Crkva Isusa Hrista Svetaca poslednjih dana

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zar to isto ne rade i "pravi" hriscanski vernici..i ateisti pride..svako na svoj nacin?

Nije to isto. U zabludi si kada fanatičnu, zaslepljenu mržnju i besomučno pljuvanje po tudjim verama poistovečuješ sa ukazivanjem na neke apsurdnosoti u nekim verama.

Ti znaš da ja umem pisati neugodno i o Bibliji i o hrišćanstvu ali to ...ne činim sa mržnjom....kapiraš...Akcenat je na...mržnji...

Nije to isto. U zabludi si kada fanatičnu, zaslepljenu mržnju i besomučno pljuvanje po tudjim verama poistovečuješ sa ukazivanjem na neke apsurdnosoti u nekim verama.

Ti znaš da ja umem pisati neugodno i o Bibliji i o hrišćanstvu ali to ...ne činim sa mržnjom....kapiraš...Akcenat je na...mržnji...

mrznja je bezazlena sve dok je neko ne prenese u delo

Crkvu i drzavu ne treba mesati niti su one izmesane, tako da nije na mestu uporedjenje.

i hriscanstvo ima najvise sledbenika u svetu ali je opet puno vise ljudi koji ne veruju u hrista na ovoj planeti od ljudi koji u njega veruju..na ukupan broj stanovnika planete hriscanstvo je i dalje manjinska religija..ali sebi daje za pravo da se proglasava jedinom pravom

pa vidis i to je pogresan podatak iliti LAZ jel to namerno radis iz mrznje ili slucajno :lol:

moja vera potice od Jehove Boga a on je od pocetka.

Ma to sto potice najmanje je bitno, nego otkad postoji crkva i postoji li ustvari uopste?

i hriscanstvo ima najvise sledbenika u svetu ali je opet puno vise ljudi koji ne veruju u hrista na ovoj planeti od ljudi koji u njega veruju..na ukupan broj stanovnika planete hriscanstvo je i dalje manjinska religija..ali sebi daje za pravo da se proglasava jedinom pravom

A ne, ne, 80% ljudi na svetu su vernici, od toga je hriscanstvo najrasprostranjenije (ne znam tacne procente ali nisu ni bitni).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back