Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.532
Ja Vam tvrdim da Grcka uopste nije skuplja od CG. Cene su identicne za smestaj a vanpansionska potrosnja je tu i tamo. Ima jeftinijih a i skupljih stvari. Provereno ove godine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa vjerovatno zato što je jeftinije,šta je tu čudno?kad bi svi čekali da odu na odmor ko gospoda ,mnogi ne bi nikad ni otišli...lako je kad si sam,ali kad neko ima porodicu,troškovi se drastično uvećavaju...zašto bi neko plaćao nešto višestruko skuplje (a znamo da je to tako u svim ljetovalištima),za nešto što mu je kod kuće "do džaba",a ima mjesta u gepeku...
mislim,znamo svi da je najljepše "all inclusive"i ko još voli da kuva na odmoru...ali nažalost,nije svačiji standard baš toliki da može da ispuni te želje...nemam ništa protiv "paradajz turizma"...bolje na odmor ikako,nego nikako...
![]()
Ja sam samo realna a i zivim u zemlji Srbiji.Nemamo svi para za Spaniju,Azurnu obalu,Maldive,itd.
12. jul - 2009. Bijelo Polje - Kako prenose agencije, danas je postavljen novi, jubilarni rekord crnogorske policije i carinske službe! 100.000 hiljaditom turistu je oduzet paradajz!
Vlasti su objavile da je udruženom akcijom navedenih organa, zaplijenjeno najviše paradajza i krastavaca tokom dvije godine od stupanja na snagu zakona o zabrani unošenja namirnica i kiselog mlijeka u CG.
Zavod za statistiku RCG proučava anomaliju u zbog čega ima najmanje zaplijenjenog patlidžana i tikvica, s obzirom da su prethodne dvije godine rekordne u prinosu pomenutih namirnica. Pretpostavlja se da je u pitanju inat Srbijanske vlade koja ne dozvoljava izvoz pomenutih namirnica u CG što je značajno narušilo bilateralne odnose dveju vlada.
Kriminogenoj grupi "Paradajz fridom" koja se bavi ilegalnim švercom paradajza preko granice i snabdijevanjem 16 kragujevačkih porodica i 4 porodice iz Raške oblasti - naručiocima ovog ilegalnog posla - ušlo se u trag i očekuje se brzo razbijanje ove grupe a pomenute porodice biće kažnjene gubljenjem prava na puni pansion u odmaralištu u Čanju!
Ako je vjerovati izvorima koji su željeli da ostanu anonimni, biznis šverca paradajza u Crnu Goru premašio je (u tonama) biznis šverca kokaina i ostalih narkotika, koji su sve popularniji kod ruskih turista, koji, usput budi rečeno - izuzetno poštuju zakon o zabrani prenosa hrane preko granice te time stiču svaku pohvalu!
Za utjehu, Carnex je povećao izvoz pašteta za Crnu Goru za 250%, te time garantuje svim domaćim ljubiteljima ovog specijaliteta da će istog u CG imati u izobilju. M.T.
turizamcg.com
Hladna supa i vruće pivo - to je osnovni moto i ideja vodilja crnogorskog turizma !
Možda neki od nas jesu paradajz turisti, ali nadjite sebi BOLJE !
Misliš da će te neko popreko pogledati u Alicanteu, kada izvadiš svoj sendvič iz ranca, da ga pojedeš na plaži ? NARAVNO DA NEĆE...pogledaće te popreko samo ako ne baciš posle omot od sendviča u kantu za smeće....kojih kod vas baš nešto...N E M A
Da, to je sasvim u redu razmišljanje. Odnosno to je GOLA činjenica, na žalost....
I slažem se da je Crna Gora M N O G O lepša od Paralije Keterini, Leptokarije, Stavros
I ja se slažem!!! Mnogo je lepša!! :razz:
U toj zaista skrnavoj Paraliji UVEK ima vode i struje, i čisti se plaža redovno, i NE NAPLAĆUJE se ni ulaz na plažu ni parking.....
I ljubazni su do bola, pogotovo kad čuju odakle smo...prosto ti bude neprijatno.....
Dobro....i šta sad....kakve veze imamo mi sa tim ?
Nit mi je drago, nit mi je krivo...ZABOLE ME.....