e zna neko da li je izasla final verzija cs 1.6 srbija i ako jeste moze link ? Unapred hvala 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) inace ja sam eGz3kut0r.Posedujem cs 1.6 wec godinu dana....

Cak godinu dana? Zbog takvih kao ti sam prestao igrati 1.6 i presao na Source. Decko nauci igrati , i nadji server gde nema klinaca koji koriste cit. A to zbog cega ti cit ne radi je sledece : Zli cika odluci da za**be masu klinaca , pa napravi virus i nazove ga EXTRA WALLHACK , PRO EDISN , onda dodje neki jadnik i skine to , misleci da ce postati pro i da ce mu se pisa povecati i dobije virus....vidi da taj ne radi , skine jos jedan , kad ono isto virus.......i tako dok ti se eventualno ne posreci i skines pravi wh , al dotlen ti je komp zatrpan virusima.

Game booster ti sluzi da kad igras igrice da ti se komp ne zagreva mnogo, tj da se ram,procesor i graficka manje koriste....Ako imas win 7 probaj da sklonis gadgete jer ti oni zauzimaju oko 20 mb graficke a to ti kada igras cs znaci mnogo... Kad sam rekao preko steam-a mislio sam da kupis steam za cs 1.6 i tako smanjis lag....Ako oces mogu ti ga datipa igram preko steama, cs 1.6 v42, koristio sam i game booster (jel to samo na pocetku igre, ili kako?)