Čovek uperio mali džepni laserski pointer na Trampov helikopter

Sad ce malo da ga prze strujom,kljukaju serumom istine pa posle nek mlati laserom po ulici:hahaha:
U ovom trenutku tenzije talo lik uverio laser prema helikopteru
Retard
Inace to koriste i kada hoces precizno da pogodis nesto.
Samo se igrajte.
A ameri vec skrinshotovali i našli ip adrese svih koji seirili:rotf:
Posle nemoj da bude "nisam ja majke mi ja sam gradjanin imam pravo na svoje misljenje"
Gvantanamo je bio pun takvih:mrgreen:

Zuhalasz GIF by Zu

uloga lasera je da oznaci cilj navodi raketu

ako je benigno sto je tajna sluzba uhapsila coveka?
Vjerojatno je htio vatromet, sustav obrane otkrije uperen laser i počne izbacivati mamce za IC navođenu raketu. :lol:

Mali je korak on naslova u Americi da je netko uperio laser igračku na helikopter do naslova u Srbiji koji vrište "Atentat na Trampa", "Tramp jedva preživio atentat blokadera" i sl. gluposti.

Сигурно је то.

Него, није то питање, него када у неког упериш тај кинески ласерчић, је ли то атентат?
Најстрашнији могући геноцидни атентат. Шта мислиш да му је пукла елиса, или да је заћорио пилота хелиХоптера?

Добронамерни савет; сви који имате ласер да га добровољно предате у најближој полицијској станици да вас ВЈТ Стефановић не би процесуирао.

Па ја због тог пристојног света и питам...наиме "чувари просторија" су имали тај обичај да нас блокадере из неког разлога обележавају тим ласерчићима кинеским, ваљда им неко рекао да то има неки психолошки учинак...

Кад оно...АТЕНТАТ на нас! :aaa:

Laserski napad na helikopter je dokaz globalne zavjere Duboke države protiv Trampa, a ne samo još jedan dan u Americi kad se neki ludi tip poigra sa tehnologijom. Sljedeće ćeš tvrditi da je svaki leteći dron ili svjetlo na nebu Sorosov agent koji testira anti-Tramp protokole.
zahtevamo da se odgovorni za ovaj napad na Trampa pohapse a Vucic da daa ostavku i raspise izbore

Nekada su bili relativno normalni. Problem je plasiranje lazi, prenos i sirenje laznih informacija.
Problem je cela tvoja prva recenica.
Izvini, kako bi reagovala da je neko laserom ometao helikopter u kome bi se prevozio neko toliko uticajan koga ti podržavaš? Takva “igra” može da rezultira i udesom.

Back