Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.092
djubretara. tako ce i da prodje
"Firma" ove gospodje operise i u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. U Srbiji imaju pravo samo da pozivaju duznike,. tj. imaju pravo da popiju slusalicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djubretara. tako ce i da prodje
kakva je obaveza duznika d arazgovara sa skotovima?
pa duznici nemaju nikakav ekonomski odnos sa tim gilipterima, zasto bi onda obracali paznju na te dovnojedce
da im oci iskoce od muke. Neka se bagra nervira, od stresa mozda dobiju i neki tumor i uginu 
sleparo , aj skini pantalone da ti pokažem zašto , zar moram da ponavljam postove u kome sam pisao da lik nije dobio tri meseca unatrag platu , ali se zato vama iz vlasti hebe za to , bitno je da ste nas sve upropastiliŠto nije isključio kablovsku ako već ne može da si je priušti?
http://www.creditexpress.rs/o_creditexpress-u
Prva zvanično registrovana firma za uterivanje dugova po celoj srbiji..
Zamislite samo uterivače dugova kada dođu da vam naplate potraživanje kablovske ili struje..
Tako je jedan moj prijatelj pre neki dan dobio od njih da plati za kablovsku za dva zaostala meseca + 400 dinara troškove agencije ta uterivanje dugova .
Pa kako vas nije sramota bre višeee , stoko belosvetska.
A njega niko nije pitao zašto nije primio platu tri meseca unatrag.

Na ovu krizu i nivo stresa u narodu , nekome ce da svirne i da pobije tako te likove sto ih cimaju ...

Paganko će da osnuje agenciju za uterivanje dugoga ovim agencijama.![]()
Ajd sad Vi meni objasnite...
1. Napravis izvestan ugovor sa drzavom ( kredit kod Nac. Sluzbe za Zaposljavanje )...
2. Prodje neko vreme...
3. Ugovorene obaveze prestanu uz pismenu potvrdu....( insistira se na izmirenju svih obaveza !!! )
4. Opet prodje neko vreme...
5. A onda se drzava pojavi sa nekim zaostalim dugovima, kamatama koji su naravno preveliki...
6. Zatim sledi pretnja sudskom plenidbom...
Znaci sve je u mafijaskom maniru, znali su sve, cutali i planirali . Nisam mogo ni pretpostaviti da bi u ugovoru postojala stavka o sakrivanju informacija od mene. Po njihovom, oni, zamislite - "nemaju obavezu" obavestavanja.
Skinem sa neta i njihov zavrsni racun za tu godinu, gde su u suficitu, znaci znali su svoja potrazivanja i dugove prema njima i opet su cekali 3 ( tri !!! ) godine da kamata naraste...
Sta cete bolju agenciju za prevare i prinudnu naplatu od drzave ?!
Prvo i osnovno pitanje je: da li si izmirio obaveze ili ne? ako jesi, imaš li potvrdu da jesi?
Ako jesi,a dokaz (uplatnicu) nemaš,kao da nisi...!
Plaćaš opet k'o bela lala.
Sa sve neprijatnostima,koje takve događaje prate.
Skičiš k'o svinjče,a spasa ti nema.....
Zato sve lepo čuvaš minimum 10 godina nakon čega nastupa apsolutna zastarelost. Nakon toga te niko i ničim ne može naterati da platiš bilo šta.
Trebala bi mi pomoc?Neko od vas strucnjaka verovatno zna sta trebam da radim?
E ovako,januar 2012 godine potpisao sam ugovor sa vipom na 2 godine.Koristio sam broj od januara do aprila otrpilike.Od kraja januara do polivine marta sam lezao u bolnici,koristio sam broj standardno i placao,desavalo mi se par puta da mi salju neku opomenu zato sto sam presao 50-100 dinara preko racuna i onda imaju neku foru gase ti racun dok to ne izmiris.I pustim ja to tako mesec,dva i do maja otprilike ja sam koristio broj i tada prekinem da ga koristim zato sto racun koji treba da mi stigne 1100 meni stize 1500 1700 redovno.Zalio sma se par puta ali nije vredelo i prekinem da koristim taj broj.Stigne mi racun u oktobru mesecu negde oko 8000,ja to kulirao namerno nisam hteo da placam nesto sto ne koristim,ugasili mi broj,smarali me non stop.I onda su krenule neke prijave,molbe tuzbe gluposti od strane vipa,e onda mi je stigla prva opomena,druga treca,ja nista i dalje neplacam.Onda su u ecembru angazovali neku firmu slicno ovoj iz novog sada medjutim i dalje neplacam.Provalio sam da na svim tim racunima,tuzbama i slicno stoji istampan potpis,a ne hemijskom sveze napisan,bas se vidi.E onda je ove godine pre 3-4 meseca keva na netu nasla da posle 1god od neplacanja ugovor se raskida i nema pravo niko da me maltretira.Medjutim u zadnjih 2 meseca stigle su mi jos 2 prijave te kao neke tuzbe,i znate koja fora,kao opomenume da platim 22000 zato sto sam imao duga 10000,raskid ugovora 8000 i sve preko toga te neke firme naplacuju sto su ih angazovali ovi iz vipa.Sada ja vas pitam,da li neko poznaje zakon,sta mi je ciniti i kako da postupam ako me neko zove ili bilo sta slicno???Svaki savet je dobrodosao ???
dzaba da menjas adresu, imaju tvoj maticni broj, znaci - ne mozes da pobegnes nigde
osim ako en ides iz zemlje za trajno
drugo, zastareva ako ti niko ne salje opomenu, ali ako su angazovali firmu za naplatu onda ne zastareva..pokrenuli su proces i naplatice kad, tad
plus sa kamatama
plati sta imas i u buduce pazi sta potpisujes

nemam odakle da platim....nisam koristio ukupno 3-4 meseca njihove usluge tako da mogu da me kissnu u my ass...nznm sta da radim....dive ti znas sa zakonom ? angazovacu advokata ako bude bilo potrebno![]()