Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Очигледно имаш. Промијени програм за пресловљавање. Овако ја напишем нешто а ти одговараш на мој пост гдје нигдје везе са оним што сам написао.

Pa to ti je uobičajeno za političke parazite. Ti ga pitaš jel pada kiša a on ti odgovara da ima odličan probiotički jogurt.

Polako prijatelju zapenusa ti mnogo.

Nije CG bas toliko važna Srbiji kao sto ti mislis, a reputacija ljudi iz CG generalno je na dosta niskom nivou. Ja znam par drugova iz Srbije koji su godinama se izjasnjavali kao CG a sad su malo uvukli antene.

Mislite da posle svega sto se desilo dovoljno je da smenite vlast (ako opšte i uspete) a da mi Srbi kao orangutani skocimo i doživimo orgazam od sreće. Bilo nekad !

Ako hoćete ponovo da budete Srbi moraćete stati na zacelje i tu se truditi narednih 30 50 godina pa ćemo onda da vidimo.
Nisi ti taj koji određuje ko će da bude Srbin , do juče si pisao o Srbima da su drvoseče, primitivci i najgori (hoćeš da ti postavim poruku) a sad ćeš ti nekome da određuješ ko zaslužuje srpstvo .Vučićev Provokatoru sve vreme si bio za Milu postavljajući glupe režimske komentare o dogovoru Amfilohija i Mile.

20200829_002639.jpg

Petar Božović poručio građanima Crne Gore: U nedelju svi na izbore, ni glasa onima koji otimaju svetinje!

ma kapiram ja da Srbi van Srbije sve najbolje znaju. Oni bi da ih mi lecimo hranimo branimo diplomatski predstavljamo da ih dizemo kad ih rokne kakav zemljotres BL, KO, decu da im skolujemo,

a oni da sede na duseku i da vicu:

dobro je jos malo popravi ne srbujes dovoljno, vidi kako ti C stoji i DZ se nakrivilo, ajde ajde...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back