Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je neko od vas državljanin Crne Gore na ovom linku možete da provjetite vaš birački status i da li se nalazite na biračkom spisku

www.biraci.me
Biraci info portal

20200826_001545.jpg

Poslednja izmena:
Изгледа да неки и даље верују да се народ у ЦГ пита ко ће да влада, а заборављају ГЛОБАЛНЕ намештаљке избора СВИХ режима, ево већ 30јес година...отрезнте се
Litije su preokrenule mnoge stvari u Crnoj Gori.
Opoziciji ide na ruku događanja u Americi i Ujedinjenom Kraljevstvu gdje su za razliku od prethodnih izbora na vlast suverenisti.

Зар је тај Ђукановић још увек толико јак, да се уочи избора опет "не зна" ко ће победити? Белорусија, онолика држава, па успевају да је заљуљају... само Ђукановићев змијарник не могу. Опсесија...

Na eventualni poraz DPS ja gledam malo šire.

Evo zamislimo da je opozicija pobedila i nekako skrpila vladu. Djukanovic je i dalje predsednik.

CG će najverovatnije doživeti ekonomski sunovrat posle pada Djukanovica ne samo zbog korone i propasti sezone već i zbog prekida doznaka sa zapada inprekidanja švercerskih kanala.

Nova prosrpska vlada će se naravno onda okaciti Srbiji oko vrata ali mi nećemo momci ništa da im pomognemo jer smo i sami u gg a pored toga zapad će odlepiti i još više nastaviti da pritiska Srbiju RS Kosovo....

Milo će se svi ti vreme ceriti negde iz inostranstva i spremati trijumfalni povratak.

Da ima mudrosti medju tim brdima izglasali bi samo Demokrate i URA većinski i ličili bi na evropsku zemlju a ne na neku sa Bliskog istoka. U opoziciju oterali ekstremne opcije.

IMG_5249.jpg

Ali pošto nema izglasaće DPS i DF masovno i produbiti sukobe, nestabilnost jer te stranke su isto što i HDZ i SRS. Nacionalizmi i sukobi su im program a ekonomija sekundarna. Ko god od njih bude formirao vladu i bio glavni u njoj nema im mira.

Poslednja izmena:

Evo zamislimo da je opozicija pobedila i nekako skrpila vladu. Djukanovic je i dalje predsednik.

CG će najverovatnije doživeti ekonomski sunovrat posle pada Djukanovica ne samo zbog korone i propasti sezone već i zbog prekida doznaka sa zapada inprekidanja švercerskih kanala.

Nova prosrpska vlada će se naravno onda okaciti Srbiji oko vrata ali mi nećemo momci ništa da im pomognemo jer smo i sami u gg a pored toga zapad će odlepiti i još više nastaviti da pritiska Srbiju RS Kosovo....

Milo će se svi ti vreme ceriti negde iz inostranstva i spremati trijumfalni povratak.
Korak po korak, ne brini se ti. Morace Milo da vrati lovu ili ce CG da vidi kad ga budu vratili u urni kao Miru Markovic. Tako banditi prolaze.

Mislim da se odluka o pobjedniku na zborima ne donosi u Crnoj Gori već van granica Crne Gore i da je već donesena odluka o smjeni vlasti u Crnoj Gori.
Kao i u slučaju Borisa Tadića kad je na dan izbora dobio poruku iz Brisela da je izgubio izbore.

Crna Gora je mala država sa 620.000 stanovnika i po resursima kojim raspolaže ima predispozicije da postane država sa najvećim standardom u ovom dijelu Evrope.

Crnogorski budžet iznosi 2,4 milijarde eura.

Da ima mudrosti medju tim brdima izglasali bi samo Demokrate i URA većinski i ličili bi na evropsku zemlju a ne na neku sa Bliskog istoka. U opoziciju oterali ekstremne opcije.

Pogledajte prilog 753876

Ali pošto nema izglasaće DPS i DF masovno i produbiti sukobe, nestabilnost jer te stranke su isto što i HDZ i SRS. Nacionalizmi i sukobi su im program a ekonomija sekundarna. Ko god od njih bude formirao vladu i bio glavni u njoj nema im mira.
Na ovim izborima se glasa za ili protiv Mila Đukanovića.
Na osnovu toga opozicija na izborima ni kriva ni dužna osvaja najviše glasova i priliku da formira skupštinsku većinu i novu Vladu.
Za mene ne bi bilo iznenađenje da najveća opoziciona koalicija okupljena oko DF, SNP-a, UCG i Prave CG nakon izbora ponudi Dritanu Abazoviću lideru URA funkciju predsjednika Vlade Crne Gore.

Раичевић: Заокружимо борце против режимских фукара и монструма! Видимо се у слободној Црној Гори!
13 хиљ. приказа
Пре 22 сата

Објављено је 25.08.2020.
Годинама уназад, сатанистички организована криминална група гуши слободе и права грађана Црне Горе. Нарочито грађана православне вјероисповјести, а посебно грађана српске националности. Сваки облик отпора је, знамо, суочен са најбруталнијим облицима одмазде: губитком радног мјеста, психо-физичким шиканирањем, угрожавањем породице, полицијским, параполицијским (мафијашким), те судско-полицијским прогоном... И опет, тај монструозни систем није сломио слободни, храбри народ. У претходних 20-ак година сам био мета физичких напада полиције у цивилу и униформама (Жабљак, протести Подгорица), пријетњи представника власти и полиције на свим нивоима, удбашке шаптачке хорде, као и њихових кербера које годинама хушкају на мене и моју породицу, медијске хајке, па до последње полициjско- тужилачко-судске тортуре у монтираним, бесмисленим поступцима... Због чега? Зато што сам пружио отпор. И као појединац, а посебно за њих болно - као новинар, уредник једног од најутицајнијих медијских гласила у региону.

Mislim da se odluka o pobjedniku na zborima ne donosi u Crnoj Gori već van granica Crne Gore i da je već donesena odluka o smjeni vlasti u Crnoj Gori.
Kao i u slučaju Borisa Tadića kad je na dan izbora dobio poruku iz Brisela da je izgubio izbore.

Crna Gora je mala država sa 620.000 stanovnika i po resursima kojim raspolaže ima predispozicije da postane država sa najvećim standardom u ovom dijelu Evrope.

:hahaha: nikakve resurse vi nemate. Apsolutno nista. A predispozicije su vam krajnji domet muljanje i mafijaski poslovi specijalizacija za surova ubistva i uhljebljavanje po Srbiji.

I ko vam je uopste do sada branio da se sa takvim navodnim resursima i silnim predispozicijama razvijete.

Koji bre resursi, o cemu ti to pises:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back