DareS
Aktivan član
- Poruka
- 1.367
У маниру превејане битанге, Ђукановић ће покушати да изазива инциденте уколико резултати покажу да нема већину.То ће да уследи већ за неки сат...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa to ne znači...
ako se pokaze da ima vecinu sta ce biti ondaУ маниру превејане битанге, Ђукановић ће покушати да изазива инциденте уколико резултати покажу да нема већину.То ће да уследи већ за неки сат...
ako se pokaze da ima vecinu sta ce biti onda
Glasalo 75,9 odsto birača
Na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, koji su danas održani, biračko pravo iskoristilo je 409 880 građana, odnosno 75.9% od ukupnog broja birača, saopšteno je iz Centra za demokratsku tranziciju (CDT).
http://rtcg.me/vijesti/izbori2020/291049/glasalo-759-odsto-biraca.html
pitam samo..Kao i dosad - ništa. Šta bi trebalo da bude?
ako se pokaze da ima vecinu sta ce biti onda
Pa ovo je skoro kao 2016. cemu histerija tolika?
Ако добије изборе сигурно неће правити инциденте, зашто би?ako se pokaze da ima vecinu sta ce biti onda
Moraš imati u vidu da je taj broj značajan na malu CG pogotovo sa smanjenom izlaznošću u režimskim i manjinskim opštinama.A da skače broj glasova za cenzus za manjine.Pa ovo je skoro kao 2016. cemu histerija tolika?
Да има већину, његове присталице већ би увелико славили!!!ako se pokaze da ima vecinu sta ce biti onda
Jer su obe strane nagrnule ujutru.Изгледа да је у преподневним сатима била далеко већа излазност данас него раније.
![]()
@Motorcyclist čemu tuga
Па мање је Дпс-ових гласача а више опозиционих....сва истраживања су говорила да излазност од 70 плус посто одговара опозицији. То нема везе са излазношћу 2016.Pa ovo je skoro kao 2016. cemu histerija tolika?
Чија? Има ли неких резултата из већих градова?Na Sv. Stefanu ubedljiva pobeda
Kao i dosad - ništa. Šta bi trebalo da bude?
Pa ja sam mislio da ce to biti mnogo vise. Izgleda je u pocetnim satima bilo turbo i posle se ispuhalo.
Pa ja sam mislio da ce to biti mnogo vise. Izgleda je u pocetnim satima bilo turbo i posle se ispuhalo.