Counter-Strike

Verovatno je tema bila jedno 1000 puta ali nisam igrao kanter 5 godina najmanje pa me zanima kako i sta. Imam sbb 1024/128. Imam neka dva kantera pa mi vi recite koji da instaliram da bih mogao da igram preko neta. Jedan je Counter Strike 1.6 full with bots + additional maps a drugi je Counter-Strike 1.6 v36 protocol48. Unapred hvala!

10000000 put!

owako!...
treba ti
cs 1.6
patch v.21!!!
UDJES U CS IDES FIND SERVER I UBACIS SERVERE!
Evo jednog!:)ja cesto igram na owom serveru!moj nick je banja.|kiLLer.|S|R|B|
Lako ces se uklopiti!sam nekad se desi da nema nikog!:(
Pozz!
Widimo se na nisanu!SRECNO!:)
91.150.72.227:27062

Imam problem sa "hodanjem" .... Kucao sam neke sifre u cs (dok sam sam igrao na LAN serveru) i sad kad igram preko neta kada hocu da "skrenem" npr. lijevo prvo moram pustiti "napred" pa tek onda pritisnuti "lijevo" dok to prije nisam morao.. Isao sam da kontrole vrati na default al` ne vrijedi...
Zna li neko drugi nacin ???

Imam problem sa "hodanjem" .... Kucao sam neke sifre u cs (dok sam sam igrao na LAN serveru) i sad kad igram preko neta kada hocu da "skrenem" npr. lijevo prvo moram pustiti "napred" pa tek onda pritisnuti "lijevo" dok to prije nisam morao.. Isao sam da kontrole vrati na default al` ne vrijedi...
Zna li neko drugi nacin ???

JA sam upravo to hteo da ti kazem da idesh u default:D
Ne znam, sta si kucao u console?:confused:

Ljudi imam cs 1.6 sa protokolom 48 i ne mogu da igram na domacim serverima jer me stalno izbacuje i govori da ja imam protokol 48 a server 47. Sta da radim? Jel znako neko domace servere sa protokolom 48?

Back