто посто Уран+Нептун у 12ој на асценденту

Poslednja izmena:
Човек у свашта верује и свакаква убеђења има о свету у којем живи, али због страха да не буде изолован од заједнице, да га окружење не прогласи будалом, шизофреником, своје искрене ставове не открива.

Ovo je za astrologiju bas simptomaticno..."ne verujem ti ja u te gluposti...to je za dokone zene i sl."

Ovo je za astrologiju bas simptomaticno..."ne verujem ti ja u te gluposti...to je za dokone zene i sl."
На ту фору је функционисао мој комшија. Окорели комуњара, викао да је религија опијум за масе, да поповима треба јебат матер, а онда када су се десили неки зезнути догађаји, кренуо у турнеју. Све могуће манастире обишао.

To je dobra pozicija za astralnu projekciju, mada sa sobom uvek vuce nelagodnosti.

Na srecu, Pluton mi nije tu. z:mrgreen:

nisi ni morao da mi kažeš da nije tu... nema te đavolje jačine u tebi. :p

Дефинисање планетарних аспеката, планетарних позиција у наталној карти и планета уопште које су одговорне за магијске нападе.

Човек у свашта верује и свакаква убеђења има о свету у којем живи, али због страха да не буде изолован од заједнице, да га окружење не прогласи будалом, шизофреником, своје искрене ставове не открива. Најбоља илустрација савременог, рационалног човека је илустрација човека суоченог са ''црном магијом''. Тај човек има све што се пожелети може. Онда, тај поредак, почиње да се урушава. Почиње да забушава на послу, жена налази љубавника, једно дете постаје депресивно, друго дете постаје проблематично. У том моменту он размишља ''трезвено'', налази разумна објашњења зашто се све то дешава и покушава да све те ствари заустави. Онда се ситуација још више погоршава. Схвата да је ''враг однео шалу'' и да све што је од ''нормалних'' метода имао на располагању је предузео и да једино што му је остало, је ''неконвенционално'', ''шарлатанско'', ''надразумско''. Одлази код астролога, духовника, белог мага. Сазнаје да је на његову породицу ''набачено''. Постаје религиознији, води жену и децу на ''чишћења''. Пуно времена је прошло, као и пуно енергије што је уложено, али се све вратило на своје место.

Поента приче се не налази у ''хепи енду'', него да су у страху велике очи и да се неко ко је несрећан хвата за сламку спаса и да човек као јелте умно биће не може да у потпуности схвати механизам функционисања универзума, да не може у потпуности скапирати зашто се неке ствари дешавају, зашто постоје одређене енергије и зашто те енергије делују на њега, али може бити свестан ситуације у којој се налази и дати све од себе да ту ситуацију побољша.

ne znam šta su magijski napadi i šta vi pod tim podrazumevate?
i šta znači crna magija?
zakopaš nekome nokat na grobu i čekaš da vidiš kojom brzinom će da okopni?
ili mu izblendiraš krilo slepog miša ne bi li video da li će dobiti rak?

da preformulišem: kakve veze ima crna magija, čitaj: verovanje u jednoroge ima sa astrologijom?
zašto ne tražite medicinsko objašnjenje?
mora da postoji neki tumor na hipofizi koji šalje nadražaje... jednako logično, zar ne?

čitam drugi deo posta... hvala na trudu, ali ovo što ti pričaš su besmislice.
neko možda krivi magiju za loš ending, neko boga, mada je ovo malo verovatno kod zatucanih, oni ne postavljaju tako teška pitanja... neko zvezde?
ili traži odgovor iz istih?
čovek u problemu koji ne može da reši je u stanju u svašta nešto da poveruje.
iracionalnost i instant rešenja bi mogli da nazovete temu, čisto da se ne otvara nova za verovanja u vudu.

ne spavam već neko vreme, iz verovatno poznatih razloga, ali eto sanjam svašta i ne spavam... ali nijednog momenta nisam pomislila da me spopadaju mračne sile, ili demoni.
već prosto nisam se suočila na vreme, pa samo prolongiram svoju muku.

samo dajete ljudima koji imaju probleme ikoji vam se zbog toga obraćaju, mislim na strologiju, a ne bi trebalo tada da vam se obraćaju... samo im dajete još luđe ideje.
kako im zvezde neće reći šta ne štima, tako im ni hodža neće dati zapis koji rešava sve životne probleme.

ko je shvatio, shvatio je... ko nije neka ne smara čaršafima od postova koje neću čitati.

ne znam šta su magijski napadi i šta vi pod tim podrazumevate?
Знаш веома добро z:mrgreen:

али има људи који су неупућени или нису добро обавештени, или су под дејством манипулација, спинова, дезинформација створили погрешну слику о магијским нападима или црној магији, па ћу овом приликом због њих изнети дефиницију.

Магијски напади су напади високог набоја негативне енергије усмерени на појединца или мањи број људи (најчешће породицу) који имају за циљ дестабилизацију или уништење таргетиране индивидуе или мањег броја људи. Распон утицаја негативне енергије се креће од осећања беспомоћности, беса, мрачних и депресивних мисли, осећаја инфериорности или неспособности да се извршавају дневне обавезе, осећања исцрпљености, до расипања енергије на беспотребне ствари и на више страна - манијакално и агресивно понашање које је уперено на чланове породице, пријатеље (то понашање је проузроковано паранојом код одређене индивидуе да му блиска лица желе зло).

На следећој скали утицаја црне магије се налазе поремећаји на нивоу емоција, либида. Нпр. мушкарац никако не може да задовољи емотивно или сексуално жену са којом је у вези или браку, жена с друге стране има неодољиву, опсесивну потребу да са тачно одређеним мушкарцем уђе у емотивну или сексуално везу, па почне да га прогони.

Најфаталнији ниво утицаја црне магије се огледа у инсомнији (или константним ноћним морама), психозама, аудио-визуелним халуцинацијама и другим опасним радњама које се најчешће заврше у тешком исходу како по таргетирану особу тако и по окружење те особе. Надам се да не морам ово детаљније да објашњавам.

i šta znači crna magija?
Када имаш злу мисао (намеру да неком наудиш), када користиш своју вољу да свој план спроведеш уз дејство одређених сила (енергија, да тако кажем) као оруђе остваривања свог плана.

zakopaš nekome nokat na grobu i čekaš da vidiš kojom brzinom će da okopni?
ili mu izblendiraš krilo slepog miša ne bi li video da li će dobiti rak?
Ти сада намерно банализујеш ствари и читаву причу која је веома озбиљна сводиш на један карикатуралан ниво, не би ли ја сад пао у ватру и почео да причам ствари које се иначе могу наћи у књигама које су у легалној продаји или у причама које износе магови како на телевизији тако и пред својим клијентима.

Да сада не би испало како се ја трипујем како сам неки опасТан маг или недокучив и мистериозни масон (како су ме овде поспрдно проглашавали) поделићу с тобом информацију о томе шта се користи као оруђе. Метал (старо оружје, злато, медаље, бодежи) се користи као предмет у црномагијским ритуалима, зато што је метал идеалан проводник негативне енергије. Вода са друге стране се користи у позитивним, беломагијским ритуалима као средство које служи за исцељење, окрепљење, трансформацију. Распитај се за свету водицу, која је њена функција, како се освештава вода и неке ствари ће ти бити јасне.

da preformulišem: kakve veze ima crna magija, čitaj: verovanje u jednoroge ima sa astrologijom?
Шта је црна магија, тј. зло?
Свака негативна мисао коју човек има у себи, мржња која је уперена како према другима, тако и према сопственом бићу. Деструкција и аутодеструкција.
Које планете су одговорне за тај одвратан осећај који трује како оног који има ту мржњу у себи тако и оне према којима шаље мржњу?

Ти си астролог, или те занима астрологија. Када гледаш неком карту, видиш одређени проблем.
Када видиш да нпр. твоја пријатељица има кардиоваскуларни проблем, да њена кћерка има проблем са нагонима да шиканира све момке који јој прилазе, да муж је покушавао да одузме себи живот због финансијских проблема, да ли ти то гледаш заиста толико банално, да кажеш - они су сами криви за своје проблеме, или проблем гледаш шире, можда је неко са стране утицао на то, можда су и они сами несвесно прикупили лоше енергије. Да се оградим, ја не говорим да обавезно свака фамилија која има неке проблеме (а свако се суочава са мањим или већим интензитетом незгода и проблема, немогуће је да неком цветају руже, да је живот бајковит и да нема препрека које коче и праве проблеме) има корен у негативној енергији и црној магији, али истичем да у великом броју случајева иза нечијих проблема стоје нечије зле намере. Мене запрепашћује чињеница да ти као Шкорпија и као неко ко има јак водени елемент у наталу, не улазиш у дубину и не гледаш ствари са свих страна.

samo dajete ljudima koji imaju probleme ikoji vam se zbog toga obraćaju, mislim na strologiju, a ne bi trebalo tada da vam se obraćaju... samo im dajete još luđe ideje.
kako im zvezde neće reći šta ne štima, tako im ni hodža neće dati zapis koji rešava sve životne probleme.
Никоме ја не дајем луде идеје. Мени кад се неко обрати, ја гледам да му максимално помогнем. Сигурно нећу рећи неком - е ова куја ти прави проблеме, освети јој се, или ћу да кажем ствари какве јесу заиста, ја ћу рећи стање какво је реално али у свакако умереној и благој варијанти да не бих правио стресне ситуације. Веруј ми да су људи изузетно осетљиви и рањиви и не желе да чују истину у пуном облику.

али има људи који су неупућени или нису добро обавештени, или су под дејством манипулација, спинова, дезинформација створили погрешну слику о магијским нападима или црној магији, па ћу овом приликом због њих изнети дефиницију.
wow, postoji i definicija... z:shock:

Магијски напади су напади високог набоја негативне енергије усмерени на појединца или мањи број људи (најчешће породицу) који имају за циљ дестабилизацију или уништење таргетиране индивидуе или мањег броја људи. Распон утицаја негативне енергије се креће од осећања беспомоћности, беса, мрачних и депресивних мисли, осећаја инфериорности или неспособности да се извршавају дневне обавезе, осећања исцрпљености, до расипања енергије на беспотребне ствари и на више страна - манијакално и агресивно понашање које је уперено на чланове породице, пријатеље (то понашање је проузроковано паранојом код одређене индивидуе да му блиска лица желе зло).
На следећој скали утицаја црне магије се налазе поремећаји на нивоу емоција, либида. Нпр. мушкарац никако не може да задовољи емотивно или сексуално жену са којом је у вези или браку, жена с друге стране има неодољиву, опсесивну потребу да са тачно одређеним мушкарцем уђе у емотивну или сексуално везу, па почне да га прогони.

Најфаталнији ниво утицаја црне магије се огледа у инсомнији (или константним ноћним морама), психозама, аудио-визуелним халуцинацијама и другим опасним радњама које се најчешће заврше у тешком исходу како по таргетирану особу тако и по окружење те особе. Надам се да не морам ово детаљније да објашњавам.

definicija pre dijagnoze?
bold: nema potrebe

Када имаш злу мисао (намеру да неком наудиш), када користиш своју вољу да свој план спроведеш уз дејство одређених сила (енергија, да тако кажем) као оруђе остваривања свог плана.

nisi dovoljno precizan, žao mi je.
misao nije crna magija, koliko ja znam... ajmo ispočetka bez mašnica

Ти сада намерно банализујеш ствари и читаву причу која је веома озбиљна сводиш на један карикатуралан ниво, не би ли ја сад пао у ватру и почео да причам ствари које се иначе могу наћи у књигама које су у легалној продаји или у причама које износе магови како на телевизији тако и пред својим клијентима.

izvini što nisam sujeverna.

Да сада не би испало како се ја трипујем како сам неки опасТан маг или недокучив и мистериозни масон (како су ме овде поспрдно проглашавали) поделићу с тобом информацију о томе шта се користи као оруђе. Метал (старо оружје, злато, медаље, бодежи) се користи као предмет у црномагијским ритуалима, зато што је метал идеалан проводник негативне енергије. Вода са друге стране се користи у позитивним, беломагијским ритуалима као средство које служи за исцељење, окрепљење, трансформацију. Распитај се за свету водицу, која је њена функција, како се освештава вода и неке ствари ће ти бити јасне.

nemoj samo ti da ispadaš ništa što ne želiš da ispadneš i u šta ne želiš daa veruješ.... ne koristim ''svetu'' vodicu jer joj sumnjam u bakteriološku ispravnost.
sve je jasno.

Шта је црна магија, тј. зло?
Свака негативна мисао коју човек има у себи, мржња која је уперена како према другима, тако и према сопственом бићу. Деструкција и аутодеструкција.
Које планете су одговорне за тај одвратан осећај који трује како оног који има ту мржњу у себи тако и оне према којима шаље мржњу?

Ти си астролог, или те занима астрологија. Када гледаш неком карту, видиш одређени проблем.
Када видиш да нпр. твоја пријатељица има кардиоваскуларни проблем, да њена кћерка има проблем са нагонима да шиканира све момке који јој прилазе, да муж је покушавао да одузме себи живот због финансијских проблема, да ли ти то гледаш заиста толико банално, да кажеш - они су сами криви за своје проблеме, или проблем гледаш шире, можда је неко са стране утицао на то, можда су и они сами несвесно прикупили лоше енергије. Да се оградим, ја не говорим да обавезно свака фамилија која има неке проблеме (а свако се суочава са мањим или већим интензитетом незгода и проблема, немогуће је да неком цветају руже, да је живот бајковит и да нема препрека које коче и праве проблеме) има корен у негативној енергији и црној магији, али истичем да у великом броју случајева иза нечијих проблема стоје нечије зле намере. Мене запрепашћује чињеница да ти као Шкорпија и као неко ко има јак водени елемент у наталу, не улазиш у дубину и не гледаш ствари са свих страна.

evo naznaka astrologije... :ceka:

dubinu čega?
pročitaj ponovo ceo pasus, molim te.

hoćeš da kažeš da bi trebalo ljudima imputirati postojanje crne magije ako im planete nisu nakolnjene?
koju ovde reč da stavim pod '' a da zvučim normalno?

ova škorpija nije sujeverna, ne veruje u crnu magiju i u deda mraza.
dalje?

ujedno se ovde i gubi astrologija u tragovima.... recimo da je spomenuta radi ispoštovanja pedefa.

Никоме ја не дајем луде идеје. Мени кад се неко обрати, ја гледам да му максимално помогнем. Сигурно нећу рећи неком - е ова куја ти прави проблеме, освети јој се, или ћу да кажем ствари какве јесу заиста, ја ћу рећи стање какво је реално али у свакако умереној и благој варијанти да не бих правио стресне ситуације. Веруј ми да су људи изузетно осетљиви и рањиви и не желе да чују истину у пуном облику.

evo ja ti see obraćam, hoćeš da mi uradiš prognoze za neki period koji ti odgovara?
ako ijednog momenta spomeneš rituale ili crnu magiju prekidamo seansu, jer te više ne smatram sagovornikom vrednim slušanja.
ili uopšte osobom vrednom poverenja, koja je u koaliciji sa zdravim razumom, može?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back