Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Неки Милин бисер бијесан се залетио у групу слављеника,после га извукли из аутомобила и измлатили...
Све у свему доста је то мирно протекло како је могло бити да није Ђукановић изашао на вријеме тамо око поноћи па наговјестио да можда неће ипак имати већину.
118407560_3171143342981119_7472329373364538319_n.jpg

Misliš kao što si ti to do sada doručkovao, ručao i večerao? Sumnjam, jer ja za razliku od tebe nisam idiot, pa ne pričam o stvarima o kojima nemam pojma. Nisam ja ništa računao, samo nisam moron poput tebe pa da kažem kako su Srbi na izborima bili uz Mila :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Kazu Andrijevcani najsrpskija opstina u CG. Da ne bi Dritana Mila bi izabrali njegovi ponovo.

koliko sam ja upratio zaonodavac onog doba i ondašnje države je zakonom obuhvatio djelovanje i ustroj pravoslavnih crkava i islamske zajednice, a u potpunosti je izostavio katoličku crkvu jer njoj jednostavno ni na koji način nije mogao nametnuti bilo kakvo riješenje koje bi izlazilo iz okvira interesa same Katoličke crkve...svima ostalima je to bio u stanju i to je i radio (zakonodavac jel)

koliko sam ja upratio zaonodavac onog doba i ondašnje države je zakonom obuhvatio djelovanje i ustroj pravoslavnih crkava i islamske zajednice, a u potpunosti je izostavio katoličku crkvu jer njoj jednostavno ni na koji način nije mogao nametnuti bilo kakvo riješenje koje bi izlazilo iz okvira interesa same Katoličke crkve...svima ostalima je to bio u stanju i to je i radio (zakonodavac jel)
Odyebite sa teme.

Vidju vraga a vamo kao ne zna..Puna tema rvatskih provokatora,zaboleo ih pad mila,izgubili crvijenu rvatsku. :lol:
evo jednog citata jednog srppskog znanstvenika " Zakoni usvojeni pre više od osamdeset godina i danas izazivaju određene nedoumice i polemike u stručnim krugovima, a svoj doprinos usložnjavanju nesporazuma daju i političari skloni nerealnom ocenjivanju i nekoj vrsti glorifi kovanja svega što je stvoreno u tom periodu. Nekritički odnos prema zakonskim rešenjima iz tog perioda neposredno je uticao na stvaranje atmosfere o njihovoj aktuelnosti i mogućnosti da budu uzor ili neka vrsta polaznog obrasca prema kome i danas mogu biti uređivani odnosi između države i crkava i verskih zajednica. Najčešće se zaboravlja i prećutkuje istorijska istina da se radi o tekstovima nastalim u vreme diktature, proisteklim iz složenih kompromisa i političke filozofije snaga koje su je izvele i podržale i da ponuđena rešenja nisu bila pravi odraz tadašnjih potreba crkava i verskih zajednica na koje se odnose, a ni sveukupnih društvenih okolnosti kojima su bili omeđeni i iz kojih su proizašla"

ista pravila vaze i za rkc i za spc i za iz kad je u pitanju stav drzave, stvar je u tome sto su u cg ta pravila ispostovana za iz i rkc ali ne i za spc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back