- Poruka
- 92.740
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi idu u šumu i što će im firme.ПОЧЕЛА БЕЖАНИЈА МИЛОВИХ БИЗНИСМЕНА: Хитно распродају имовину
19:08 26.09.2020.
3
Контроверзни бизнисмен Брано Мићуновић продао је половину свога бизниса Турцима, пише дневни лист Дан.
Он је један у низу бизнисмена блиских одлазећем режиму Мила Ђукановића који је одлучио да у последњих месец дана своје послове дели са компанијама из иностранства.
![]()
Foto:Tanjug
Фирма „Мерит Монтенегро“ сносиће пола трошкова реализације инвестиције која је планирана у износу од скоро 17 милиона евра и биће власник половине луксузног хотелског комплекса у Центру Будве, сазнаје Дан.
Према информацијама портала ИН4С и контроверзни црногорски бизнисмен Веселин Веско Баровић је, почетком месеца, одлучио да распрода велики део своје имовине.
Баровић је 1. септембра објавио ликвидацију отвореног инвестиционог фонда Еурофонд, 2. септембра је продао Свис осигурање, а 3. септембра је пребацио део акција Мимоза хотела Тиват.
Подсетимо, раније су медији писали о случају појачане потражње некретнина на луксузним београдским насељима од стране ДПС функционера и бизнисмена блиских одлазећем режиму.
Ni predsednik Vlade ni predsednik države u CG ne smatraju sebe Srbima. Nema ni ministra koji je Srbin.
hrani njih narod od 45.Hranice ih narod kao od 41 do 45. Ako nece opet ce dati.
Pa da, to jeste činjenica i koji moj se ovi tobože crnogorski Srbi više njakaju i nadaju.
To im je što im je , nek poljube il' ostave i odluče da li će ubuduće biti Srbi ili Crnogorci, ne mogu oboje.

Polako brate strpljenje "da bidnemo mudri"....Crkva nasa koliko ima iskustva...govorio sam da tek borba krece nosioc indentiteta je opsto to je svima trn u oku...nebi se "iz Srbije" krenula ova panika da nije isprozivo Vucica....A i ti i ja dobro znamo da da Milo i Vucic biznis partneri...Plus ajmo malo po Djilasu(o kome mislim slicno sto i Djilasu manje vise)Ni predsednik Vlade ni predsednik države u CG ne smatraju sebe Srbima. Nema ni ministra koji je Srbin.
Polako brate strpljenje "da bidnemo mudri"....Crkva nasa koliko ima iskustva...govorio sam da tek borba krece nosioc indentiteta je opsto to je svima trn u oku...
Treba nije ovo od juce...rasprbljavanje je trajalo najmanje 75 godina....Vjera braco...Превише тог 'стрпљења' треба да покажемо.
Treba nije ovo od juce...rasprbljavanje je trajalo najmanje 75 godina....Vjera braco...
Nije to je minorno za istoriju...kap vode u moru...Ti i ja samo da ucimo djecu da nas je sazdalo Svetosavlje...predanje i dok zivi u podsjesti...Ne brini...И шта сад, наново 75 година да се опасуље ко су и шта су. Много је, куме.

Зна Еди, пос'о![]()
Znaci Krivokapic ce morati 6 meseci da ide peske na posao?ta vlada će trajati 6 meseci i onda će se posvadjati i raspasti.
A Milo jel ce i on da rasprodaje?ПОЧЕЛА БЕЖАНИЈА МИЛОВИХ БИЗНИСМЕНА: Хитно распродају имовину
19:08 26.09.2020.
3
Контроверзни бизнисмен Брано Мићуновић продао је половину свога бизниса Турцима, пише дневни лист Дан.
Он је један у низу бизнисмена блиских одлазећем режиму Мила Ђукановића који је одлучио да у последњих месец дана своје послове дели са компанијама из иностранства.
![]()
Foto:Tanjug
Фирма „Мерит Монтенегро“ сносиће пола трошкова реализације инвестиције која је планирана у износу од скоро 17 милиона евра и биће власник половине луксузног хотелског комплекса у Центру Будве, сазнаје Дан.
Према информацијама портала ИН4С и контроверзни црногорски бизнисмен Веселин Веско Баровић је, почетком месеца, одлучио да распрода велики део своје имовине.
Баровић је 1. септембра објавио ликвидацију отвореног инвестиционог фонда Еурофонд, 2. септембра је продао Свис осигурање, а 3. септембра је пребацио део акција Мимоза хотела Тиват.
Подсетимо, раније су медији писали о случају појачане потражње некретнина на луксузним београдским насељима од стране ДПС функционера и бизнисмена блиских одлазећем режиму.