Counter-Strike

file.php

gladiator arena pub server ip 193.104.68.36:27044

potreban pro igrac za cs 1.6 klan
ako ima zainteresovanoh neka se jave u pp
i objasnicu mu :worth:sve ostalo

.. ја волим да ђускам и дан дањи, али накотило се читера, к'о чајнеза, већина има скрипте и више ни на једном серверу нема нормалних!!!

CS kida, javite mi ako znate za neki zenski klan glupo mi da igram sa vama kad pojma nemate :P

PS navratite nekad da vas pokidam
46.4.73.12:27085 SRPSKI FRONT DM
193.104.68.23:27015 SRPSKI FRONT PUB

Counter Strike 1.6 .. igram na 212.200.163.178:27082 Sector Public ALfa by kgb (stara Buxna Public, buxnin admin team je jos kod nas :P) 91.150.71.228:27034 Sector DeathMatch p48 only

nakon duzeg vremena buxna public je ponovo online, pod nazivom Sector Public Alfa,najbolja mapa de_chatea,cs_assault,de_piranesi,de_fact,de_scud, de_dust2002

Admin konkurs na Alfi,DM-u,DeathRunu posetite nas ;)

Sector Community ! [I]www.Sector-CS.net[/I]
:heart:

zdravo ljudji, novi sam na forumu... neznam kako da postavim novu temu ali postavio bih jedno pitanje neznam jel je vezano za ovu temu. kako da skinem counter-strike source i da mogu da ga igram na internetu? ako mozete da mi date link ili da mi objasnite. negde sam bio procitao da je ovo pitanje beznacajno i da samo treba da malo pogledam google. gledao sam ga i vise nego sto vi mislite, skinuo sam css-ova barem 7-8 i ni jedan mi neradi na internetu. izbaci mi nesto da taj server koristi noviju verziju igre, a ja sam skinuo css 2011. molim vas da mi ne zamerite ali bio bih zahvalan kada bi ste mi pomogli. Hvala! :roll: :):roll:

Back