Counter-Strike

217.26.70.22:28018 master91 clanwar, se menja u <We Are Serbs> Clanwar Server sutra. Tako da imamo 5 ljudi koji su pro i koji igraju cw. Tako da moze i ovako iz zezanja igramo. I ovaj koje redovan i da nije chiter moze da dobije free admin. A ko bude doveo 15 igraca i da su redovni ono dobija head admin koji ce da ima pristup na celom serveru....

217.26.70.22:28018 master91 clanwar, se menja u <We Are Serbs> Clanwar Server sutra. Tako da imamo 5 ljudi koji su pro i koji igraju cw. Tako da moze i ovako iz zezanja igramo. I ovaj koje redovan i da nije chiter moze da dobije free admin. A ko bude doveo 15 igraca i da su redovni ono dobija head admin koji ce da ima pristup na celom serveru....

Opa nije to lose :P

Mislis za ovo moje.

Instalirao sam CS Source na kompu i nece da mi radi... Prvi put mi je uslo sve normalno , drugi put kada kliknem da igru pojavi mi se crn ekran, pise "Out of range" i ide mi po ekranu kao screen saver... a kada pomerim misa cujem kako pomeram misa preko komandi dole u levom uglu "New game" , "Options" itd... moze mi neko pomoci ?

Back