- Poruka
- 77.429
ma samo se ti teši dok ovi uživaju, to sirotinji tako biva.Svako će odgovor za sebe dati...
Ne može se Bog prevariti...
Božiji Sin pa nije imao ništa...a ko sam ja?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma samo se ti teši dok ovi uživaju, to sirotinji tako biva.Svako će odgovor za sebe dati...
Ne može se Bog prevariti...
Božiji Sin pa nije imao ništa...a ko sam ja?!
Evo crno na belo...Pa kad tako iskarikiraš i izmisliš, a fakte u vezi svoje kompanije ignorišeš..
U kakvim se limuzinama voze članovi vodećeg tela jehovinih svedoka. Vidim
skupi satovi, prstenje. Na čijoj grbači oni žive?
Samo onaj Toni Moris koji je izbačen iz vodećeg tela dve kuće ima. Koliko li
imaju oni što nisu izbačeni.
Izvini. Greška. Samo sam htela uvredu da editujem.Izbrisan je odgovor na tvoju poruku..
Pa i Hrist je bio sirotinja a duhovno bogat...ma samo se ti teši dok ovi uživaju, to sirotinji tako biva.
A dokaze za svoju organizaciju ne bi tražio?Ovako se iznose dokazi za ono što se iznosi...
Ok. Dešava se...Izvini. Greška. Samo sam htela uvredu da editujem.
da propusti šansuPa ne znam koji ga jehova tera da piše na temi da SPC treba zakatančiti.
Njegova verska zajednica se vodi kao kompanija, a ne kao crkva, a poreze
ne plaća nigde. Tako ih vaćare na priču ''dajte za jehovin dom, dajte za
jehovin dom'' pa posle prodaju jehovin dom i ovi imaju da šipče na sastanak
sat vremena u jednom pravcu. Koj ih bre šljivi tamo i bilo šta pita..
Tražio sam ti više puta za Srbiju...A dokaze za svoju organizaciju ne bi tražio?
Rekao si da je u Nemačkoj zakatančena i da tako treba u uređenim društvima.Ok. Dešava se...
Nego daj mi to gde sam rekao da nekog treba zakatančiti, da ljudi ne pomisle svašta...
A za SPC je bitno i u Nemačkoj šta se dešava.. eee... objektivnost..Tražio sam ti više puta za Srbiju...
Šta neko radi u Americi me ne zanima...
Ne. Ja to nisam rekao, pomešala si me sa nekim...Rekao si da je u Nemačkoj zakatančena i da tako treba u uređenim društvima.
Nisi pažljiva u čitanju...nigde nisam pominjao Nemačku...A za SPC je bitno i u Nemačkoj šta se dešava.. eee... objektivnost..
al imao bogate prijateljePa i Hrist je bio sirotinja a duhovno bogat...
Zašto se ne bih teško?
I Hrist je pretvarao vodu u vino....pa ovi rekoše, u što je dobro što ne iznese pre...al imao bogate prijatelje
njemu đavo kaže pretvori ovaj kamen u hleb on nije hteo, a ovi tvoji su mađioničari, džabe radna snaga i biznis cveta.
E nije Nemačka nego je Švajcarska.. Kako sam samo silnu grešku napravila..Nisi pažljiva u čitanju...nigde nisam pominjao Nemačku...
Pa daj citiraj tu poruku da ljudi vide šta sam hteo reći...pa mi onda sudi..E nije Nemačka nego je Švajcarska.. Kako sam samo silnu grešku napravila..
Umesto da priznaš neobjektivnost, izvlačiš se na gluposti.
Nema kod vas ništa džabe. Obavezni mesečni prilozi, psihički pritisak da seI Hrist je pretvarao vodu u vino....pa ovi rekoše, u što je dobro što ne iznese pre...
Ali ga nije prodavao...
Ovi tvoji SVE prodaju...
Moji SVE džaba dele...
Nije teško zaključiti ko je bliži Hristu...
Pa citira je sam. Šta god da si hteo reći, ne zanima te šta se sa tvojima u AmericiPa daj citiraj tu poruku da ljudi vide šta sam hteo reći...pa mi onda sudi..
Maštaj maštaj...samo to i možeš...Nema kod vas ništa džabe. Obavezni mesečni prilozi, psihički pritisak da se
ostvari što više radnih sati za jehovu, da se volontira na izgradnji.. kakvo
džabe.. uzjahali vas pa vam ne daju da dišete..
NJUJORK. Jehovini svedoci su 3. avgusta 2016. zvanično zaključili prodaju zgrada u kojima se nalazilo njihovo glavno sedište, na adresi Kolumbija Hajts 25-30 u Bruklinu. Ova prodaja objekata kompanijama Kushner i LIVWRK predstavlja najznačajniji korak ka preseljenju glavnog sedišta Jehovinih svedoka u novoizgrađene objekte u Vorviku u Njujorku.I Hrist je pretvarao vodu u vino....pa ovi rekoše, u što je dobro što ne iznese pre...
Ali ga nije prodavao...
Ovi tvoji SVE prodaju...
Moji SVE džaba dele...
Nije teško zaključiti ko je bliži Hristu...
al su tebe izlagali, svaka im častMaštaj maštaj...samo to i možeš...
JS su jedna i jedina organizacija na planeti koja čini čuda uprkos vašem odmaganju i protivljenju, zabranama i slično...
I ona bruka od filma koji je na kongresu prikazan. Izbeglički kamp i u njemuMaštaj maštaj...samo to i možeš...
JS su jedna i jedina organizacija na planeti koja čini čuda uprkos vašem odmaganju i protivljenju, zabranama i slično...
Rekao sam da PC nije platila porez u Cirihu i da su vlasti odmah stavile katanac na vrata...Pa citira je sam. Šta god da si hteo reći, ne zanima te šta se sa tvojima u Americi
dešava, al te zanima šta se sa SPC dešava u inostranstvu.
Da ovo naše društvo nije uređeno i da te zanima pre šta se u inostranstvu dešavaRekao sam da PC nije platila porez u Cirihu i da su vlasti odmah stavile katanac na vrata...
Rekao sam da su pripadnici islamske zajednice hteli da zidaju džamiju i da vlasti nisu dozvolile, sa izgovorom da se broj vernika nije povećao...
I dodao da to tako funkcioniše u uređenom društvu...
I šta sam rekao loše?
Navedoh li ti primer gore?al su tebe izlagali, svaka im čast![]()