- Poruka
- 20.280
Kamo lepe srece da se za prave stvari bave represijom.
ako je pravda selektivna onda nije pravda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kamo lepe srece da se za prave stvari bave represijom.
ako je pravda selektivna onda nije pravda
Jos je manja pravda izjednacavati 80% ljudi sa manjinom.
zar to isto ne rade i "pravi" hriscanski vernici..i ateisti pride..svako na svoj nacin?
pa niko te ne tera da ucestvujes na temi zar ne?
a jos manja biti predsednik drzave od 5 miliona biraca sa podrskom od milion ipo
a jos manja biti predsednik drzave od 5 miliona biraca sa podrskom od milion ipo
Nije to isto. U zabludi si kada fanatičnu, zaslepljenu mržnju i besomučno pljuvanje po tudjim verama poistovečuješ sa ukazivanjem na neke apsurdnosoti u nekim verama.
Ti znaš da ja umem pisati neugodno i o Bibliji i o hrišćanstvu ali to ...ne činim sa mržnjom....kapiraš...Akcenat je na...mržnji...
cime sam preterala, da vi ne preterujete? pa vam svako moje slovo smeta
nije mrznja bezazlena, ona radja zlocin...mrznja je bezazlena sve dok je neko ne prenese u delo
ja jesam a ti?Da li si primetila na kojoj si temi...Pusti tvoju priču...Imaš li nešta da kažeš o ''veličanstvenoj'' mormonskoj crkvi...
pa vidis i to je pogresan podatak iliti LAZ jel to namerno radis iz mrznje ili slucajnoBitno je da je tvoja vera "prava pravcata" od 1870 god. ali to nema nikakve veze.![]()

Tvoje je pravo da veruješ u ono što ti hoćeš, samo, za razliku od Utah, nisam primetila da ti manično otvaraš teme sa ciljem da se pljuješ sa ljudima i misliš da je to ispravan način za širenje svojih uverenja.cime sam preterala, da vi ne preterujete? pa vam svako moje slovo smeta
mislim da je u pitanju ljudska sujeta..al sta zna ja..puki coban od ovaca
Crkvu i drzavu ne treba mesati niti su one izmesane, tako da nije na mestu uporedjenje.
pa vidis i to je pogresan podatak iliti LAZ jel to namerno radis iz mrznje ili slucajno
moja vera potice od Jehove Boga a on je od pocetka.
i hriscanstvo ima najvise sledbenika u svetu ali je opet puno vise ljudi koji ne veruju u hrista na ovoj planeti od ljudi koji u njega veruju..na ukupan broj stanovnika planete hriscanstvo je i dalje manjinska religija..ali sebi daje za pravo da se proglasava jedinom pravom
nisam razumel drugi deo recenice nema veze...Tvoje je pravo da veruješ u ono što ti hoćeš, samo, za razliku od Utah, nisam primetila da ti manično otvaraš teme sa ciljem da se pljuješ sa ljudima i misliš da je to ispravan način za širenje svojih uverenja.
sujeta je svugde gde ima ljudiOvde se priča o mormonskoj crkvi a ne o ljudskoj sujeti...
Imaš teme na filozofiji gde možeš tu priču...
ne samo sujeta vise od toga...
ne zele da vide pa im svetlo smeta
i sve sto ih suocava sa cinjenicom da im vera nije prava
Prava vera nema veze sa brojnoscu nego ISTINOM.i hriscanstvo ima najvise sledbenika u svetu ali je opet puno vise ljudi koji ne veruju u hrista na ovoj planeti od ljudi koji u njega veruju..na ukupan broj stanovnika planete hriscanstvo je i dalje manjinska religija..ali sebi daje za pravo da se proglasava jedinom pravom
nije mrznja bezazlena, ona radja zlocin...
Prava vera nema veze sa brojnoscu nego ISTINOM.
Hajde ovako. Da li je tvoja vera prava...Ili je prava vera mormonkina...Ne mogu obe da budu prave....
Može konkretan odgovor...bez tog bruklinskog mantranja...
Ovde se priča o mormonskoj crkvi a ne o ljudskoj sujeti...
Imaš teme na filozofiji gde možeš tu priču...
Sta je 150000 $ za tebe ? Nista to ti verovatno potrosis u kazinu za jednu nocNeš' se 'leba najesti od tog pitanja, postavio si ga 100 puta, pa nema odgovora od strane Utah.A vidim da je i Ćićevac opet aktuelan, izgleda se jedini okoristio od one silne humanitarne pomoći Srbiji![]()