Crna Gora - potpuno drugačiji pristup

• Začetnik teme Začetnik teme lungica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
micika_bg:
bila ja prosle god u tunisu, stvarno extra iskustvo, cak sam drugare nove stekla... i dan danas se cujemo skoro svaki dan, a trebalo bi i da lik, inace alzirac, koga smo drugarica i ja upoznale dole, uskoro dodje kod nas......
al zato sam ovog leta bila u CG, vise gradova, meni je bilo savrseno, zaista nemam zamerke, nestajanje vode u BD i ne racunam, to je normalna pojava, a i tamo sam zbog drugarice provela 2 dana i pobegla glavom bez obzira jer je to prava seljana, za ostale gradove nemam los komentar....... zao mi samo sto nisam stigla u NK da odem......

....svasta sam video na bliskom istoku , ali da i alzirci omaste brk o srpkinjama jos nisam cuo , ajd dobro kada nasa zenska sirotinja ode u saudijsku arabiju pa ih arapi povale , ali kada nasa ode u sirotinju pa povale nju....to je vrhunac!!! i jos se dosele u srbiju.......
hahahahahahahahaha

yu_pasos_rasista1:
....svasta sam video na bliskom istoku , ali da i alzirci omaste brk o srpkinjama jos nisam cuo , ajd dobro kada nasa zenska sirotinja ode u saudijsku arabiju pa ih arapi povale , ali kada nasa ode u sirotinju pa povale nju....to je vrhunac!!! i jos se dosele u srbiju.......
hahahahahahahahaha

ne lupetaj gluposti........... niko nikog nije povalio.... zasto je to prvo na sta vi muskarci pomislite....... ja lepo rekoh drugar, poznanik, kako god vec....... i ne doseljava se vec dolazi da vidi bg......... kako plitko razmisljas.............

DjuraMornar:
Ok.Ako ti tako kazes.
Usput samo da dodam. ...ja uvek stajem na stranu napadnutog. Iz ove CG bi se sutra odselila koliko joj mana mogu naci. ..ali mogu ti samo jedno reci...
Kada krenem za Podgoricu...pa prolazim onim putem iznad Budve, Becica...cele te obale...lepseg ,plavljeg i divnijeg mora nigde nema. To je radost za oci.
:shock: :shock: :shock:
Aha... ako je lepo to sto ti po vodi plutaju kese od cipsa... doduse, ja sam poslednji i jedini put bila u CG pre 8 god. ... ali sam cula da ni sada situacija nije bolja...
I veruj mi, ima mnooogo lepseg mora i lepsih plaza od crnogorskih (to tvrdim sa pravom posto sam obisla Aziju, Afriku i Juznu Ameriku ;) )...

Phantom der Nacht:
Nemoj se paliti, ovaj tip je Srbin čiji se deda preobratio u muslimane, pa je sada jako iskompleksiran zbog toga i ima poriv da vredja muslimane i uopšte da zakuvava....

Tužno...

u pravu si, nije vredan toga da se o bilo cemu polemise s njim........ uostalom ovo je tema ``utisci leta`` zar i ovde ima onih sto prozivaju i provociraju........... bas bzvz... :? :roll:

barbie_girl92:
^
Da, bila sam sa 7 godina i od tada nemam zelju da ponovo idem tamo... pre bih sedela u Bg-u celo leto i isla na Tas...
A, da, u moru su osim Cipsa plivale i pljeskavice i cevapi, i ko zna sta jos... fuj...
Draga devojcice...sa tako dobrom memorijom...Moras da znas, mislim valjda te mama naucila , da ne bacas kese od cipsa , cevape i lepinje u more....Na zalost , neke ljude , za koje kazemo da su " nevaspitani"...to nikada , niko nije naucio...Zato su se te kese i nasle u moru i nisu pale sa neba. Ti bezobrazni ljudi mogu da budu iz CG...ili Srbije...ili Albanije..ili Italije....sasvim nebitno...i nije im tj tebi kriva CG za njihovu nekuturu....Krivi su samo sto ne plate neku "Barbie Pamelu Anderson" da pliva u moru skupljajuci smece..ali cak ni to nije resenje . Problem su ljudi.

DjuraMornar:
Draga devojcice...sa tako dobrom memorijom...Moras da znas, mislim valjda te mama naucila , da ne bacas kese od cipsa , cevape i lepinje u more....Na zalost , neke ljude , za koje kazemo da su " nevaspitani"...to nikada , niko nije naucio...Zato su se te kese i nasle u moru i nisu pale sa neba. Ti bezobrazni ljudi mogu da budu iz CG...ili Srbije...ili Albanije..ili Italije....sasvim nebitno...i nije im tj tebi kriva CG za njihovu nekuturu....Krivi su samo sto ne plate neku "Barbie Pamelu Anderson" da pliva u moru skupljajuci smece..ali cak ni to nije resenje . Problem su ljudi.
Ne kazem ja da nisu... ali bas to mene briga, ja samo ne zelim da se kupam u vodi u kojoj pliva djubre i razni otpaci. :wink: A ovi iz CG-a bi mogli malo da se potrude da to ociste... makar da probaju (lol)... ja mislim da bi bilo razlike... ili da uvedu neke kazne za bacanje smeca okolo...

DjuraMornar:
Nego,posto je ovo pdf Turizam...a ti si bila u neke predele o kojima ovde jos niko nije pisao, sto lepo ne podelis to sa nama...Otvori neki Topic ...okaci koju fotku sa tih putovanja, podeli utiske...Ovde smo zbog toga...
Naravno , ako su informacije sveze...;)
Jesu... evo npr. ove godine sam bila na Maldivima, na ostrvu Kuredu u Lhaviyani atolu...
Reci mi samo kako da stavim slike (lol) i stavicu ih. Mozda zelis i neke iz Brazila ili sa Tajlanda...ili mozda Kenija?

01168-1.jpg

01024-1.jpg

01003-1.jpg

ovako:
-na prvoj slici je nase ostrvo, tj. plaza ispred naseg bungalova;
-na drugoj je snimak nekog ostrva (ne znam kojeg) iz hidroaviona, koje smo preleteli (na maldivima inace, ima 1200 ostrva, od kojih je 200 naseljeno, a 90 i nesto je pretvoreno uu hotele i rizorte (resorts) );
-na trecoj su hidroavioni na aerodromu pored glavnog grada Malea (Male').
mi smo isli hidroavionom do naseg ostrva, zato sto ono nije u Severnom Male Atolu, vec u jednom drugom, tj. Lhaviyani Atollu, koji je severno od ovog prvog. leti se otprilike 45 min. ;-)

Back