Counter-Strike

Pozz swima...Posedujem cs 1.6 wec godinu dana.....Igram ga skoro swaki dan.....E sad me zanima kako da ga igram sa citom...Preuzmem cit swe lepo odradim i nista,u igrici se nista ne desawa....Molim za pomoc...Inace nebi ja koristio cit da ga swi moji drugari nekoriste...msm glupo je swi imaju wh i swi me rokaju......Hwala unapred

.Posedujem cs 1.6 wec godinu dana....

:roll::roll::lol::lol: Cak godinu dana? Zbog takvih kao ti sam prestao igrati 1.6 i presao na Source. Decko nauci igrati , i nadji server gde nema klinaca koji koriste cit. A to zbog cega ti cit ne radi je sledece : Zli cika odluci da za**be masu klinaca , pa napravi virus i nazove ga EXTRA WALLHACK , PRO EDISN , onda dodje neki jadnik i skine to , misleci da ce postati pro i da ce mu se pisa povecati i dobije virus....vidi da taj ne radi , skine jos jedan , kad ono isto virus.......i tako dok ti se eventualno ne posreci i skines pravi wh , al dotlen ti je komp zatrpan virusima.

original source ...
Ali verovatno ti se ne daje 2500 din za igru , pa postoji drugo resenje : http://www.rebellion-css.rs/forum/ je link prema forumu naseg #1 servera . Tu se reg i pod sekcijom download su stavili sve sto treba da skines da bi mogao da igras . Preporucujem ti da tu skines iz razloga sto Valve da bi sprecio pirateriju izbacije svako malo novi patch , pa se ljudi sa tog foruma potrude da i oni izbace "resenje" za taj patch kako bi ti mogao nastaviti igru . Takodje preporucujem taj server za igru . Masu igraca , isto toliko admina , 0% citera itd itd.

Zasto mi je visok ping u kanteru, na win 7?
taj problem imam od kad sam prvi put instalirao Win 7.
prvo nisam mogao da nadjem drajver,a onda sam nasao jedan koji radi, ali opet isto,i tako sam nekoliko puta instalirao win7 i koristio razlicite drajvere.
kad stavim basic temu,lag se smanji, ali ping ostaje previsok.
da li bi radilo na win 7 starter ili win 7 basic.(do sad sam koristio win 7 ultimate)
a smucio mi se xp, tako da samo win7 dolazi u obzir
i da li bi mogao da pomogne win 7 lite

evo spec kompa:
FOXCONN 945P7AA
Intel Celeron 3.06 GHz
HDD 160 GB
NVidia GeForce 7100 GS
molim za pomoc :worth::worth::worth:

Poslednja izmena:
promasio si pdf,ovo je vise za game. Nisi napisao najvazniju stvar,a to je koji net koristis i da nije mozda Borcanski kablovski ;)
meni cs savrseno radi na sedmici,fps 100,stavis rate na 25000,i cl_rate,cl_updaterate onoliko koliko ti server izbaci,ja ukucam lag u chat-u pa mi izbaci sta da kucam

i koliko ti je to tacno ping,ponekad je to i do servera,mozda i do broja igraca

net mi je ADSL 1536/192
na xp mi je ping oko 20 ms, nekad stigne i do 40 ms, ali ne laguje, i igram na 60 fps
a na sedmici preko 100 ms, i mnogo laguje , i igram na 30.fps
i probao sam da kucam cl_rate, cl_update rate, i nista ne pomaze :/

pa igram preko steama, cs 1.6 v42, koristio sam i game booster (jel to samo na pocetku igre, ili kako?)
Game booster ti sluzi da kad igras igrice da ti se komp ne zagreva mnogo, tj da se ram,procesor i graficka manje koriste....Ako imas win 7 probaj da sklonis gadgete jer ti oni zauzimaju oko 20 mb graficke a to ti kada igras cs znaci mnogo... Kad sam rekao preko steam-a mislio sam da kupis steam za cs 1.6 i tako smanjis lag....Ako oces mogu ti ga dati :D ..... Ako ti bas laguje kucaj : cl_showfps 1 , fps_max 101 , developer 1, cl_uptaderate 60 , rate 20 000... To bi bilo to :D

Back