Crkva i porez

Pa kad tako iskarikiraš i izmisliš, a fakte u vezi svoje kompanije ignorišeš.. :think:

U kakvim se limuzinama voze članovi vodećeg tela jehovinih svedoka. Vidim
skupi satovi, prstenje. Na čijoj grbači oni žive?
Samo onaj Toni Moris koji je izbačen iz vodećeg tela dve kuće ima. Koliko li
imaju oni što nisu izbačeni.
Evo crno na belo...

https://arhiva.vesti-online.com/Ves...jnik-krao-od-SPC-pa-letovao-na-Svetom-Stefanu

Ovako se iznose dokazi za ono što se iznosi...

Pa ne znam koji ga jehova tera da piše na temi da SPC treba zakatančiti.
Njegova verska zajednica se vodi kao kompanija, a ne kao crkva, a poreze
ne plaća nigde. Tako ih vaćare na priču ''dajte za jehovin dom, dajte za
jehovin dom'' pa posle prodaju jehovin dom i ovi imaju da šipče na sastanak
sat vremena u jednom pravcu. Koj ih bre šljivi tamo i bilo šta pita..
da propusti šansu
si ti blesava

al imao bogate prijatelje
njemu đavo kaže pretvori ovaj kamen u hleb on nije hteo, a ovi tvoji su mađioničari, džabe radna snaga i biznis cveta.
I Hrist je pretvarao vodu u vino....pa ovi rekoše, u što je dobro što ne iznese pre...

Ali ga nije prodavao...

Ovi tvoji SVE prodaju...
Moji SVE džaba dele...

Nije teško zaključiti ko je bliži Hristu...

I Hrist je pretvarao vodu u vino....pa ovi rekoše, u što je dobro što ne iznese pre...

Ali ga nije prodavao...

Ovi tvoji SVE prodaju...
Moji SVE džaba dele...

Nema kod vas ništa džabe. Obavezni mesečni prilozi, psihički pritisak da se
ostvari što više radnih sati za jehovu, da se volontira na izgradnji.. kakvo
džabe.. uzjahali vas pa vam ne daju da dišete..

Nema kod vas ništa džabe. Obavezni mesečni prilozi, psihički pritisak da se
ostvari što više radnih sati za jehovu, da se volontira na izgradnji.. kakvo
džabe.. uzjahali vas pa vam ne daju da dišete..
Maštaj maštaj...samo to i možeš...

JS su jedna i jedina organizacija na planeti koja čini čuda uprkos vašem odmaganju i protivljenju, zabranama i slično...

Ali ga nije prodavao...

Ovi tvoji SVE prodaju...
Moji SVE džaba dele...

NJUJORK. Jehovini svedoci su 3. avgusta 2016. zvanično zaključili prodaju zgrada u kojima se nalazilo njihovo glavno sedište, na adresi Kolumbija Hajts 25-30 u Bruklinu. Ova prodaja objekata kompanijama Kushner i LIVWRK predstavlja najznačajniji korak ka preseljenju glavnog sedišta Jehovinih svedoka u novoizgrađene objekte u Vorviku u Njujorku.

Objekti površine od oko 68 154 kvadratna metra zauzimaju skoro dva gradska bloka i nalaze se na jedinstvenoj lokaciji između tri istorijska dela Njujorka, a to su Bruklin Hajts, Fulton Feri i Dambo. Prodaja takođe obuhvata tri zgrade koje su povezane sa objektom u ulici Kolumbija Hajts 25-30, a one se nalaze na adresama Kolumbija Hajts 50 i 58 i Furman 55. Sve te zgrade su postojale pre nego što je izgrađen Bruklinski most.
https://www.jw.org/sr-latn/vesti/regioni/sjedinjene-države/zaključena-prodaja-glavnog-sedišta/
:D

Maštaj maštaj...samo to i možeš...

JS su jedna i jedina organizacija na planeti koja čini čuda uprkos vašem odmaganju i protivljenju, zabranama i slično...
I ona bruka od filma koji je na kongresu prikazan. Izbeglički kamp i u njemu
kutija za donacije. Da izbeglice daju prilog za jehovu. To su čuda. Valjda
čudom nekim izbeglice u kampu naštampaju pare.
Donesu im Biblije, ostave kutiju i pomogli su izbeglicama.. dobrotvori.. :roll:

Pa citira je sam. Šta god da si hteo reći, ne zanima te šta se sa tvojima u Americi
dešava, al te zanima šta se sa SPC dešava u inostranstvu.
Rekao sam da PC nije platila porez u Cirihu i da su vlasti odmah stavile katanac na vrata...

Rekao sam da su pripadnici islamske zajednice hteli da zidaju džamiju i da vlasti nisu dozvolile, sa izgovorom da se broj vernika nije povećao...

I dodao da to tako funkcioniše u uređenom društvu...

I šta sam rekao loše?

Rekao sam da PC nije platila porez u Cirihu i da su vlasti odmah stavile katanac na vrata...

Rekao sam da su pripadnici islamske zajednice hteli da zidaju džamiju i da vlasti nisu dozvolile, sa izgovorom da se broj vernika nije povećao...

I dodao da to tako funkcioniše u uređenom društvu...

I šta sam rekao loše?
Da ovo naše društvo nije uređeno i da te zanima pre šta se u inostranstvu dešava
sa SPC nego sa tvojima.
Nije loše.. ko kaže da si nešto loše rekao?

Back