38imak
Elita
- Poruka
- 20.321
Ne mozes da ukines kamate, zasto bi ukidao kamate?И камате.![]()

Ti si pravi Srbin, sve bi na veresiju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mozes da ukines kamate, zasto bi ukidao kamate?И камате.![]()
Друга прича, са историјским и религиозним контекстом, али да не ширимо тему.Ne mozes da ukines kamate, zasto bi ukidao kamate?
Ti si pravi Srbin, sve bi na veresiju.![]()
Па не знају вјерници, али ко инкасира, ко управља средствима?Da ne zna tvoja desnica šta je dala tvoja levica...
Nema tarife, bitno je iz srca pa i deset dinara....kao udovica koju je Hrist gledao u Hramu u Jerusalimu...
Koju svoju, jel im to dedovina ?Ja stvarno ne mogu da razumem zbog čega se svako malo raspravljate oko
ove teme, kada znate da država ne sme porez od SPC da traži da SPC ne
bi tražila nazad svoju zemlju.
Bitno je da običan vernik ima duhovnu hranu na vreme i to besplatno...Па не знају вјерници, али ко инкасира, ко управља средствима?
Razgovori s tobom su uvek zabavni, samo onome ko je dementan.Koju svoju, jel im to dedovina ?
Vazno je da se ne odgovori na moje.Razgovori s tobom su uvek zabavni, samo onome ko je dementan.![]()
'ел важи то правило само за ЈС, или и за остале вјерске заједнице?Bitno je da običan vernik ima duhovnu hranu na vreme i to besplatno...
To je poenta Hristovog puta...
aaaaa.. ti si dementan, pa mora svakih mesec dana nanovo da ti se objašnjava?Vazno je da se ne odgovori na moje.
To je sustina![]()
Више чукундедовина, како је Метохија добила назив?Koju svoju, jel im to dedovina ?
Znači od toga da js ne prodaju ništa, došli smo dotle da prodaju, ali su to nekiA znaš li za slučaj blagajnika sinoda da je svake godine letovao na Svetom Stefanu dok ga nisu provalili...?
Znaš li za slučaj, da na svako parohijsko mesto u Beogradu da bi bio postavljen na njega ide tarifa od 20.000 do 30.000 Evra?
To ne znaš a u Americi te žiga šta neki nazovi sektaši rade...
Tebe interesuje Crkva.Zbog čega SPC i tradicionalne verske zajednice ne plaćaju porez?
Imaju svoju prozivodnju, prodaju robe, zaradju, zašto bi bili izuzeti od poreza?
Zbog čega SPC i tradicionalne verske zajednice ne plaćaju porez?
Imaju svoju prozivodnju, prodaju robe, zaradju, zašto bi bili izuzeti od poreza?
Uredno kupili, kad došlo vreme, uredno prodali...Znači od toga da js ne prodaju ništa, došli smo dotle da prodaju, ali su to neki
američanski nazovi sektaši, pa nije ni bitno..
Samo da zabeležimo. Ja vas sektašima nisam nazvala. To su tvoje reči.
Bilo je nekih muljanja sa nekretninama u Hrvatskoj. Srbija nema more,
pa ni lokacija tako interesantnih..al snaće se već nekako..
Zato što im platu ne isplaćuje budžet i sve obnove, gradnja i sve ostalo ide iz istog izvora finansiranja, dobrovoljnih priloga vernika, kao i nekih stvari koje proizvedu i prodaju.
Pa kad bi mogli Hram Svetog Save da prodaju kao poslovni prostor,Uredno kupili, kad došlo vreme, uredno prodali...
Da bi sagradili na drugom mestu jer su troškovi daleko manji...
Spc ne može ništa samo u jednoj državi bez donacija vlasti...i pored svake sitnice koju debelo naplate...
A JS sve rade besplatno širom sveta i to samo na bazi dobrovoljnih priloga...
Veeeeliiika razlika...
Hrist je bio sektaš za onaj svet...JS su za ovaj...
Sam sam ze sebe hiljadu puta rekao da sam jeretik u nečijim očima...
Važno je šta nebesa kažu...a ne ljudi..
Napises fino da si za to da hodze i dzamije plate porez.Nije lijepo da ja pisem o Islamu,a ni ti o Pravoslavnoj Crkvi.Svaki biznis se zasniva na "dobrovoljnim prilozima" kupaca pa mora da se plaća porez. Ne vidim što bi ovde bilo drugačije?
Napises fino da si za to da hodze i dzamije plate porez.Nije lijepo da ja pisem o Islamu,a ni ti o Pravoslavnoj Crkvi.
Ред је сад угасити интернетNemački sistem je najpravedniji.
Zašto da prodaju Hram kad ne plaćaju nikakav porez, sve komunalije za Dž....a prodaješ sve i svašta po dobrim cenama...i da se odreknu takvog extra profita?!Pa kad bi mogli Hram Svetog Save da prodaju kao poslovni prostor,
pa naprave na drugom mestu dva, mogli bi i oni tako kao vi. Al oni
domom Božijim ne trguju.
Valjda je osnovni red da pojasniš šta ti smeta u tom sistemu ?Ред је сад угасити интернет
Имамо победника
Пахахахаха