Covek koji je ubio Srbiju

sloba je izborio republiku srpsku,i naselio vojvodinu srbima, cg nije smela ni u snu da se odvoji, kosovo nije bilo drzava. a ovi zuti ****** su dozvolili cg da se odvoji,ispred nosa su im proglasili arbanasku drzavu kosovo, vojvodina oce statut i drzavnost, u bosni ni nos ne smeju da promole nego posao za nas odradjuju rusi..... sve u svemu imamo najgoru vlast u istoriji univerzuma,ti egoisti,materijalisti ,srbomrsci i glupani se ne radjaju cesto....

Izborio je Sloba moj Q,bio je pijan kad su pregovarali u Dejtonu i sam Holbruk to kaze.Kad ih je naselio u Vojvodinu ?!:eek:
Crna Gora je jos onda funkcionisala kao prilicno nezavisna drzava,a Kosovo je jos posle povlacenja vojske bilo de facto nezavisno.ne branim ove zute,jer su mi oni odvratni i gade mi se,ali sam pre svega realan,a da je vlast najgora to stoji

sloba je izborio republiku srpsku,i naselio vojvodinu srbima, cg nije smela ni u snu da se odvoji, kosovo nije bilo drzava. a ovi zuti ****** su dozvolili cg da se odvoji,ispred nosa su im proglasili arbanasku drzavu kosovo, vojvodina oce statut i drzavnost, u bosni ni nos ne smeju da promole nego posao za nas odradjuju rusi..... sve u svemu imamo najgoru vlast u istoriji univerzuma,ti egoisti,materijalisti ,srbomrsci i glupani se ne radjaju cesto....

Kukuu :rida:
Kalimero, vrati se, sve ti je oprosteno :sad2:
Heroju nas, neka si nam podmetnuo Dafinu, neka smo se tukli oko hleba, neka je tvoj predivni sincic zaradio milione... MI TE VOLIMO!!

Opet mi svaljujemo krivicu na sebe:dash:

Zar nikad necete ukapirati da pljujuci Slobu,pljujete Srbe...kurvatska je bila razorena pa niko ne pljuje tudjmana,kao balije aliju...ali demokratski Srbi preuzimaju odgovornost na sebe...:dash:

Šta je to što te navodi na zaključak da pljuvanje po Slobici automatski zanači i pljuvanje po Srbima?

Ili možda želiš reći kako su Srbi bezgrešni - ako je Srbin mora biti dobar, pa taman da je najgori na svjetu?

Šta je to što te navodi na zaključak da pljuvanje po Slobici automatski zanači i pljuvanje po Srbima?

Ili možda želiš reći kako su Srbi bezgrešni - ako je Srbin mora biti dobar, pa taman da je najgori na svjetu?

Sloba je bio NAJVECI SRPSKI IZDAJNIK SVIH VREMENA!

Vuk Brankovic je naspram njega nevino jagnje.

Vuk je za Srbiju ucinio i mnogo dobrih stvari.

A Sloba - NI JEDNU JEDINU!

Od tih 50 god koliko kazes da treba vec je proslo 10. i ?

Pa za prvih deset nije lose.
Sad imas u rafovima sve sto ti treba. Nema nestasica. Ti ces teci, dzabe kad nema para. A kod Slobe nije bili ni para ni robe.
Ima goriva kolko hoces,
Mozes da uzmes kredit da kupis stan ili nesto drugo (u Slobini vreme nisam ni mislio da je to moguce u daljoj buducnosti.
Ukidaju nam vize pa ces moci kao normalan covek da putujes.
Glupo je nabrajati vise jer samo slepac ne vidi kolko se sad normalnije zivi nego pre.:rtfm:

jedan post je ovde insinuirao da `se skupila sacica radikala` na forumu

koliko ja znam ovde nema clanova radikalne stranke, bar ne vise od 2 komata. a i ostale opozicione stranke su siromasno zastupljene

e to onda govori koliko je u zabludi rezim, boji se skoro celog naroda , a prividjaju mu se samo vadikali. ili je lakse na gradskom odboru pravdati svoje `uspehe` pokvarenim vadikalima

Кад ти западне земље уведу строге санкције да би могле да остваре своје циљеве на Балкану, а кад то неда ефекта онда пређу на отворену агресију.......
Не може се поредити оно време и ово у коме се налазимо.
Доста смо територије изгубили у прошлости, с'тим што је велико питање какви су интереси западних земаља на Балкану и какву они Србију желе да виде у будућности.
Не треба зборавити да западне елите Србе сматрају Русима на Балкану, тако да чисто сумњам да ће неко у догледној будућности моћи да им разбије ту предрасусу о Србима, која се гаји у мозговима западних елита.
Ако се неко нада да смо све проблеме са западом решили променом власти грдно се вара.

jedan post je ovde insinuirao da `se skupila sacica radikala` na forumu

koliko ja znam ovde nema clanova radikalne stranke, bar ne vise od 2 komata. a i ostale opozicione stranke su siromasno zastupljene

e to onda govori koliko je u zabludi rezim, boji se skoro celog naroda , a prividjaju mu se samo vadikali. ili je lakse na gradskom odboru pravdati svoje `uspehe` pokvarenim vadikalima

Mozda ih nema sa RADIKALSKOM PARTIJSKOM KNJIZICOM, ali ih ima sa NACINOM RASUDJIVANJA.

To je ISTI nacin kako su rezonovali komunisti, samo izokrenut na nacionalnu liniju.

Cak im je i recnik potpuno isti.

Кад ти западне земље уведу строге санкције да би могле да остваре своје циљеве на Балкану, а кад то неда ефекта онда пређу на отворену агресију.......
Не може се поредити оно време и ово у коме се налазимо.
Доста смо територије изгубили у прошлости, с'тим што је велико питање какви су интереси западних земаља на Балкану и какву они Србију желе да виде у будућности.
Не треба зборавити да западне елите Србе сматрају Русима на Балкану, тако да чисто сумњам да ће неко у догледној будућности моћи да им разбије ту предрасусу о Србима, која се гаји у мозговима западних елита.
Ако се неко нада да смо све проблеме са западом решили променом власти грдно се вара.

Ovo je interesantno...

Neutralisu najveceg saveznika Rusije u Evropi.....:think:

Srbija traje i trajace................sestorka koja je ubila Jugoslaviju a medju njima i ON koji odbijajuci dalje dobijajuce zadatke podizao nacionalnu svest na nivo sabornosti svih Srba na teritoriji Jugoslavije i izlazi van konteksta mentora sa zapada koji su ih /sestorku/ u tadasnjoj Jugi aktivirali................ON je *sam* ili svojim stavom samo unazadio Srbiju u ocima sveta.............pa se postavlja pitanje -OVAJ- koji sad permanentno ubija ili prodaje Srbiju sa koalicijom u raznim varijantama.......dobar li je za Zapad..................?.....mislim.............treba fokus posmatranja samo drzati pod istim uglom pa radilo se o -ON i OVAJ-..................pa i ovo neka bude ONO.....pozdrav.:think:

Poslednja izmena:
izuchi ti tu materiju josh malo
ako se sloba vratio iz amerike 1988. kako je mogao josh 87. da izvali"niko nije smeo da vas bije"
ostalu gomilu gluposti i netachnih podataka mrzi me da komentarishem

Слободан Милошевић је био у Њујорку више него у Србији...био је испред југобанке(или неке друге) смештен у Њујорку...

To nije poslo za rukom ni velikim imperijama iz proslosti...Ni Vatikanu, ni Partiji ni Titu...

Ali, NJEMU je uspelo...

Kazemo za onog iz Kuce cveca da ne znamo ko je...

A da li znamo ko je ON?

Odakle je dosao 1988. na celo Srbije (naravno, iz Amerike)...

Ni kako je na podmukao i mafijaski nacin likvidirao Stambolica...

Ne znamo cak ni da li je mrtav ili nije..

Ali znamo da smo pod njegovim mudrim vodjstvom izgubili Krajinu, Bosnu, Kosovo....

Izgubili smo 2 miliona ljudi cije smo skolovanje veoma skupo platili.

Najsposobnijih ljudi u najboljim godinama za rad i stvaranje, oni koji su svakom drustvu najvazniji, oni koji NOSE razvoj.

Sada nose razvoj Kanade, Nemacke, Svedske.....

Ali, ni to nije najvaznije.

Iako je danas Srbija samostalna drzava, odsecena je od sveta, niko je ne postuje ni ne ceni...Nalazi se na svetskom smetistu, u svetskoj buvari...

Marionetske vlade vuku konce...

Razbojnici i tajkuni otimaju...

Huligani i ****** masiraju ...

Trazi se legalizacija droge, bela kuga hara..

A narod je uplasen, bespomocan i gladan...

A svo ZLO je krenulo od njega.

Svi su dobili (Hrvatska, Kosovo, Bosna) sem Srbije koja je SVE IZGUBILA sto se moglo izgubiti.

Slavite GA i dalje BEZUMNI....

Do gorkog nestanka.

Лепо речено
:super:

Srbija traje i trajace................sestorka koja je ubila Jugoslaviju a medju njima i ON je odbijajuci dalje dobijajuce zadatke podize nacionalnu svest na nivo sabornosti svih Srba na teritoriji Jugoslavije i izlqazi van konteksta mentora sa zapada koji su ih i u tada Jugi aktivirali................ON je sam svojim stavom unazadio Srbiju u ocima sveta.............pa se postavlja pitanje OVAJ koji sad permanentno ubija Srbiju sa koalicijom u raznim varijantama.......dobar li je za Zapad..................?.....mislim.............treba fokus posmatranja samo drzati pod istim uglom pa radilo se o ON i OVAJ..................pa i ovo neka bude ONO.....pozdrav.:think:

Pa oboma je MATI ISTA: i ONOM i OVOM.

taj je za kamere ruku ljubio a iza kamera odradio felacio dok ga mlohava baba vukla za bradu i kosu onako chupavog
pa opet nije postavljen za vodju DOS-a:(

Knjaz Milos je isao na poklonjenje u Stambol i ljubio papucu sultanu pa je napravio drzavu.
Problem sa malima je kada imaju maniju velicine.A ovde su glave dobro napunjene pseudo istorijom i pricama o vekicini.Mi smo mali narod i skloni smo izumiranju....poprilicno neorganizovani i nesposobni za prilagodjavanje...osnovni zakon opstanka...ako zalis da zivis u srednjem veku zivi,ali onda nema automobil internet elektricno svetlo ...moze i tako ali onda bez licemerja...na planinu pa gaji ovce cepaj drva i zivi kako ti volja...

Sloba je bio NAJVECI SRPSKI IZDAJNIK SVIH VREMENA!

Vuk Brankovic je naspram njega nevino jagnje.

Vuk je za Srbiju ucinio i mnogo dobrih stvari.

A Sloba - NI JEDNU JEDINU!

Ako je on najveci srpski izdajnik, onda kako karakterises ove danas na vlasti?
Sta su tek oni..........
Eto, proslo je 10 godina bez njega....za tih 10 godina, mi jos nismo na beloj sengen listi, prozivodnja je potpuno zamrla, zaduzili smo se toliko dan nam praunuci ne mogu vratiti, poljoprivredu su dokusurili, mladi beze iz zemlje isto kao za njegovo vreme, jedini koji u zemlji zive su oni na budzetu, sitni partijski apartcici koji lizu du.pe partijskim celnicima.
Uostalom, skoro sam ubedjen da je samo otvaranje ove teme, za tebe samo jos jedan partiski zadatak.
Koji si naravno obavio potpuno neuspesno.

Back