CreditExpress- uterivanje dugova

snejks

Elita
Poruka
18.246
http://www.creditexpress.rs/o_creditexpress-u

Prva zvanično registrovana firma za uterivanje dugova po celoj srbiji..
Zamislite samo uterivače dugova kada dođu da vam naplate potraživanje kablovske ili struje..
Tako je jedan moj prijatelj pre neki dan dobio od njih da plati za kablovsku za dva zaostala meseca + 400 dinara troškove agencije ta uterivanje dugova .
Pa kako vas nije sramota bre višeee , stoko belosvetska.
A njega niko nije pitao zašto nije primio platu tri meseca unatrag.

to u hrvatskoj vec ima i tu je problem sto je sve ispomerano u zakonima kao i ovde pa opusteno te tuze i naplacuju i greskom, a ne mozes lepo da se odbranis
ali dobro kad nismo cenili opustenu drzavu koja je dozvoljavala sve i svasta eto idemo na ulicu
zbogom balkane
: (

Zamislite samo uterivače dugova kada dođu da vam naplate potraživanje kablovske ili struje..
Tako je jedan moj prijatelj pre neki dan dobio od njih da plati za kablovsku za dva zaostala meseca + 400 dinara troškove agencije ta uterivanje dugova .

Јел' то тебе страх за шефа ???
Хоће ли и тебе болети када му дођу "утеривачи"
да наплате кредит за кампању ????

Тражили сте, гледајте!
А, ево, иду и избори, тако да има поправни. Међу програмима има и оних који се залажу за другачије и банке и банкарски систем, а не би рекао ни да предвиђају утериваче. Само мало мућ-мућ главом, а није тешко.

Па зашто не плаћа кабловску на време... Он би и да гледа ТВ и да не плати ... Па не може ...

Није ми јасно којим методама се служе у наплаћивању дугова кад тврде да су ефикасни?

Суд (имају приоритет),
валидна документација,
добра адвокатска екипа,
ценовник мимо адвокатске коморе ....

Пецање у бурету ....
Ситни дужници нахабали ....

Није ми јасно којим методама се служе у наплаћивању дугова кад тврде да су ефикасни?

Па ето, мени наплатили неки телеком рачун за мобилни ... 21.000 ... искрено, ја сам тај број бацио одавно, био постпејд, нисам плаћао, у праву су ... не можеш државу да крадеш... мораш да платиш ...

Суд (имају приоритет),
валидна документација,
добра адвокатска екипа,
ценовник мимо адвокатске коморе ....

Пецање у бурету ....
Ситни дужници нахабали ....
А шта ће са неким који нема своју имовину?
Како од њега да напалте, а таквих је данас много у Србији?

ne znam da li su oni ili neka druga agencija, ali bila sam u situaciji da smo imali verbalni kontakt - neprijatan..

pre dve godine, mladinska knjiga je na moju adresu poslala knjigu koja nije bila porucena..na tri rate..
kako cesto kupujemo knjige, (nikad mladinske) mama je mislila da je poruceno i platila prvu ratu..
nije stvar u novcu, sve tri rate ukupno su bile oko 3000din, nego u bezobrazluku i nebuloznoj knjizi cija me tematika apsolutno ne interesuje, a koju oni ocigledno hoce da ocite iz magacina..
zvala direktorke, po dogovoru im vracala knjigu i nisu hteli da je prime..
iz inata ne zelim da kupim nesto sto mi neko bahato uvaljuje..
bez obzira na sve moje pokusaje da se knjige koju nisam porucila resim, oni su mi uredno slali opomene za neplacene poslednje dve rate..i ja sam uredno na te opomene slala odgovore..
dok me jednog dana nije pozvao agent iz agencije za naplatu duga koji imam prema mladinskoj..
prvo sam mu trazila ime i prezime i rekla da cu da ga tuzim za uznemiravanje..
pitala odakle mu moj privatan broj telefona, kad mu ja nisam dala..
zbunjeno je rekao da je dobio od mladinske i da samo radi svoj posao..
onda sam mu rekla da ce sada da saslusa citavu pricu i da zna sta je to sto on pokusava da utera..
kad sam zavrsila, rekao je da ga je angazovala mladinska da naplati njihovo potrazivanje (dug prema mladinskoj oko 2000 + 500 din za troskove opomene + 500 dina za njih kao agenciju) i da sve sto imam raspravim sa mladinskom..
rekla sam ok, imate dve opcije..
prva da mi donesete 1000 otetih dinara za prvu ratu + kamatu za ove dve godine + sumu za obestecenje sto sam trpela maltretiranje od strane vaseg komitenta i da uzmete knjigu koju su uvalili..
druga je da tuzim i vas za uznemiravanje i pretnje..biiiiiiiiiiip..ono sto sam mu jos rekla nije za forum..
sutradan me pozvala direktorka iz mladinske i rekla da im knjigu posaljem brzom postom, a oni ce da mi vrate prvu ratu..
tako je i bilo..
toliko o agencijama za naplatu..

Poslednja izmena:
Затвор... нема шта друго ...
По ком основу?
Мислим које кривично дело је дужник починио?
Нпр. није могао да плаћа надуване тел. рачуне за моб. телефон, а уједно није ни користио тел.?
А стигне му око 30 000 динара јер је претходно потписао неповољан уговор са тел. компанијом из иностранства која послује у Србији?

Poslednja izmena:

Što nije isključio kablovsku ako već ne može da si je priušti?

Poslednja izmena:

Back