Crkva Isusa Hrista Svetaca poslednjih dana

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Desi se nesreca LDS Crkva i to je vrbovanje ? U Pocetnom postu imas objavljenu reportazu na srpskoj tv da je Crkva LDS dala 150000 $ za izgradnju vodovoda u jednom selu kod Kraljeva, danas tamo nema clanova Crkve LDS, sto se vidi da je tvoja izjava izmisljena i zlonamerna.

Vasa jedina svrha je da vrbujete naivne ljude i da od njih uzimate novac. Vase sektasenje sirite gde god da se pojavite i krijete se iza nekakvog dobrocinstva, dok ste u stvari jedna zatvorena piramidalna firma koja po najboljoj americkoj praksi misli da je religija biznis. Izmedju vase sekte i vidovite Zorke nema sustinske razlike, osim sto se vi krijete iza Biblije i Isusa Hristosa.

Iscupano iz konteksta i pogresno protumaceno. Da je to znacenje koje su ti zlonamerno ovde stavio, da bi ta Crkva mogla da deluje legalno ?
Sta ste sve pisali na predhodnim temama da mrzi crnece,poligamija,masoni....lazi

Hajde Smita ti tvoga, protumači mi 1 Nephi 14:10...

Sada si me definitivno uverila da ti blage veze nemaš o tvojoj svetoj knjizi....ali blage veze...

Vidi ovako. Ne mora da piše u Bibliji. Dovoljno je da piše u drugogj mormnoskoj svetoj knjizi koju smatraju mnogo svetijom od Biblije...

Sami su sebe osudili:

А који саблазни једнога од ових малих који вјерују у мене, боље би му било да се објеси камен воденички о врат његов, и да потоне у дубину морску.

Matej 18:6

Da li hoces da mi kazes da je Pravoslavna crkva izvorna crkva koju je osnovao Isus ? Pravoslavci imaju krnu slavu,seku badnjak,imaju ikone ....toga nema u Bibliji.

To su periferne stvari,centralna stvar je evharistija i slika buduceg sveta o cemu ti ocigledno nemas pojma.To je tajna koju je uspostavio Hristos na poslednjoj veceri.Slavu ne slave svi vec samo Srbi ali sve sto cinimo u slavu Bozju cinimo.Svaki deo Hristovog zivota na zemlji se u Crkvi obelezava a mi slavimo svece koji su svojim podviznickim zivotom i zrtvom postali jedno sa Hristom.

Poslednja izmena:
Vasa jedina svrha je da vrbujete naivne ljude i da od njih uzimate novac. Vase sektasenje sirite gde god da se pojavite i krijete se iza nekakvog dobrocinstva, dok ste u stvari jedna zatvorena piramidalna firma koja po najboljoj americkoj praksi misli da je religija biznis. Izmedju vase sekte i vidovite Zorke nema sustinske razlike, osim sto se vi krijete iza Biblije i Isusa Hristosa.
Ako imas dokaze na osnovu tvog razmisljanja da se radi o prevari, tvoja je duznost da prijavis nadleznim organima, a oni ce odmah da zabrane Crkvu LDS kada im ti objasnis tvoja razmisljanja.

Pa većina sekti se krije iza...Biblije i Isusa...

Da li si procitao knigu u originalu ? Ne
Sta da pricamo onda, izvrces okreces i sta ces promenuti ? Nista

Ovo je strašno. Mormonska sektašico postavio sam ti link ka toj knjizi a sve to sa oficijelnog sajta tvoje ...crkve...

Nisi ni svesna da si sada napisala nebulozu i dokazala da nikada nisi pročitala tu svetu knjigu mormona....

Dakle...ovo je ...orginalna knjiga mormona... a ovo je

1 Nephi 14:10...

And he said unto me: Behold there are save atwo churches only; the one is the church of the Lamb of God, and the bother is the church of the cdevil; wherefore, dwhoso belongeth not to the church of the Lamb of God belongeth to that great church, which is the mother of abominations; and she is the ewhore of all the earth.

Čekam tvoje objašnjenje citiranog...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back