Counter-Strike

E taman ja u ovom istom da postavim pitanje,da ne otvaram novu temu...treba mi help oko HLDS-a. Ja napravim server,sve po propisu,ali ga frend ubaci u favorites i on se ne pojavi.Jedino sto sam iskopao iz logfile-a je da mu fale neki .wav fajlovi....gde da ih nadjem...stvarno ih nemam u folderu cstrike/sounds , ali nije error nego samo Warning:(upozorenje?) ...ali ne radi....moze neki tutorial ili nesto?Uradio sam sve sa http://www.ladt.us/servers/hldscstrike.htm osim skidanja ona 2 fajla sa pocetka,ne znam gde da ih nadjem . Ako se neko razume pravac u ovu temu.Treba mi help!

pomoc !!!!!!nerade mi mape u cs 1.6 kao npr fy_simpsons itd itd...izbaci me i pise error...jel drugi imaju isti problem kao ja ili to samo meni izbacuje?inace u svakoj igraonici u kojoj sam bio rade takve mape sa neta..

Koliko ti vasi serveri imaju slotova...Ja ima server tj.ja i moji ortaci placamo 1600 za server od 16 slotova.Inace na kojim serverima uglavnom igrate.
Evo ip od neptuna dobar server.212.200.163.179:27093

imam jedan problem oko cs 1.6 tacnije kada napravim svoj server preko programa dedicated server podelim ip i svi osim mene imaju ping preko 100 a pre nego sto sam izbrisao cs to mi se nije desavalo jel mi treba neka novija verzija ili sta?

Izvini pero ja tebe znam jel ti igras na Forever Together serveru,sad sa taj server zove Game House?

Ja igram najvise na Serbian publik alfa!
Moj nick:
4mS*Headmaster,ponekad prOheadOff ^ Headmaster,a ponekad =(eOG)= to su moji klanovi pa kad igram sa nekim mojim stavim nick koji mi odgovara!
POZZZzz

Back