maybell
Poznat
- Poruka
- 9.721
mislila sam na vanjska desavanja..mir u svetu itd.Има, окретање Христу је спас...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislila sam na vanjska desavanja..mir u svetu itd.Има, окретање Христу је спас...
Мир прво у души... А около није до тебе, већ до казни Божијихmislila sam na vanjska desavanja..mir u svetu itd.
Pre ceremonijal u belom uz vatromete, nego memorijal...bio je memorijal a ne sahrana
prema tome okupili su se da slave Carlijev zivot i delo i nisu mogli bolje da odaju pocasti zivotu koje je mnoge dotakao
mora paziti sto kaze jeli ce dobiti kugluЖурка и славље на сахрани уз овације као на НБА уткамици...Прави сатанисти
Pre ceremonijal u belom uz vatromete, nego memorijal...
Sluzbe za preminule kad postanu politicka govornica, mogu samo sablazan a ne pocast da donesu
i sta je tu posebno?
Има логике. Ако те убије Мосад, иди у хришћанство и обожавај мртвог Јеврејина.Има, окретање Христу је спас...
Има логике. Ако те убије Мосад, иди у хришћанство и обожавај мртвог Јеврејина.
Ја сам већ поставио снимак да ови из његовог обезбеђења су давали сигнале, али и даље тврдим да је погодак био лош.
Не знам, али погледај сам на теми, постављао сам.Који ти то "сигнал" или асистенција треба као снајперисти од некога ко стоји поред циља?
Не знам, али погледај сам на теми, постављао сам.
Vidim ovaj snimak i setim se tvog posta. Ta beba, koja je ujedno originalan primerak dnk, ništa nije skrivila da bi je ubili. Ima mnogo dece koja su zahvalna jer im je dopušteno da se rode i žive, kao što ima onih koji nisu, ne možemo mi to da znamo unapred. Smrtna kazna za silovatelje i pedofile bi rešila problem skoro do kraja, s čim bi se Čarli složio.Charlie Kirk on abortion: "He opposed exceptions for rape, including for children as young as 10."
Jezivo.
Jedini je problem što smrtna kazna ne rešava temeljno ama baš ništa u kontekstu silovanja, kao što su sva moguća i nemoguća istraživanja pokazala.Vidim ovaj snimak i setim se tvog posta. Ta beba, koja je ujedno originalan primerak dnk, ništa nije skrivila da bi je ubili. Ima mnogo dece koja su zahvalna jer im je dopušteno da se rode i žive, kao što ima onih koji nisu, ne možemo mi to da znamo unapred. Smrtna kazna za silovatelje i pedofile bi rešila problem skoro do kraja, s čim bi se Čarli složio.
Bar ne bi bilo povratnika poput malčanskog berberina koji je više puta ponavljao zločin kad je pušten s lanca, što očigledno nisu uračunali u istraživanja. Primetio sam i da se velika većina ljudi, pogotovo starijih, mnogo plaši smrti, daleko više nego zatvora.Jedini je problem što smrtna kazna ne rešava temeljno ama baš ništa u kontekstu silovanja, kao što su sva moguća i nemoguća istraživanja pokazala.