Counter-Strike

kao prvo snimam film,kao drugo kad skinem s mpc-gamers skinem ga u rar formatu.kao trece kad udjem u wallhack nepise load niti bilo sta,a kao cetvrto otvaram temu za vise pomoci,super si lik pomogao si mi ali negde nepise to sto si rekao!

Fali ti neki dll file!!mozda nisi dobro instalirao cs!onda vidi tacan naziv tog filea ukucaj na googlu pogledajskini i ubaci ga gde ti je instaliran cs!!!!Srecno!;)
Javi sta si uradio!;)

ili mozda server koristi taj "neki" file!!Jel si pre reinstaliranja windowsa igrao na tom serveru?probaj na kim drugim serverima!!ako i da lje bude zezalo skini i pici!;)

kao prvo snimam film,kao drugo kad skinem s mpc-gamers skinem ga u rar formatu.kao trece kad udjem u wallhack nepise load niti bilo sta,a kao cetvrto otvaram temu za vise pomoci,super si lik pomogao si mi ali negde nepise to sto si rekao!

okay!!onda neznam!!!ja imam vise citova i to nepali vec iz radoznalosti skidam da pogledam kakvi su!!!;)Imas tamo wise citova pa probaj!;)Owo je puno ime wha sto sam skinuo sam mpc-a:[cheat-project.com] Super Simple Wallhack 3.0 2007-10-03!probaj!

Moze li neko da mi da ISPROBANI link za botove sa kratkim upustvom za upotrebu ?
Jel koristis msn?ako yes, onda daj da te ubacim pa cu da ti posaljem!!!jednostavno, uzmes zip, otpakujes, ubacis u cstrike!i udjes u cs ides na cretae:):):) server!stisne slovo "H" pise ti ad bot, i onda biras, dali ces ct ili t!!!to je to!!ili ako koristis skype pa daj da te dodam pa da ti posaljem!

[N]utella^^;11326764:
217.26.75.26:27028 Balkan War Zone ulazite xD http://balkan-war-zone.forumk.biz/forum.htm 217.26.75.26:27028 Server poceo sa radom 1 Octobra 18+2 nadam da cete ga posetiti a ako se to desi nadam se da ce vam se svideti i dodati u favorite :) lepo se naigrajte :) pozz :bye::bye::bye::bye::bye: VIDIMO SE NA SERVERU :) :bye::bye::bye::bye::super::super::super:

ja sam dosao nutella!!secas se???ja sam S@S banja.branko!, bio si ti tu!!:):):)Server je super!!!nema laga!!ajde upadajte!!!

Back