analogdigit
Primećen član
- Poruka
- 905
Konacna dok se ne dokaze suprotno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pazi,da spisi templara nisu nestali u plamenu a oni sami postali daleka uspomena,Alister Krouli ne bi imao ni pola značaja koji mu se zasluženo ili nezasluženo pridaje danas.Niti bi se toliko manipulisalo sa onim što su Templari stvarno bili,te ih danas prisvaja svaka šuša,od čistih satanista do nekakvih ''iluminata''

зашто желимо вечни живот без труда?

A šta ako se ne snadju ni u onom večnom...Zato što se nisu snašli u ovom prolaznom?![]()

A šta ako se ne snadju ni u onom večnom...![]()

Tamo, valjda, nema snalaženja i nesnalaženja. Sve najlepše je od Boga unapred isplanirano.
Samo taj večni život, bez obzira šta je to, treba zaslužiti mukom i odricanjem.

Konacna dok se ne dokaze suprotno.
Tamo, valjda, nema snalaženja i nesnalaženja. Sve najlepše je od Boga unapred isplanirano.
Samo taj večni život, bez obzira šta je to, treba zaslužiti mukom i odricanjem.

Jeste ali ima i ono da će se hiljadu godina kandidati za večnost zsavršavati...![]()
Ja verujem da postoje mesta kao raj, pakao i cistiliste!!!
Raj je verovatno neko beskrajno mesto zemlja gde su svi besmrtni i tamo zive svi oni koji su zavrsili karieru na zemlji, oni koji su primljeni, koji su zasluzili ali isto tako verujem da cak i tamo ako nesto zaseres mozes biti prognan bas kao i adam i eva jer kad su oni izbaceni nista nije cudno da ne mogu i drugi da budu izbaceni!!!
Oni koji su izbaceni idu u to cistiliste tamo da se bore i da se dokazu koliko su vredni i koliko zasluzuju da se vrate u raj a ako ne zasluze onda odlaze u pakao!!!
A neki verovatno odma idu u to cistiliste?
U pakao idu svi oni koji nisu uspeli da se izvuku iz cistiliste i oni koji su bas za zivota zabrljali i zajebali i verovatno je pakao podeljen na sektore kao u Danteovoj bozanskoj komediji!!!
Moje je neko verovanje da mozes i iz samog pakla da se izbavis izadjes i odes u cistiliste, pa da se tamo boris za raj...
Tako ja zamisljam zagrobni zivot vecnost..............
Ja verujem da je dusa smestena u mozgu to je ta neka tacka koja pokrece mozak a posle mozga sve ostalo!!!Masina je samo materija koja ne funkcionise bez coveka!
Tako je dusa povezana sa telom i posto je ovo neki materijalni svet kakvim ga mi zovemo gde valdaju odredjeni zakoni ako nas neko izreseta puskom, pogodi u srce, tintaru dusa nailzi verovatno na prekide gde vise ne mozes plako da pomeris ruku, nogu telo, i onda se ona polako odvaja od tela sve dok telo ne bude skroz bez funkcije i tek onda posto vise ne moze da se poveze sa telom ona odlazi na drugi svet gde ne vladaju ti materijalni zakoni i tada postajemo besmrtni, verovatno dobijamo neko novo telo onakvo kakvo je dusa zapamtila dok smo bili u tom materijalnom svetu, verovatno ona tad dobije onu pravu formu naseg izgleda i onda Bog odredi da li mozemo i da li smo tokom zivota zasluzili da odemo u raj pakao ili cistiliste!!!Zivot je u neku ruku valjda samo nase stvaranje i test da li zaslusujemo taj neki raj pakao ili cistiliste i dok zivimo mi se borimo, mucimo se u ovom materijalnom svetu da sto lakse prodjemo kroz njega, formiramo kroz njega svoju licnost, vrednost cinimo zla i dobra dela pa posle toga sve kad se izracuna onaj odozgo vidi sta ce s nama i gde ce da nas smesti jer nece svako da vrslja rajskom bastom!!!
Eto to je neko moje razmisljanje i nadam se da ce tako i da bude!!!!!
A ti si bio, pa znaš?
није баш тако... ко тражи налази...

Covek je beskonacna prica koja se sastoji iz beskonacnog niza konacnih resetovanja!
Mislim da se slazemo u globalu....![]()
nije ni tako... ko traži ne zna di je...![]()
A ko ne trazi, ostane ateista.nije ni tako... ko traži ne zna di je...![]()
tako smo stvoreniA mene interesuje zašto nekome uopšte treba večni život?
зашто желимо вечни живот без труда?
Ko zeli uopste vecni zivot?Sve ima pocetak i kraj,tako da mastati o vecnom zivotu je besmisleno,nerealno i nemoguce!
A sto se tice drugog dela tvoje poruke,ne razumem sta znaci truditi se za vecni zivot?
Kako se vi to "trudite" ?