Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
jbg...još nema nikoga da ti tapše
nema veze, Forum ionako ne postoji u relanom vremenu.

nema veze, Forum ionako ne postoji u relanom vremenu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HeBePoBaTaH_:Što ti dolaziš na Forum ?(reciprocitet pitanja)
:
HeBePoBaTaH_:Kada budem prvi uvredio nekoga, onda imate punu slobodu da mi prebacite. Ovako ne...i vi to dobro znate, ovo su samo iskrene replike.. : )
Bet, kaži, pitao sam te....što ovako, pobogu.
Tebi je dovoljno da okreneš samo broj telefona, a možda i da daš mig modu koji je pored tebe![]()
So?
Izvinjavam se što se mešam, ali moram da kažem (kad sam već tuHeBePoBaTaH_:Kada budem prvi uvredio nekoga, onda imate punu slobodu da mi prebacite. Ovako ne...i vi to dobro znate, ovo su samo iskrene replike.. : )
Ti meni da mrzim, ja tebi da si skot i zbog čega, ti meni da mlatim ženu, ja tebi da si kreten i jedina razlika je to što ja to radim argumentovano...dam argumentum hahahah
Bet, kaži, pitao sam te....što ovako, pobogu.
Tebi je dovoljno da okreneš samo broj telefona, a možda i da daš mig modu koji je pored tebe![]()
So?
smeh:Izvinjavam se što se mešam, ali moram da kažem (kad sam već tu)
Ne pratim mnogo tvoj "lik i delo", ali ono što jesam primetila to je da si isključiv, drzak, veoma grub, ne biraš reči niti način da nekog izvređaš - što za one sa kojima si razmenjivao "iskrene replike" nisam primetila. O tome da "gledaš sa visine" i deluješ prepotentno da ne govorim.
PS Meni možeš da kažeš šta želiš - ne palim se lako, nemam problem sa kompleksima, tako da nemam nikakvu želju da se upuštam u besmislene rasprave. Ovo je, kao što rekoh, bila samo uzgredna opaska - dobronamerna, ako hoćeš.![]()
![]()
gigule:psi ne napadaju čoveka bez razloga!!!!!! mogu ruku u vatru da stavim da sam u pravu.
uvek ali UVEK postoji nešto što IZAZOVE ŽIVOTINJU da reaguje AGRESIVNO.
a svi koji se pasa boje i mrze ih pričaju priče o psima koje komadaju ljude decu itd. to samo hrani njihov strah i opravdava njiohvu mržnju...te priče su super izgovor za ubijanje psa i upiranje prstom u vlasnike...