:(ReD_DeViL):
Zainteresovan član
- Poruka
- 107
znam BE su extra serveri
a i forum je ogroman 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jludi ovo je ip adresa Mog dedicated servera!:94.189.161.177:27015!probajte da se konektujete!recite ako nesto moze!
Pa recimo da postoji, ali se ne zove tako i radi na glupu foru, znaci ne skenira on nista vec tebe napravi nevidljivim i ako te ubije....ima wh. Tj BE ima nesto sasvim drugo u primeni, ali posto je plugin pravljen rucno, necu moci da ti ga dam...jebaga. Najosnovnije se zove amx_glow....al ne znam oces li naci tamo pod tim nazivom samo cist amx_glow, ali amx_super ima isto glow, tako da ako nista, trazi amx super. I procitaj tamo kako se koristi...uglavnom kucas tipa amx_glow nik 0 0 0 0
SOE - state of east server za CS 1.6
212.200.163.180:25014
Dodjite. Slot mozete dobiti ako budete redovni i naravno primerni drugim igracima. Neke klasicne mape su skracene sa 20 na 12 rundi, da se ne bi smorili brzo. Vecina admina je korektna i zeli da se udje u susret problemima.
Ako ste korektni, izvolite.
E LJUDI POMAGAJTE,
HOCU DA NAPRAVIM SERVER ZA CS 1.6 (NE DEDATEC) ALI MEDJUTIM NEZNAM DGE U TELEKOM DA ODEM DA GA NAPRAVIM,NAPRAVIO BIH SERVER ZA 15SLOTOVA PA KOLIKO JE TO MENECNO,I IMAM SBB INERNER JEL MORAM POSTO SE U TELEKOMU PRAVI IMATI TELEKOM ADSL?
HVALA U NAPRED
![]()
imas na youtube par objasnjenja za ping... prouci pa mozda ti i popravi...
ali odmah da ti kazem da ti wireless nije dobar jer nije toliko stabilan..
Znam!!!(((Ali sta mislis?...da li moze da se nadje na 60-80??mm??Sta mislis?A jel ima na srpskom tutorial na youtube-u za ping?
![]()